Melóba nyugdíjas! Vége a henyének!

Hízeleg a qrmány a nyugdíjasoknak, mert szükség lenne a munkájukra, ha már a beruházások a kommunizmus bukása óta nem látott mértékben megzuhantak.

Képtalálat a következőre: „Nyugdíjas-kép”

Szabadesésre váltott Döbrögisztán “gazdasága” az uniós júdáspénzek nélkül: a tavalyi utolsó negyedévben a vajdasági beruházások 24 százalékkal estek vissza az egy évvel korábbihoz képest. Ezen belül is a költségvetési szervek beruházásai zuhantak leginkább, egész pontosan 71 százalékkal. 2016 egészében 20 százalékkal volt kevesebb a beruházás, mint egy évvel korábban, és ekkora visszaesést a rendszerváltás óta nem láttak Döbrögisztánban. Ha pedig ez így megy tovább, az Új Nemmzettgy Elyth zsebei kevésbé dagadhatnak a lopott pénzektől.
A fő ok az, hogy 2016-ra már lezárultak az EU-bűnszövetség által folyósított lízingdíjból finanszírozható projektek. Az előző lopási ciklus akcióit 2015 végéig kellett lezárni, ráadásul sokat közülük valóban a határidőre hagytak meg.
Az EU-legdinamikusabban fejlődő és erősödő országában-ez Döbrögisztán-mindezek tetejébe a politikai bűnbandáink szavahihetősége kérdőjeleződött meg a saját maga ásta verembe zuhant bűnszövetslgi unió előtt!
Maffiabandáink ugyanis azt ígérték gyarmatosítóinknak, hogy csinálják csak ide nyugodtan az összeszereldéiket! Lesz itt bőven-ők garantálják-olcsó, jól képzett rabszolga. De beütött ez a “munkaerő szabad vándorlása”-nevű hülyeség! Egy csomó kizsigerelt, kilátástalanságba hajszolt magyar egyszerűen elmenekült Döbrögisztánból.
Így aztán gond van az állománnyal. Kevés.
A fiatalabb nyugdíjasokra, több nőre, és a most közmunkán lévőkre is szükség van az összeszereldékben, meg úgy általában is. Hiszen az adott szó-még ha politikusbűnözözőink is adták-BETARTANDÓ! Nem lehet az, hogy kétségek merülhessenek fel a profit realizálái tervekben.
Ezért aztán a nyugdíjasok újbóli munka frontjára irányításának elgondolását vázolta Varga illetékes a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó buliján.
Tovább kell gondolni a részmunkaidős foglalkoztatást és a nők, valamint a nyugdíjasok foglalkoztatásának erősítését is. Ki kell találni, hogy a fiatalabb nyugdíjasokat alacsonyabb terheléssel, de visszatereljék a rabszolgapiacra – mondta.
Ami pedig a nőket illeti, közülük mintegy kétszázezerrel kevesebben dolgoznak, mint a férfiak közül, így még lehetnek tartalékok. Ráadásul semmi hajlandóságot nem mutatnak a horda népesedéspolitikai (értsd: adó-és járulékbefizetői létszámnövelő akcióterv) célkitűzéseinek teljesítésében való aktív részvételre.

Képtalálat a következőre: „Nyugdíjas-kép”

Akkor legalább ismét álljanak munkába!
Varga illetése elgondolása azért furcsa, mert a nyugdíjasokat a döbrögista horda 2010 után szisztematikusan szorította ki az állami szférából, a nők 40 év munkaviszony utáni nyugdíjazásának bevezetésével illetve munkavállalásuk nehezítésével pedig csökkentette a nők szerepvállalását a rabszolgakínálatban.
Nade a kényszer az nagy úr, a gyarmatosítóknak tett igéret betartása pedig kötelező!
De van még egy aprócska probléma, amivel a vajda és udvaroncai nem kalkuláltak.
Nagy garral bejelentették-még nagyobb csinnadrattával megcsinált reklámkampányt követően-a béremeléseket. (Ami be is jött miniszteriális meg Mekkmester Zrt-szinten.)
De vétettek egy kalkulációs hibát. Hiába emelkednek a vajdasági fizetések, a nyugati bérekhez nem tudunk közelíteni, mert azok is felfelé mennek. A népeknek meg az jobban tetszik. Így aztán hosszú-tömött sorokban vonulnak nyugati irányba!
De mi lesz a gyarmatosítóknak tett igéretekkel?
-Ki fogják találni! Jönnek majd a migránsok. Kerítésünk is lesz-okos!-AMI ITT IS TARTJA ŐKET!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Melóba nyugdíjas! Vége a henyének! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. stefimrich szerint:

  Olcsó munkaerőt ígértek az idehozakodó gazdasági aknak,és az eldobott bumeráng jól kupán vágta őket,minket meg leterített!!
  Ugyanis az az olcsónak ígért mukaerőnek annyi sem lett volna a fizetése,mint a már működő külföldi tőkés üzemekben,mert hát ezt ígérték!A kinált olcsó munkaerő meg úgy gondolta,hogy rajta ne spóroljanak márse a idetolakodó külföldi tőke,és Döbrögi meg ne hízzon az ő munkájukon,és kivándoroltak az idehívott tőke eredeti hazájába,így az lecsúszott az olcsó munkaerő kizsigereléséről,,Döbrögi meg a remélt haszonról,amit az olcsó munkaerő kizsákmányolása ,eladása után kapott volna!
  Mi meg lecsúsztunk a nyigdíjakról,már aki még nem nyugdíjas,mert annak nem is lesz,akinek meg van annak pedig egyre kevesebbet fog érni a nyugdíja!Amiből majd fizetheti a tb különadót,amit majd a zsebekbe,és nem az eü ellátásra fognak fordítani!
  Az elvándorolt munkaerő pedig sem visszatérő,se magyar nem lesz már soha többé,mert így országban dolgozó embereket még nem basztak át,mint bennünket,és soha nem fogja tudni semelyik párt,tömörülés,amelyik a rendszerváltás szellemében akar itt kormányozni,helyrehozni ezt az országot, a Nyugat pedig soha nem is fogja azt engedni,mert sem szándéka nincs erre,,sem pedig az egyre fogyatkozó erejéből nem futja rá!

  • Janó szerint:

   Hát mint régi jó náci, vihogok a röhögéstől hogy beszoptátok aztat hogy nem figyeltetek az igaz mondásra, hogy a mocskos zsidó mindig és mindenkor hazudik.
   MINDIG MINDENKOR.
   De mivel kommunista magyar vagyok, ebben nőttem fel így szocializálódtam, ezért Lenin elvtárs kedves margóra irt egysorosait tartom mérvadónak, ezer kulákot basszunk haza ha zsidó tőkés, vagy mészáros gázszerelő vagy sem.
   Juhély

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.