Kopog a kalapács-zokog a megmentett magyar!

Itt az igazság a lakásárverésekről!

Képtalálat a következőre: „Árverező kalapács-kép”

Épp egy hete fogadták el a végrehajtásról szóló törvény módosítását. A benyújtást és a szavazást viharos gyorsasággal lezongorázták, de a köztársasági elnökhöz csak a hétvégén továbbították aláírásra. Ezután ki is kell hirdetni, a hatálybalépés pedig még 5 nap.

Közben vígan folynak a lakásárverések.
A KDNP elfogadhatatlannak tartja, hogy a bankok és a követeléskezelők megpróbálják kifosztani az embereket – indokolta Harrach Péter, a párt frakcióvezetője a végrehajtási törvény általuk kezdeményezett módosítását. A javaslat megemlítésétől igen gyorsan eljutott a jogalkotásig, itt viszont megpihent a dolog. A parlament honlapja szerint ugyanis csak öt nap után továbbították a köztársasági elnöknek aláírásra.
A köztársasági elnök még nem írta alá, de azt még a kihirdetésnek kell követnie, az új szabályok pedig csak az azt követő ötödik napon lépnek hatályba. A bírósági végrehajtás elektronikus árverési felületén pedig látszik, hogy időközben sorra zárulnak le a lakásárverések. Pedig a KDNP a nyilatkozatok szerint éppen azért hajtotta az ügyet, hogy ne legyen több „kifosztott” adós. Az új rendelkezések ugyanis csak azokra vonatkoznak, akiknek a feje felül még nem adták befejezetten el a lakást. Ha csapódik az elméleti kalapács, már nincs mit tenni…
(azenpenzem)
Bal-Rad komm: A Nagy Műgonddal és Csinnadrattával összedobott “mentőtörvény” megszavazása óta a HATÁLYBA LÉPÉSIG nagyjából ezer család feje fölül árverezik el a fedelet a FELKÉSZÜLT hiénák!
Képtalálat a következőre: „Árverező kalapács-kép”
Amíg MINDENKI az “elnökválasztásra” készült!
Régi-új Országos Aláíró már van, de “…még nem írta alá…”
Lehet tákolmányossági aggályai vannak? Bizony lehetséges!
Az idő közben rohan. Kopog a kalapács, zokog a magyar!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kopog a kalapács-zokog a megmentett magyar! bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. János szerint:

  Na ugye, ilyenkor milyen jól jön a Csorna városából származó Elnök elkötelezettsége a “jogállamiság” iránt! Aggályoskodik, mérlegel, elemez, végiggondol, mindent megfontol, mindent meggondol alaposan, komolyan, számol, oszt, szoroz, négyzetre emel, gyököt von, gondterhelt arccal jár kel, meghány, megvet mindent a buzibarátjával, a feleségével, a cigány vajdájával! Mire dönt, addigra még egymillió magyar hajléktalanná válik. Helyükre pedig jöhetnek a sivatagi őrültek! A látszatra egymás ellenségei, de valódi közös akaratuk az, hogy kilökjenek a helyünkről. Az országházban eközben Soros Györgynek-korunk hódító Mózesének egymással ellentétes szentbeszédei részleteivel hülyítik egymást a kormány és az ellenzéke!

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  A devizahitel károsultak és a kilakoltatottak, vagy az az előtt állók mégis ülnek a babérjaikon. Nem vesznek részt pl Póka Laci megmozdulásain, csak sunnyognak és azt várják, hogy mások harcoljanak értük, másokat vegzáljon helyettük a hatalom.

  Nem lehet segíteni azokon, akik nem akarják, hogy segítsenek rajtuk. Pláne, ha ki sem állnak azok mellett akik felvállalják értük a harcot. Ennyi.

  • vitorla123 szerint:

   Egyszerű:A DEVIZAHITELESEKNEK GAZDASÁGI AMNESZTIA KELL!Ez a megoldás.Vagy előbb vagy utóbb meg kell hogy lépjék!Mert az ország elveszíti a lakosságát másképpen!

  • Janó szerint:

   Lacit mint a legyet elhessegették és el is fognak mindenkit.
   Csak fegyverrel lehet ezt megoldani.
   De valamiért mindenkinek a lázálma a százezres tömeg. Meg a forradalom. Na az sem lesz.

 3. petymeg szerint:

  Ez a harag páter idáig aludt vagy hibernálva volt?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.