Tolvajsírám

Mészáros Lőrinc miatt tesznek utcára hetven családot?

Képtalálat a következőre: „Fóti gyermekváros-kép”

A Magyar Szocialista Párt közleménye.
A Fóti Gyermekváros felszámolásáról tavaly év végén döntött a Fidesz-kormány. Lakói – nemcsak az ott elszállásolt gyerekek, hanem a családjaikkal évtizedek óta szolgálati lakásban élő gondozók, nevelők is – a sajtóból értesültek arról, hogy költözniük kell. A gyerekek sorsa sem teljesen tisztázott, de azt lehet tudni, hogy számukra más gondozási formát keres a kormány. Arról azonban a Gyermekvárosban élő hetven gondozó és családjuk semmit nem tud, hogy mi lesz az ő sorsuk. A kormány írásbeli kérdéseiket válaszra sem méltatta. Így becsüli meg a „családbarát” Orbán-kormány azokat az embereket, akik egész életüket a gyerekek megsegítésére tették fel.

Hónapok óta köröz a sajtóban a hír, hogy a fóti kastélyt Mészáros Lőrinc, a nemzet százmilliárdos gázszerelője nézte ki magának, illetve azoknak, akiknek az üzleti ügyeit hivatásszerűen intézi. Azon 2017-ben senki nem lepődik meg, hogy ha Felcsúthoz köthető fideszesek maguknak akarnak egy állami tulajdont, abból villámsebességgel lesz magánvagyon. Arra az embertelenségre azonban nehéz szavakat találni, hogy több tucat családot lakoltatnának ki Mészáros és társai miatt. Ők hónapok óta nem tudják, mi lesz a sorsuk az átalakítás után, lesz-e tető a fejük felett.

Kapcsolódó kép

Balog Zoltánnak, az Emberi Erőforrások Miniszterének a következő kérdésekre kell választ adnia: valóban Mészáros Lőrinc a kastély tervezett vevője? Ő húz majd hasznot az átalakításokból? Miatta kerül majd utcára több mint 70 család, akik ma élő szerződés alapján szolgálati lakásban élnek? És ha nem ezt tervezi a kormány, hogyan oldja meg ezeknek az embereknek a foglalkoztatását, lakhatását?
(nepszava)
Bal-Rad komm: Önmagában véve a Jó Lőrinc Koma legújabb “helyzetbe hozása” az ami bicskanyitogató kell(ene) hogy legyen, de…
-A Jó Lőrinc Koma helyzetbe hozásához a Maszop “eemúttnyócéves” lopási-rablási hadjárata rendesen hozzájárult. Büntetésből megcsinálta a magyar nép a falkaforradalmat 2010-ben, és jól öntököndöfte magát.
Szóval a Maszop nélkül ma a Jó Lőrinc Koma legfeljebb egy gáz-víz-csatornaszerelő mester lehetne! Persze a Maszop bűne nem mentesíti a döbrögista hordát a bűnei alól.
Jelen esetben csupán azért IS fölösleges még a maszopos jajveszék, mert az érintett családok elhelyezése az valószínűleg meg fog oldódni. Fedél nélkül biztosan nem fognak maradni!
Ám ha a szocik oly nagyon aggódnak a hetven-egynéhány család elhelyezése miatt, akkor igazán fölajánlhatták volna a frissen eladott Köztársaság-téri egykori fészkük egy részét. Lakások kialakítására.
Persze tajtékozni még mindig egyszerűbb! Tetszettek volna talán kevesebbet lopni!
A Jó Lőrinc Koma és futtatói pedig…
AMENNYIT FEL A KERÉK, ANNYIT LE IS!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Tolvajsírám bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Laci szerint:

  Ez vicc bazdmeg ami ebben az országban folyik. Csak azt tudnám, hogy ki a jó kurva anyja szavaz még ezekre? 2018-ban nem is 2/3-ad lesz , hanem 4/5-öd. 🙁

  • olvasó szerint:

   Mindenkinek olyan üdvösség jut, amilyet megérdemel.
   A nemzethyek kertjében gyönyörű tavaszi virágok nyílnak, csinosak a lányok.
   Egyébként szép napot mindenkinek.

  • forradalom! szerint:

   5/6-uk lesz.Már gőzerővel írják össze ausztráliai,új-zélandi,kanadai temetőkből a halottak neveit,és küldik el ,mint potenciális fideSS szavazókat.Már 4 éve is ezt csinálták.Azóta több a név is,hiszen jó néhányan meghaltak.Ha pedig ez a mocsadék,skizofrén III-as beköltözik a várba,onnan csak kirobbantani lehet.

 2. fatum szerint:

  Te hiszel a maszopnak admin?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.