Döbrögi zsebére megy a játék!

Szevasz, Orbán! Elzárják a pénzcsapot az osztrákok

Képtalálat a következőre: „Pénzcsap-kép”

Az uniós költségvetés nettó befizetői vissza fogják vonni hozzájárulásukat, ha a kelet-közép-európai volt szocialista országok nem teljesítik a bevándorlók európai elosztásával kapcsolatban rájuk háruló részt. Ez Ausztria álláspontja, amelyet már csütörtökön az EU-csúcs elé terjeszt.

Christian Kern osztrák kancellár fel fogja vetni a hét végi EU-s csúcsértekezleten, hogy csökkenteni kellene azoknak az országoknak az uniós támogatását, amelyek nem teljesítik a bevándorlási kvótájukat, azaz nem vállalják annyi menekültstátust kérő ember elhelyezését, amennyi az uniós megállapodás szerint rájuk esne – írta a Guardian. A példaként első helyen említett ország Magyarország, a második Lengyelország.
Nem kéne kapniuk!
Az uniós költségvetés forrásait a jövőben igazságosabban kell elosztani a tagállamok között – fejtegette Kern a Die Weltnek adott interjújában. Ha egyes országok továbbra is kivonják magukat a migráció közös kezeléséből, illetve a szomszédaiknak kárt okozó adópolitikát folytatnak, akkor nem kell újabb eurómilliárdos nettó támogatásokat kapniuk Brüsszelből.
Az adózással kapcsolatban a leszállított magyarországi társasági nyereségadóra utalt, amelynek nyilvánvaló célja a befektetések elcsábítása a magasabb adózású szomszédos országokból – a szerk. Az osztrák kancellárnak volt még további mondanivalója is.
Amilyen az adjon isten
Egyes országok szolidaritást várnak a gazdasági fejlesztésben, a biztonságuk erősítésében vagy az Oroszország elleni szankciókban (az utóbbival a speciális lengyel biztonsági igényekre utalhatott – a szerk.), ám visszautasítják ezt más ügyekben. A szelektív szolidaritásnak a jövőben szelektív EU-s támogatásokkal kell járnia a nettó pénzfelvevők esetén.
Az uniós újraelosztási rendszerben eddig 13,5 ezer menekültet helyeztek át – emlékeztet a Guardian. Lengyelország egyet sem fogadott közülük, miközben az uniós költségvetés legnagyobb kedvezményezettje 9,5 milliárd euróval. A második Csehország (5,7 milliárd), a harmadik Románia (5,2 milliárd), a negyedik Magyarország (4,6 milliárd euróval). Szeptemberig 98 ezer bevándorlót kellene elosztani az EU-ban az uniós terv szerint.
(napi.hu)
Bal-Rad komm: Ííjjáájjj! Labancék bevállalták a faltörő kos szerepét. Vajdánknak döntenie kell.
1. Vagy “szószegő nemzetellenes” lesz a júdáspénzekért cserébe, és befogadja a migráncsokat,
2. Állja a szavát, és nem engedi be a migráncsokat!-de akkor elapad a júdáspénz, és marad csak a hazai fosztogatási lehetőség. (Ami “nemmegszorításokból” előszedendő harácsot fog jelenteni, a menekülésre fölkészülés jegyében!)
Bármelyiket is választja Döbrögi, mindkettőbe keményen belebukik.
Komoly fejtörést okozhat most neki a labancjavaslat. Ebből a körből kellene úgy kikecmeregnie, hogy a kecske is jóllakjon, meg a káposzta is megmaradjon. Valami ráadásul azt sugallja, hogy ez még csak a kezdet! Lesz itt még olyan szabadságharc, hogy beledöglünk! Félő, hogy ŐK viszont megússzák!
Van persze egy harmadik opcióJUK is! Döbrögi FÜGGETLENSÉGET HIRDET! De akkor az Új Nemmzetthy Elyth zsebbe kell hogy nyúljon.
Érdekes történések elé nézünk!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögi zsebére megy a játék! bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. olvasó szerint:

  Én támogatom az osztrák kezdeményezést, amennyiben letakarodnak a termőföldjeinkről, visszaépítik cukor-élelmiszer és egyéb vegyi-ipari gyárainkat, elhúznak a multimarketek és újra lesz ABC, Csemege bolt stb.

  • Hirszerzés szerint:

   2 éven belül rendbe jönne a magyar termelés.Azokkal a modszerekkel amit leirtál.

   Magyarországon teljesen felszámolták a magyar termelést.
   A magyar piacot 100%-ban uralják a nem magyarok.
   A magyar munkaerö kényszerüségböl elvándorol.

   Mert a Magyarországi összeszereldékben magyar fizetést kapnak,
   havi 300-400 euro.

   De az álltalu elöállitott termékek nyugati áron vehetik plussz 27%
   az az egy Mercédesznél 400 eurot keresö egyén vehet magának
   120 havi fizetésébél egy alapkategoriás A classe tipust.

   Pont 10 év munkája egy általa elöálitott termék.

  • akárki szerint:

   666 ebben egyet értünk.

 2. IB szerint:

  Érdekes álláspont ugyanis a kvotábol az osztrákok sem fogadtak be egyetlen egyet sem…

 3. Fergeteg szerint:

  Most újra ima ideje van, mert a dolog az Európai Bíróság döntésétől függ, és mégsem lenne jó, ha belezavarnának a megszokott rendbe. Addig, amíg nem döntenek, csak nyomásgyakorlási próbálkozások és szavazóknak szóló politikai fogások tárházának felvonultatása zajlik. Fülkeforradalmár, IMF-szabadságharcos, EU-fenegyerek Vajdánk megteheti, hogy rá sem hederít a labancvonyításra, a ballib ellenzék viszont éppen ellenkezőleg, csatlakozhat a félhold megugatásához. De nem a Vajda a lenne vezető, ha ezt az alkalmat közben nem használná ki egy kis “szabadságharcra”. Ha az ima célba ér az Atyánál (egyesek szerint JHVH-nál), a Vajda úgyis megkapja a pénzt, legfeljebb késve. De ha az európaiakon szórakozó, vigyorgó Allah eltéríti a fohászt, a gonosz brüsszelezés, a nem minden alap nélküli sorosozás és civilezés, a további látványos biztonsági intézkedések bevezetése és a fontoskodó “szabadságharc” (benne V4 konferenciákkal, Vučić-Vajda és egyéb balkáni találkozókkal, klikkesedésekkel) eddig nem látott intenzitásba csapnak át az illiberális demokráciában.
  A közös védelmi kezdeményezések még nagyobb támogatója lesz a Vajda Allah diadala esetén, de biztosan nem szeretné az amerikaiakkal igen szívélyesen barátkozó lengyel példát követni (a Medve által csorgatott méz íratlan szabályai miatt). Ha a sivatagi isten nyer, Simicskó és Hajdu még jobban örülhetnek, a pályázó horda pedig elkezdheti az EU és az ország erre szánt forrásainak kilapátolását, a kormány meg bőszen hangoztatja majd, hogy megvédi a magyarokat, és ezt csak ő tudja megtenni. Közben elröppen pár milliárdocska a veszély és kiszolgáltatottság érzését, valamint a korábban “cserben hagyott” Vajda pártjába, mint egyetlen szóba jöhető megoldásba vetett reményt fokozó kampányra is (megspékelve egy kis hazaárulózással a legutóbbi, érvénytelen népszavazásra utalva, ami fokozza a kétharmados kényelemben elpuhult horda mozgósíthatóságát). Nem baj, lesz pénz, a NOlimpia itt visszaüt a budapesti wannabe-elitre. Ha az Atya (vagy JHVH) lesz szemfülesebb, a Vajda megkérdi izraeli és amerikai tanácsadóit, hogy mi módon kommunikálják a nép felé a hatalmas győzelmet és a “bérfelzárkóztatást”, felhasználva a hiábavaló “viking” és labanc kaffogást. 2018 még a Vajda éve lehet.

 4. petymeg szerint:

  Marad még egy megoldás mi sem füzetünk be,legfeljebb kizárnak.

 5. zz szerint:

  az Angolok 500 éve ,a franciák 400 éve az osztrákok meg a germámok 300 éve fosztogatják a világot nekik már csak kelet Európa jut ,mint gyarmat tünjenek a jó K anyjukba.
  3 híres osztrák van Arnold Shwarzenegger, Adolf Hitler és kONCSITA wURST

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.