Jajveszék

Most, amikor ezeket a sorokat írom, odakünn csend van, nem villog a rendőrségi sziréna, az utcákon nem korzóznak a TEK-esek.

Képtalálat a következőre: „Szentesi Zöldi László-kép”

Vasárnap van, és a quimbys Kiss Tibi még szabadlábon van.

A Fidesz-diktatúra, az emberalatti zsarnokság üzemeltetői a jelek szerint nem látták Veiszer Alinda műsorát. Amelyben a szende műsorvezető megengedte Kiss Tibinek, a quimbys kemény csávónak, hogy emlékezetből elmondja új „versét”. Mi tagadás, pompásan sikerült. Tibi úgy látja, Magyarország mocsár, az ország szét van b…va, valakik (nem pontosan világos, miért) hasba rúgják az ápolókat, és hogy akik nem úgy gondolkodnak, mint Tibi, még Sátánnak is túl g…k.
Megneveztetett továbbá a másfél millió káposztafejű fideszes (rossz hírem, hogy majdnem kétszer ennyien vannak, Tibi), valamint vezérük, a Varangykirály, akiről azt sejtem, hogy Orbán Viktor lehet. Erre kizárásos alapon jutottam, mert Tibi soha nem ír trágár „verset” a rendezvényszervezőkről, kiadókról, szponzorokról, baloldali politikusokról, velük nem ilyen kritikus, poémába csak azokat foglalja, akik nem fizetik költséges szenvedélyeit…
(Forrás: 888)
Bal-Rad komm: Quimbys Kiss Tibi a lakótelepi biciklitárolóból indult prolikölyök-aki nem mellesleg Döbrögi posványosi szeánszán húzta a talpalávalót-bizony a RENDSZER szülötte. Stílusa ennélfogva nem igazán bárdolt.
Bár az ominózus szavalata óta nem győz mentegetőzni, hogy “őh hát azt nem is úgy kell érteni…!”-valami oknál fogva mégis mindenki úgy érti!
Valahogy “azeemútthétév” után senki nem El Qrora asszociál a Varangykirály jelző, és a vers hallatán. Mint ahogyan többnyire abban is egyetért a “verset” már hallók, hogy kissé goromba megfogalmazású, de Döbrögi-a Varangykirály-valójában erre rászolgál.
-Nem így vélekedik a lakájmédia egyik legelborultabb jelese a 888-on Szentesi Zöldi döbrögista lihenc és írdonánc. Felségsértést lát, és megtorlás után rikkant!
Ő, aki meglehet-nem állítjuk-a posványosi igehirdetés szünetében éppen Quimbyre ropta.
Szentesi Zöldi TEK-után jajong! A RENDET HIÁNYOLJA!
Azért mégiscsak megkérdeznénk tőle: HALLOTTA MÁR PÓKA LÁSZLÓ HÍRÉT?
Hallott már a kitiltásáról?
Ha még nem hallott volna?-olvasson utána. Komoly irodalma van a történetnek!
Ha jól beazonosítható a SÉRTETT SZEMÉLYE, nem marad el a “jutalom”! A SÉRTŐNEK!
Amúgy meg igencsak lehangoló hírünk van Szentesi Zöldi számára képosztafejűleg. Igaza van. Nem másfél millióan vannak!
Már jóval kevesebben vannak!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.