Lajjos fia megmondá…

Simicska fia szerint a 2018-as választás tétje az, hogy lesz-e a Jobbiknak kétharmada

A Magyar Nemzet társügyvezetője, Simicska Ádám (a tulajdonos Simicska Lajos fia) meglepő interjút adott az ezerrel hirdetett új lapnak, a Zsúrpubinak, ami előrevetíti a lap stratégiáját a 2018-as választás kampányában.

Simicska Ádám az interjúban arról beszélt, hogy a Fidesz nem olyan erős, mint ahogy mutatja, annyira nem, hogy nem is nyeri meg a választást. Sőt, mint fogalmazott:
„Azt gondolom, hogy a következő parlamenti választás igazi, valós tétje egyetlenegy dolog, mégpedig az, hogy Vona Gábornak sikerül-e megszerezni a kétharmadot.”
Az, hogy Simicska Lajos beállhat a Jobbik mögé, már az Orbánnal való szakítása után és azóta is többször felmerült, de ennek ennyire erős jele még nem volt.
Simicska Ádám szerint „a Fidesz valódi küzdelme abban merül majd ki, hogy a mandátumok egyharmadát meg tudják-e szerezni”, és mint mondja, Vona Gábor „az egyetlen komolyan vehető jelölt”.
Arra a kérdésre, hogy szerinte igaz-e az a pletyka, hogy a Fidesz bevásárolta magát a baloldali pártokba és a baloldali médiába, azt mondta: „Igen, sőt az elmúlt hónapok történései alapján nem gondolom, hogy ez csak szóbeszéd.”
(444)
Bal-Rad komm: Az Ádám gyerek meg még fiatal. Ezért aztán megbocsátható neki, ha-mondjuk így-butaságokat hord össze.
Ifj. Simicska azzal nem mondott újat, hogy a döbrögista horda megvette a “baloldalnak” nevezett álellenzékét!
Ez tapasztalati érték!-ha használhatjuk ezt a kifejezést. A lopott pénzt nem teljesegészében a horda tette zsebre. Áldozott a dagonya klímájára is.
Az Ádám gyerek meg még fiatal. Ezért aztán megbocsátható neki, ha-mondjuk így-butaságokat hord össze.
A “Zsúrpubi”-hááát… “Nyerő” cím!  

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Lajjos fia megmondá… bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  A zsidó fasizmus nem más mint a legreakciósabb,munkaadók nyílt terrorisztikus diktatúrája!

 2. Smith szerint:

  Simicskának ott van a médiabirodalma, ami továbbra is veszélyes fegyver. Ha nem így lenne, akkor nem akarnák ellehetetleníteni azzal, hogy elcsábítják a munkatársakat (magasabb pozíciót vagy fizetést ígérve), vagy hogy törlik a szolgáltatóktól. Az MTVA-ra hiába költenek adófizetői tízmilliárdokat, a nézettségük a Mariana-árok alját súrolja, a TV2 nem képes felvenni a versenyt a piacvezető RTL-lel. A HírTV pedig azzal hogy fiatalított és kormánykritikus lett, szélesebb közönséget tud megszólítani, mint korábban. A bukott baloldal a saját sírját ássa, és ezért tűnt fel a homályból a fiatal liberálisok új pártja a Momentum, hogy betöltse a helyüket a politika színpadán. Valóban csak a Jobbik vehető komolyan, mint alternatíva, ha a Fidesz támogatottsága zuhanásnak indul.

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   +1

   • olvasó szerint:

    Azért aki képes szembeköpni önmagát, az már sose lesz reális alternatíva.
    Valóban csak a józanul gondolkodó állampolgár vehető komolyan, mint alternatíva.
    Ha nem lesz meg a józanság, akkor továbbra is dominálni fog a butaság és züllés, akármilyen színről is légyen szó!

  • Balázs szerint:

   Ne feledjük a Miép-et.
   Most röffentette be a Fidesz Tiszaeszlárról(!), jobbról támadják a jobbikot.
   Ha Novák Elöd odaáll….bejutnak a parlamentbe és nem lesz itt kormány váltás.
   Ez a “választási buli” lesz a legdurvább 1948 óta.

 3. DUNAI JANOS szerint:

  BÁRKI NYERHET HA INDUL ES MEGFELELÖ ELSÖ NAPI CSELEKVESI PROGRAMJA VAN A 27 ÉV OLYAN ERRODACIOT CSINÁLT HOGY A DEMOKRACIA FEDÖNEVÜ 200 ÉVES NEMZETKOZI MAGANPÉNZHATALOM ALTAL MUKÖDTETETT KIHELYEZETT PARTJAIKNAK PARLAMENTJEINEK SENKI SEM HISZ MINDENKI TISZTA HAZAI ELKÖTELEZETTSEGŰ EMBERPÁRTRA VÁGYIK.EZ ELMOSNÁ MINT AZ ÁR A KAMUHIDAT KAMUTÖLTÉST CSAK A LOPKOVICS ELVTARSEK MASBAN ÉRDEKELTEK DE EGYSZER MEGINDUL AZ ÁR TETSZIK NEM TETSZIK.SZAKSZERVEZETI MOZGALOM KELL AKI TIZ NAP ALATT ELSEPRI A REGI SZART ES 3 HÓNAP ATMENETI KORMANYZASSAL KIIRJA MEGSZERVEZI LEBONYOLITJA A FENT EMLITETT HORDATÓL VISSZAVETT ALANYI SZAVAZATI JOGUNK ALAPJÁN A NÉPSZAVIS ELSÖ EMBER VALASZTAST ES EZT A VALASZTOTTUNKAT EGYEDÜLI VALASZTOTTUNKAT AZONNAL FOLYAMATOS MASODPERCALAPU NÉPSZAVI KERETEBEN ALANYI JOGON ELLENÖRZI ES MEGTARTJA 5 HETIG VAGY 50 ÉVIG AZ A MUZSIKATÓL FUGG.FUGGETLEN ORSZÁG KAMAT TÖZSDE NATO NYET.EZ ALAPVETŐ.ÉVI 6 MILLIARD EURÓ A BESZEDETT 55 ÁLLAMIADÓBÓL TÖRVENYBE HOGY FELE FELE ARANYBAN IPARI ALLAMI NAGYBERUHAZASRA MENJEN AMI A TB-T ERÖSITVE TULJDONABA IS KERÜL ES A MASIK HAROM A NYOMORUSAGOS LAKHATAST 1 MILLIO FELHEKTAROS KLIMAALLO ONTOZOCSATOENAS SAJÁT ENERGIAS OSSZKOMFORTOS PORTAVAL 10 DARAB 100 EZER PORTAS UJ ÉPITESÜ MEZÖVAROSBAN FELSZAMOLJA A DUNA TISZA KÖRÖSÖK KELET NYUGATI VONALÁBAN.EZ HOSSZUTAVÜ 26 ÉVES PROGRAM LEGYEN UTANA VGY KOZBEN LEHET EMELNI A BERUHAZASI ÁÉNZT AZ IPARRA A PORTAPROGRAM MEG EVI SZAZEZER EPITESEVEL 10 ÉVES PROGRAM KELL LEGYEN.UTANA A FELSZABADULO 3 MILLIARD MEHET AZ IPARRA EZT MINDEN ASSZIMILALODOTT CIGANY ZSIDÓ TÓT ROMÁN SZERB KÁRKI FEL KELL VALLALJA.AKINEK EZ NEM TETSZIK PAKOLJON.VISZLAT SE.SZABAD VILAGBAN ÉLUNK DE A HATALOM ÖRÖKRE A KÖZVETLEN ALANYI JOGU VALASZTASSAL A NÉPNEK BIZTOSITANDÓ.ETTÖL ELTERNI AKAROKAT A HELYSZINEN FEL KELL KONCOLNI

 4. DUNAI JANOS szerint:

  MI VAN ZSIDÓ A GAZDI IRANYIT VAGY ÖNSZORGALOM?HOL A BEJEGYZES TAKONYFEJÜ?

  • Balázs szerint:

   Hee Jani!
   Vögyé vissza.
   Mi a büdös [email protected] höbörögsz itt?
   Tán fizetsz azé, hogy a kommented 2 percem belül a Tisztelt Nagyérdemű elibe kerüljön?
   Nem teljesen rossz az agymenés egyébiránt…de vazze?
   Tanújjá mán egy kis kúltúrát, baszod!

 5. DUNAI JANOS szerint:

  SAJNYÁJJUK DE ELTÜNT AZ ÉTTERBE MI?HE?TAKKKNYOss…

  • csubi szerint:

   Hé TAKONYFEJ!2perccel azután,hogy idekarmoltad a “felkoncolós” baromságodat,már hőzöngsz hogy valaki cenzúrázza a kommented,és direkt törli????Bassssszki….

 6. N. agy szerint:

  V.ona nem fog a hatal.om közelébe sem kerülni, a saját pártja sem veszi már k.om.olyan. Nem csak azért, mervt a törzs vtagja, s vtudjuk az.oknak csak a pénz számít. Hanem mert hazug v.olta bebiz.onyosodott.

 7. fatum szerint:

  A fityisz fog győzni. És nem azért mert szeretik azorbánt, hanem mert a legbátrabbak. Mernek szembe menni az EU-val. Én nagyon szeretném a munkáspártot is a parlamentbe. Viszont egyetlen jelenlegi ellenzéket sem. A jobbik Vonával nem nagyon rúghat labdába. Csak Toroczkai Lászlóval, és Morvai Krisztinával.

 8. fatum szerint:

  Mért nem jelenik meg amit írok?

 9. Smith szerint:

  A Zsúrpubi-interjú elérte a célját. Mindenki róluk beszél. A fideszes lakájmédia látható erőlködésbe kezdett, pedig csak haladniuk kellene az árral és nem mindig széllel szemben pisálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.