Majtényi legitimálja Döbrögi hatalmát

A volt népszabis Csuhaj Ildikó csinált egy interjút Szájer Fő-fő Tákolmányozóval, ami az atv honlapján jelent meg. Ebből egy kis részlet, a mai “elnökválasztás” apropoján.

“…Azzal a fideszes, a nyilvánosság előtt is sulykolt véleménnyel egyetért, hogy Majtényi László Soros György köztársasági elnök-jelöltje? Ő a “feladó”?
Hadd ne kommentáljam ezt, megtették már a kollégáim.
Szeretném, ha kommentálná.
Részt vettem az Alaptörvény elkészítésében, és Magyarországon kevés olyan közéleti ember van, aki olyan mértékben és olyan határozottan kérdőjelezte volna meg az Alaptörvény elfogadásának már az alkotmányos alapjait is, mint ahogyan ezt a baloldal mostani köztársasági elnökjelöltje tette. Mégis örülök annak, hogy részt vesz a folyamatban, mert ez számomra mindenképpen elégtétel, hiszen ez is az alkotmány konszolidációjának egy lépése, egy ellenfél részéről, ami azt üzeni, hogy az Alaptörvény biztos kerete a demokratikus rendnek.

Részvételével Majtényi László legitimálja az Alaptörvényt. Eddigi harcos és Alaptörvény-ellenes nyilatkozatai és a mostani cselekedetei ütköznek. Ami Soros Györgyöt illeti, a tevékenységét körülvevő rossz érzés nem hungarikum, mert a pénzével ő más országokban is, a saját hazájában, az Egyesült Államokban is igyekszik befolyásolni a politika alakulását, és Amerikában is komoly kételyek fogalmazódtak meg ezzel kapcsolatban. Úgyhogy nem nekünk, magyaroknak van üldözési mániánk. Vagy minimum nem csak nekünk… Inkább nem vizsgálom, hogy mások köztársasági elnök-jelöltje mögött ki áll, annyit tudok, hogy a mi jelöltünk mögött mi állunk.”
(atv)
Bal-Rad komm: “…Majtényi László legitimálja az Alaptörvényt…”

-Értsd: a TÁKOLMÁNYT legitimálja! Azokkal együtt, akik őt támogatják! És ez hatalmas nagy öröm a döbrögista hordának, hiszen jogi torzójukat végre valaki hivatalosan is elismeri. Erre vágytak mióta ránk hűzták ezt a fércművet, hogy valaki végre igazolja: JÓ EZ A MAGYAROKNAK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Majtényi legitimálja Döbrögi hatalmát bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. rotyibá szerint:

  Ránézésre, nem egy Travolta clon !!!

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Kiválasztott nép fia ez is

  • vitorla123 szerint:

   Ez az alkotmány nép és nemzet ellenes.Mert legitimálja a devizahiteleket.Ami a magyar gazdaságot alapjiban rendítette meg.Márpedig eső a gazdaság,a kinálat kereslet egyensúlya és utána jön a többi.Ezt Majtényi is pontosan tudja!

  • akárki szerint:

   nem Jézus által választott, hanem sátán által választott nép fia.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.