Donbassz

 

 

 

Érdekes és fordulatokban gazdag mostanság a Donbasszal kapcsolatos diplomáciai élet.

Germánia Ribanca ma utazott volna Washingtonba Trump Bohóchoz. A randit lefújták az USA keleti vidékén tomboló hóviharok miatt, és így csak 17-én találkoznak. De ez nem volt bekalkulálva, és még az utazás lefújása előtt kiszivárgott a Germán Lotyó hivatalából az információ: bár Oroszország és Trumpék is nyitottak a “Normandiai Négyek” formáció Amerikával való kibővítésére, Germánia Ribanca szerint “erre a pillanat nem most a legalkalmasabb.”
Pedig az USA bevonása REMÉNYKELTŐ lehetett volna, hogy Kijev vágyait DIPLOMÁCIAI eszközökkel féken tartsák. Bundesmutti állásfoglalása pedig éppen ellenkezőleg hat. Ráadásul alighanem birja a ravaszdupáros másik tagjának-a gall elnöknek-a támogatását is. Nem is beszélve Valcmanékról. Fölöttébb érdekes dolgok elé nézünk a közeljövőben!
A “prófécia szerint” ugyanis még nagyjából négy hónap van hátra az 1160 nap lepergéséig.
A Donbassz ellen indított kijevi irtóhadjárat ezredik napján-január 7-én- hívták fel a “próféták” ugyanis a Szovjetunió Nagy Honvéső Háborújának 1160 napig tartó ciklusára, az ország területének felszabadításáig. Ekkor hangzott el a jövendölés, hogy Donbassz Nagy Honvédő Háborúja SEM fog tovább tartani 1160 napnál.
Tehát nagyjából ez év július 16-20 körül. Amikoris Hamburgban összejön a G-20-ak csúcstalálkozója. Meglátjuk.
Donbasszra az utóbbi 24 órában kb. 2900 latorgránátot ot és RPG-t lőtt ki a valcmanista ordashad.

Jaszinovatajában négy civil sebesült meg. Donyeck Kujbisev kerületében kettő civil sebesült, nyolc lakás, Szpartakban hat lakás-lakóház vált romhalmazzá.
A Donyeck agglomerációjában fekvő Luganszkoje mindennapjai:
Maradék-Ukrajnában viszont terjed a “Blokád-Majdan” nevű kórság. Már Vinnyicában, Lembergben, Volinyban, Zsitomirban, sőt már Ivano-Frankovszkban is (régiókban) zihálnak a banderisták, akik mostmár egyre nyilvánvalóbbá teszik: Nyalókakirály vérére szomjaznak.
Bizony könnyen megeshet, hogy Nyalókakirály Moszkva segítségét fogja kérni?
Amikoris Hamburgban összejön a G-20-ak csúcstalálkozója. Tehát még kb.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. TERMMI8ATOR szerint:

  Hát! ahogy fokozatosan olvastam a cikket, fokozatosan ugyan arra megálapitásra jutottam, mint amit a ciknek a legutolsó leírt mondata is sugalt.

 2. sándor67 szerint:

  Azt nem értem, hogy a vezetés miért nem takarította el a blokádozókat amikor még kezdeti fázisban volt? Mit sakkoznak a háttérben ?

 3. TERMMI8ATOR szerint:

  Melyik vezetésre gondol sándor67 ? Mert szerintem Két “vezetés” van ott ! Van a Valcman “vezetés” aminek csak a külvilág felé a vezetés, semmi befolyása, hatalma nincs a maradék ukrajnán belül, aztán ott vanak a banderisták akiknek teljhatalmuk van az egész maradék Valcmanista ukrajna területe felett. A többi az már csak reprezentatívan van fent tartva, HOMOKSZÓRÁSKÉNT A VILÁG SZEMÉBE, szerintem.

 4. TERMMI8ATOR szerint:
 5. TERMMI8ATOR szerint:

 6. TERMMI8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwiSl-Oe-tbSAhUBthoKHeK_Bs0QFggaMAA&url=http%3A%2F%2Fdnr-news.com%2Fdnr%2F39541-glava-dnr-zapretil-fond-rinata-ahmetova.html&usg=AFQjCNFkDLMjo5UF22fIfFjiRlBuv_C4tw Ez kapcsolódik az előbi videóhoz. Zacharcsenko visszautasitotta ,leálittata a RINAT ACHMETOV általi “SEGITSÉG-SEGITÉS” nevü szervezet működését, mivel romlot, penyészes élelmiszereket,illetve más cikkeket küldött a Donyeckieknek.

 7. Commenter szerint:

  Az ukran konfliktust a nemetek robbantottak ki es ok iranyitjak. Ezert nem ker Merkel az amerikaiakbol…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.