Pityereg a döbrögista horda

Kubatov: semmi kétség, szövetséget kötöttek Simicskáék és Vonáék

A Fidesz pártelnökét a milliárdos Simicska Lajos, Simicska Ádám csütörtöki interjújával kapcsolatban kereste meg a PestiSrácok.hu.

Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és alelnöke a portálnak elmondta:
“Nincs több kérdés és nincs több titok, egyértelműen kiderült, hogy a Simicska-család Vona Gábor és a Jobbik szekerét tolja a jövő évi országgyűlési választásokon.”
A politikus Simicska Ádám, a milliárdos Simicska Lajos fiának csütörtöki, minden kétséget eloszlató interjúja – melyben junior Simicska kétharmados Jobbik-győzelemről és Orbán Viktor bukásáról beszélt – kapcsán elmondta:
“Eddig sokan találgatták, hogy Simicska Lajos vajon a baloldalt, vagy a Jobbikot támogatja-e majd 2018-ban, de Simicska Ádám tegnapi interjúja óta nincs több titok. A Simicska-család Vona Gábor és a Jobbik szekerét tolja a jövő évi országgyűlési választásokon, Simicskáék beálltak a Jobbik mögé. A szövetség megköttetett, a Simicska-birodalom a Jobbik győzelmében lesz érdekelt jövőre.”
A Fidesz alelnöke kifejtette azt is, hogy a nagyvállalkozó médiabirodalma, és annak hozzáállása teljes átalakuláson ment át az elmúlt két évben.
“A Magyar Nemzet, a Hír Tv és a Lánchíd Rádió sutba dobta a nemzeti és keresztény értékrendet, egy radikális és kirekesztő párt szócsővévé váltak. Kiderült, hogy Vona Gábor, Forrai Richárd és Simicska Lajos többször is találkoztak egymással, a Jobbik jelenléte pedig egyre jelentősebb Simicska médiabirodalmában. Kiderült az is, hogy a Jobbikhoz köthető Iránytű Intézet, a Jobbik házi közvélemény-kutatója és a Magyar Nemzet között gazdasági kapcsolat is van” – hangsúlyozta Kubatov Gábor.
A politikus a Magyar Nemzet pálfordulási stációi mellett a Jobbik Simicska Lajossal kapcsolatos véleményváltozását is érdekesnek és pikánsnak nevezte:
“Vona Gáborék a parlamentben teljesen felhagytak Simicska gyalázásával, pedig korábban válogatott módon oligarcházták, strómanozták és gazemberezték. Tegnapig csak gyanú volt, hogy a Jobbik miért szállt le Simicska Lajosról, most már minden bebizonyosodott.“
A portál arra is kíváncsi volt, Kubatov Gábor miként vélekedik arról, hogy Simicska Ádám az interjúban oligarchának nevezte Mészáros Lőrincet.
Van annak némi bája, hogy éppen Simicska Lajos kisfia nevezi oligarchának Mészáros Lőrincet…”– fogalmazott a pártelnök, aki arra a kérdésre – hogy nem valóságtól elrugaszkodott-e kétharmados jobbikos győzelemről beszélni a jövő évi választásokkal kapcsolatban – úgy reagált: “A választópolgárok eldöntik, hogy kire szavaznak.”
(888)
Bal-Rad komm: Bájos egy dolog ez a döbrögista hirzsíkelés a-talán nem minden alapot nélkülöző-Jobbik-Simicska összedörgölődzés miatt! Mintha meg lennének sértődve, hogy az általuk megtagadott-kitaszított máshol keresi a vigaszt! Mintha Kubatov kizárólagos hordahitbizománynak tartaná a kapcsolatépítést.
“…Van annak némi bája, hogy éppen Simicska Lajos kisfia nevezi oligarchának Mészáros Lőrincet…”
-Hm! ÉPPEN…? Tehát ezek szerint Kubatov Gabriella oligarchának tartja Simcskát! Na de mikor-mitől lett a Lajjos oligarcha?
Van viszont vigasz a horda számára!
“…A választópolgárok eldöntik, hogy kire szavaznak…”
-Nem tán elveszett a lista? Aligha. Ezt a mondatát Gabriella sem hiszi! Mert ha hinné, már holnap elinalna innen-cimboráival együtt-valami VÉLT biztonságos helyre.
A döntést NEM BÍZZÁK ŐK A “VÁLASZTÓKRA”! DEMOKRATKUSAN NEM!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Pityereg a döbrögista horda bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Az Orbán bagázs ezerrel támadja a JOBBIK-t, annak minden prominensebb tagját.
  Orbánék úgy fosnak a JOBBIK-l mint a pelikán.
  Viktorék tudják, hogy egyedül a JOBBIK jelent rájuk igazi és valós veszélyt.
  Lehet “kedvelni vagy nem kedvelni” a JOBBIK-t, de a valós tényeken az nem változtat.
  Egyedül nekik van esélyük leváltani ezt a rablóbandát.
  Első és kicsi lépésnek ez még meg is felelne.

 2. Jakócs Gábor szerint:

  A nép pedig leváltja az egyik hordát,hogy helyette egy még rosszabb hordát ültessen a saját nyakába!A” Nép, az istenadta nép”sajnos ily’ ostoba!27 év alatt ilyen mély szintre süllyedt ,elhiszi ,hogy van ,lehet jó kapitalizmus!

 3. Smith szerint:

  Nem kell annyira komolyan venni azt a bizonyos Zsúrpubi-interjút. De azért engem kifejezetten szórakoztat, hogy mennyire tele van a gatyájuk Simicska Lajostól.

 4. Janó szerint:

  A jobbik ugyanaz a zsidószopó gépezet mint az szdsz, vagy a fidesz.
  Itt csak pogromokkal, kivégzésekkel lehet hathatós eredményt elérni.
  A választásokkal csak annyit érnek el hogy megint egymás ellen uszítanak tudatlan fajankókat. Azt majd dönt a sorsomról valami mocskos cigány tenyészet aki még írni olvasni sem tud. A zsidó meg röhög teli pofával, csak úgy fröcsög a nyála az arcomba nem győzöm törölgetni, hű de nagyszerű.
  Most már ott tartunk hogy a zsidó uzsorások a szülök halála után a gyerekeken követelik a kifizethetetlen kamatos kamatokat.
  Baszátok meg a jövő héten hoznak egy törvényt ha nem tudsz fizetni eladhatja a zsidó a húgodat valami hárembe.
  Azt még mindig csak ragazgatunk, tiltakozunk, reménykedünk.
  Negyvenezer rendőr van, csak deviza hiteles apukából van van ötször annyi nem beszélve a sok másképpen kifosztott nincstelenről.
  Husz perc alatt szét lehetne tépni az egész rühes bagázst.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.