Vissza se néznek!

Fiatalok és átlagon felül képzettek – 33 ezer magyar ment Németországba néhány hónap alatt

Rossz hír, hogy már a 200 ezerhez közelít a Németországban élő magyar állampolgárok száma, csak tavaly 33 ezren mentek ki.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a munkaügyi statisztikák szerint a Németországban dolgozó magyarok száma átlépte a százezret, de most új adatsor került elő egy másik hivataltól.
A bevándorlási és migrációs ügyekkel foglalkozó BAMF adatai szerint tavaly az év első kilenc hónapjában 33 ezer magyar telepedett le Németországban, így az országban nyilvántartott magyar állampolgárságú lakosok száma 189 872 főre nőtt.
Jól képzettek mennek
Ezzel a majdnem 190 ezer fős létszámmal egyébként az EU-s országok között a hetedik helyen álltunk, Lengyelország, Olaszország, Románia, Görögország, Horvátország és Bulgária után.
A 2015-ös évben az EU-országokból érkezett bevándorlók négyötöde a kelet-európai országokból, köztük Magyarországról érkezett – derül ki a Die Welt cikkéből. „Tendenciáját tekintve az EU-ból érkező kivándorlók fiatalok és átlagon felül képzettek” – teszi hozzá mindjárt a lap.
Képtalálat a következőre: „Kivándorlók-kép”
(Forrás: privatbankar)
Bal-Rad komm: 33 ezer-zömmel jól képzett fiatal-HAGYTA EL DÖBRÖGISZTÁNT! Így végződött a “gyere haza fiatal!”-döbrögista akció! (De legalább száz millió forintba belekerült csak az akció reklámozása.)
33 ezer-zömmel jól képzett-fiatal menekült el. Vélhetően végleg!
Hibáztathatjuk őket? Vethetünk rájuk követ?
Dehogy! Még csak nem is Döbrögi a hibáztatható!
MI VAGYUNK A HIBÁSAK! MI-AKIK EZT AZ ÁTKOZOTT RENDSZERT A NYAKUKRA SZABADÍTOTTUK!
FIATALJAINK ELMENEKÜLÉSE A MI BŰNÜNK!
ŐK CSAK SZERETNÉNEK EMBERKÉNT ÉLNI! MI MÉG A LEHETŐSÉGÉT IS ELVETTÜK TŐLÜK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vissza se néznek! bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Hirszerzés szerint:

  Azonnal keresünk euba jolképzett szakmunkásokat.
  1 800 euros átlag keresettel.
  http://telenews.co.uk/

 2. Hirszerzés szerint:

  Vagy maradszharsz Barcson ingyen palimadárnak.

 3. stefimrich szerint:

  Eeegen!
  Így van ez!Ez a palimadár is azt hitte,hogy az apja vagyona után járó kárpótlás majd meggazdagítja!Pedig ezt nem neki,sem a többi kárpótlásra ácsingózónak találták ki!
  Ez a kárpótlás csak annak igazolására volt jó,hogy szét lehessen verni a szocialista ipart,és mezőgazdaságot,és az ilyen kétszeresen gazdagodni vágyó kulákivadékokat
  palira lehessen venni!
  Az kérdés ugyan,hogy szüleiek milyen vagyonát vették el(a vagyonok inkább fölös ingatlanok,és tsz-be bevont földek voltak!!).A Tsz tagosítások után,ahol a tsz-ek jól működtek,jobban jártak a tagok a belépéssel,mintha egyéni gazdálkodók maradtak volna!Csak ennek elismerésével,beismerésével adósok a szocializmus vagyonára ácsingozó,de pofáraestek!!
  Csak az a baj,hogy rengetegen vannak ők is,meg az százezer-számra vállalkozóvá vált ,tapasztalatlan örjöngők,akik aztán sorra mentek tönkre,vagy a vállalkozásuk csupán küzdelmes családi megélhetést tett lehetővé,amellyel aztán a szükség -adócsalók tábora nőtt miliiósra,akik nem az általuk gründolt rendszert okolják,hanem egymást,meg a kormányt,no,meg a kommunistákat,ahelyett,hogy beismernék azt,hogy hibáztak,pofára estek,pofára ejtették őket,és az ő segítségükkel verték szét a társadalmat,amely már szocialista közösségre egyáltalán nem hasonlít,és az általuk imádott renszerváltás nyomoroncaivá váltak,azokkal együtt,akiknek semmiből sem járt kárpótlás!

 4. M szerint:

  A nemzetinek nevezett kormányok mérlege:
  1914-ig 3millió kitántorgó
  1920-1944 3millió koldus
  1989-2017 nemzeti és ilyen-olyan libsi formációk: 2millió koldus és 1millió kitántorgó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.