A döbrögizmust együtt csinálta Döbrögi és az ország!

Egy hazugság anatómiája

Magyarország sikertelen, a társadalom pedig frusztrált, amiért a rendszerváltáskori reményekből semmi sem valósult meg – ezt már Tölgyessy Péter politikai elemző mondta a Hír TV Egyenesen című új politikai háttérműsorában.

Szerinte Orbán Viktor politikailag sikeres rendszert hozott létre, amit jó eséllyel nem lehet leváltani. Bukásához az kellene, hogy a nemzetközi trendek megváltozzanak, és a szegény rétegek ne reménykedjenek tovább abban, hogy előbb-utóbb rajtuk is segít valaki.
A politológus szerint Orbán Viktor az 1994-es választási kudarccal azt ismerte fel, hogy a magyar társadalomnak „nem a nyugatos konszenzusos politika kell, hanem a Horn Gyula”. Álláspontja szerint a mostani rendszert a társadalommal közösen hozta létre a kormányfő. A politológus szerint a jelenlegi ellenzék – beleértve az MSZP-t és a Jobbikot – a rendszer részét képezik, a Fidesznek ugyanis szüksége van olyan ellenségre, amit biztosan le tud győzni. Ezek a pártok azonban – fűzte hozzá – általában a hatalommal együtt eltűnnek.
“…Ha netán mégis leváltják, akkor nem egy szimpla kormányváltás lesz, hanem bizony egy újabb rendszerváltás indul el a maga útján. Itt a térségben volt olyan vezető, aki helikopterrel menekült a váltás előtt…”

(Forrás: mno)
Bal-Rad komm: Sajnos Tölgyessy még mindig szerecsent mosdat, részigazságok túldimenzionálásával, a teljesség elhallgatásával!
A döbrögizmust együtt csinálta Döbrögi és az ország! Aligha igaz ez így! A rendszerváltó elyth és Döbrögi csinálták!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A döbrögizmust együtt csinálta Döbrögi és az ország! bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. ficko szerint:

  Egy alomból valók !
  Csak Orbán a lopást maffia módon teszi !

 2. Hirszerzés szerint:

  A baj az,hogy mindent lassan feléltek a rendszerváltok.
  Most már termelni is kéne.

  Tudtunkkal a BKK tömegessen hadják el a buszvezetök.
  Ezzel csak ezt példázom,hogy még a soför képzésre sem invesztáltak.

  A Kádár idejében az MHSZ szinte ingyen képezte a fiatalokat C jogositványra.
  Ök már mind 40 év feletiek. A nagylopásban hiánykeletkezett az utánpotlásban.

  Ez csak egy példa a sokközül.

  Az ország szép lassan müködésképtelené vállik, még trolibusz vezetök sem lesznek Budapesten.

  Orvos hiány
  Soför hiány
  Szakmunkás hiány

  Szép lassan megfö a lecso,egy szakmailag analfabéta uj generácioval.

  Ez csapat munka volt ebben igaza van Tölgyesinek.

 3. Kósa Lajos szerint:

  De hisz Tölgyesi Péter legalább oly annyira bűnös, mint Orbán(C)! Uralkodtak rajtunk éppen eleget. Egy alom, egy nézőpont, folytatólagos cselekvés! Most úgy tesz, mintha neki, nekik(Pethő,és társaik) ehhez semmi, de semmi közük nem lenne!

 4. Szélsőbal szerint:

  Nem szívesen rontom a bótot, de a Munkáspárt is hozzá tartozik az elmúlt évtizedekhez. Miért nem képes sok embert megszólítani és egy laikolható programot feltenni az internetre.
  Bal-Rad? Mióta Bundesmutti Ribancra lett keresztelve admin kb. 5000 olvasót veszített, de csöppet sem zavarja. Kamcsatkázástól az oldal karikatúrára kezd emlékeztetni. Lehet nyugodtan évtizedekig számolgatni.

  • vitorla123 szerint:

   A Bal-Rad támogatja a Munkáspártot! Kívűlről támogatja,hogy sokak hozzá tudjanak szólni,ugyanis a párt oldala erősen szűri a komentelőket. Ezt Kádár sírjánál 10 szimpatizáns határozta el,hogy ilyet csinálunk.Ebből maradtunk hárman.De ez szerintem siker.Mert mára kidolgoztunk veletek együtt vitában egy uj marxista ideológiát,ami nem érthetetlen körmondatokból áll,aminek hatására a munkáspárt baloldali és nemzeti lett.Támogassátok

 5. dunai janos szerint:

  tölgyesineka felvetese utan azt mondom hogy putyinnak meg kell egy csapatot finanszirozni vagyis felfegyverezni rpg -helikopter ellen nehany komolyabb is- ,golyoszoro geppuska kalasnyikov robbanoanyagok.200 emberrel beindithato es fegyveresek szama kiegeszithető menetkozben több tizezerre.magyarul 10 nap alatt vege minden uralomnak.eltunnek.a nato beavatkozna akkor a ruszkinak is be kell

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.