Programváltozás

Lemondta a döbrögisztáni vizitet a polák külügyminiszter-helyettes

Képtalálat a következőre: „Jan Dziedziczak-kép”

Eredetileg március 14-15-én látogatott volna Döbrögisztán fővárosába Jan Dziedziczak a polákok külügyminiszterének-helyettese, hogy egyéb programjai mellett részt vegyen a nemzeti ünnepünk alkalmából celebrálandó Döbrögi-imádatokon és igehirdetéseken.

Tegnap óta változott a programja! Nem fér bele a döbrögisztáni vizit. A Magyar Nemzet azt írja, Dziedziczak egyéb elfoglaltságai miatt lemondta a budapesti látogatást.
Az Rp.pl nevű lengyel hírportál emlékeztetett, Varsó nagyot csalódhatott a testvéri és baráti Döbrögisztán qrmányában, illetve Döbröginkben. Merthogy vajdánk Beata Szydlo lengyel miniszterelnök jelöltjével szemben Donald Tusk újrázását támogatta az Európai Tanács élén.
Néhány semmit nem értő, pávatáncot még soga nem látott polák internetező a szavazást követően szemrehányásokkal illették Döbrögit az ő Facebookján, és sokan fölhánytorgatták neki a-szerintük-haszonleső voksát. Ami természetesen téves fölfogás a részükről. Vajdánk önzetlen és hű jóbarát, csodás-kitartó szövetséges jóban-rosszban!
Tisztában van ezzel természetesen a varsói polythykay elyth is!
Ennélfogva nyilvánvaló, hogy vajdánk döntése és a Dziedziczak-vizit elmaradása között nincs ok-okozati összefüggés. Sok a tavaszi kerti munka a Dziedziczak-familia hétvégi háza körül.
Ez az igazi ok!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Programváltozás bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Smith szerint:

    És az Oroszország elleni szankciókat továbbra sem hajlandó megvétózni. Már Moszkvában is úgy vannak Orbánnal, hogy nem azt kéne nézni amit mond, hanem amit csinál.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.