Az ankarai maffia bosszúért liheg

“Hollandia megadta magát a szélsőjobboldalnak. Válság előtt állunk. A holland bevándorlásellenes Szabadságpárt (PVV) elnöke, Geert Wilders dzsámik bezárásáról és kitoloncolásokról beszél. Napjaink fasizmusa a kulturális felsőbbrendűséget hirdető megközelítésből ered. Ez fenyegeti Európát, a probléma megoldásában nagy munka vár az unióra.”-őrjöngött Ömer Celik, Kardigan európai uniós ügyekért felelős minisztere ma Ankarában anélkül, hogy részleteket említett volna.

Mevlüt Cavusoglu Németalföldön nem, Galliában viszont celebrálhatott Kardiganért imádatot. Az ankarai maffia külügyére elé Metzben járultak az ottani törökök. De nem csak Kardigan-imádat és a kalifai jogkörök megadásáról döntő török népszavazás került szóba. Cavusoglu ott is alaposan megcsaholta az őt porig alázó Hollandiát.
“Azt az országot a demokrácia fővárosának nevezik. Én ezt idézőjelbe teszem, mert valójában a fasizmus fővárosa!”-hörkentette.
Különféle becslések alapján 5 és 6 millió közé teszik az Európai Unió államaiban élő törökök számát, akik mérhető választói erőt alkotnak. Hollandiában kb. 400 ezer török él, Franciaországban 800 ezer—1 millió, Németországban 3,5-4 millió.
“Hollandia nem lesz helyszíne más országok kampányrendezvényeinek” – írta a Facebookra Mark Rutte holland kormányfő még március elején.
Pedig nagyot tévedett! A helyzet ugyanis az, hogy már rég a helyszíne, ahogy Franciaország és Németország is. Törökország a belpolitikai csatáit nemcsak Törökországban, hanem a diaszpórákban is meg fogja vívni, annak minden “civilizációs” és egyéb következményével együtt.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Az ankarai maffia bosszúért liheg bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. stefimrich szerint:

    Lopakodó félhold!

  2. TERMMI8ATOR szerint:

    Amit megfőzött magának a NYUGAT aztat, most már egye is meg ! Megérdemli !

  3. Fergeteg szerint:

    Bántja a szultán fülét az északiak hangja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.