Donbassz

A donbasszi vezetők figyelmeztetéseit blokádügyben figyelmen kívül hagyó kijevi udvar vakarászhatja a fejét. Az “Ukrenergo” ismét megkondította a vészharagot. Még két hét!-és kifogynak az erőművek a szénből.

Maradék-Ukrajna úgy fog járni, mint a szenes kocsiját lekapcsoló lokomotív. (Ráadásul a lembergi-volinyi bányák egy része is sztrájkol.)
Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Sigmar Gabriel germán külügyérrel folytatott megbeszéléseit követően tegnap egy sajtótájékoztatón közölte: “Oroszország NEM KÉRI az ellne hozott nyugati szankciók lazítását vagy megszüntetését.”
Lavrov megjegyezte: “Emlékeztette kollegáját, hogy a donbasszi-ukrán konfliktusban Oroszország közvetlenül nem résztvevő. A felmerült problémákat a konfliktusban résztvevők egymással kell hogy elrendezzék. A minszki megállapodásban foglaltakat pedig MINDEN RÉSZTVEVŐNEK BE KELL tartania.”
Az Oroszországot illető nyugati vádakról meg éppen csak azt nem mondta ki, hogy azok hülyeségek. (Amerikai, francia, német választások megfúrása.)
Az orosz külügyminiszter ugyanakkor tegnap FÖLSZÓLÍTOTTA Kijevet a Donbassz elleni gazdasági blokád azonnali felszámolására.
Donbassz blokádjának fölszámolására-ezidáig-érdemi kijevi intézkedés nem történt. És bár tagadhatatlan, hogy tegnap és a mára virradó éjszaka a valcmanista latortüzérség munkakedve lanyhult, ez csak annyit jelent, hogy kevesebb martalócgránát hullott Donbasszra. Az ágyűzott-aknavetőzött települések száma nem csökkent.

Zajcevoban ráadásul ma éjjel ismét tucatnyi lakóházat döntöttek romba a latorgránátok. Három helyi civil is súlyosan megsebesült.
A híres-hírhedt Jaszinovataja elágazásnál tegnap este újfent áttörést kisérelt meg a valcmanista ordashorda. Az este tíz óra tájt kezdődött, és tankokat is fölvonultató verekedés hajnali négyig tartott. Az eredmény pedig a kezdetkori. Ez a próbálkozás IS kudarcot vallott.
Olasz televíziósok forgattak közel egy hétig Kominternovoban és környékén. Bemutató előzetes az általuk ott tapasztaltakról:


 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Paul Aradi szerint:

  A sok seggnyaló, hite és eszmehagyott, álkommunista tagadja Sztálint. Márpedig a napnál világosabb, hogy a rágógumis jenkik szinte semmit nem tettek a fasiszta Németország legyőzéséért, ha csak azt nem, hogy miközben Havain gyilkoltak a fasiszta japánok, ők (az amerikai tőkések) kereskedtek a hitleri gazdasággal. Mind végig abban reménykedve a szivaros angolkórossal, hogy a német-orosz csetepaté hulláin marakodhatnak. Igaz a jenkik dicsőségére kell írni, hogy amikor Európai hadszíntéren nagy nehezen győztek, sikerrel raboltak, mondjuk az aranyvonatot a többiek között.
  Sztálin kellene a 21. században, az a Sztálin, aki nem csak, hogy győzelemre vitte a Szovjetuniót, hanem megmentette a világot 45 évre a mocskos vadkapitalizmustól, a fasizmustól.
  Ma a szemembe soha nem kommunista az, aki csak a legkisebb mértékben is sérti Sztálin nagyságát.
  Oroszország a SZTÁLINI szemlélet nélkül egy jövőbe nézhet, az pedig az amerikanizált gyarmati befolyás! Ezt bizonyítja az ukrajnai tesze-tosza orosz népet eláruló, kiszámítósdi aljas politika, taktika annak a Putyinnak a részéről, aki politikai rabszolgája az orosz oligarchiának!

  • fatum szerint:

   A sok hülye magyar álkomcsi nem tudja, hogy Sztálinnak köszönhetjük, hogy van egyáltalán a magyaroknak országa.

   • Paul Aradi szerint:

    A magyar diplomások 99 % a történelmi analfabéta!!! A két %-k olyan tudós, történész, aki egoizmusa okán, beszari módon amolyan baloldalinak valja magát, de szisztematikusan hamisítja a történelmet és önön magának hazudik, elriasztva a fiatalokat, – azokat főleg, akiket tanítanak-, a munkásmozgalomtól.

 2. zls-179 szerint:

  Mi ér többet Putyin elnök, ha már elnök vagy és nem báb!A pénz, a hatalom és egyéb [email protected] vagy pedig egy őszinte nép őszinte szeretete? Ami, épp lehet véges is !

 3. joz szerint:

  Húha! Van itt zavar!

 4. zls-179 szerint:

  Nincs itt semmiféle zavar,csak őszinteség, és kérdések halmaza!Akár tetszik, akár nem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.