Nyugat-Európa önpusztítása

A holland-török viszály kezd komoly hullámokat vetni!

Numan Kurtulmus török miniszterelnök-helyettes tegnap este a három és fél órán át tartó kormányülés után háborgott egy sort: Ankara úgy döntött, hogy nem engedi vissza a szabadságon lévő holland nagykövetet Törökországba, amíg Hollandia nem tesz eleget a török követeléseknek, mindenekelőtt annak, hogy kérjen bocsánatot.
Ankara ezenkívül felfüggeszti a miniszteri és ennél magasabb szintű kormánytalálkozókat Hollandiával, és nem engedélyezi holland diplomaták repülőútjait Törökországba. “Pontosan azt csináljuk, amit ők is tettek velünk” – háborgott.
Megemlítette még, hogy javaslatot tesznek a két parlament közös baráti csoportjának megszüntetésére.
Eldörögte még, hogy a diplomáciai válságért nem Törökország a felelős. “Akik előidézték, azoknak kell megtenni a rendezésére irányuló lépéseket is” – fogalmazott. Mint mondta: biztos benne, hogy ez a legrövidebb időn belül megtörténik.
Kurtulmus szerint “Törökország ennek az ügynek nem látja kárát, csak megvédi saját büszkeségét. A rasszizmus és a fasizmus mindenekelőtt Hollandiát és vele Európát károsítja. A nagy összeomlás jelei ezek. Barátilag figyelmeztetek: meg kell hozni a szükséges óvintézkedéseket.”
Az Európai Unió is jónak látta már tegnap, hogy megszólaljon. Tegnap felszólította Törökországot, hogy tartózkodjon a túlzó kijelentésektől és az olyan lépésektől, amelyek súlyosbíthatják az amúgy is feszültségekkel teli helyzetet.
“Nem olyan súlyosak, viszont nem helyénvalóak a Hollandia elleni büntetőintézkedések, amelyeket Törökország rendelt el előző éjszaka a két ország között elmérgesedő diplomáciai viszály újabb fejezeteként” – mondta Mark Rutte holland miniszterelnök ma reggel
Európa szempontjából fontos tudni, hogy az április 16-i török alkotmány módosítása elsősorban az államfői jogkörök (Kardigan jogköreinek) kiszélesítéséről szól. A jelenleg hivatalosan pártsemleges maffiavezér a tervezett reformok következtében a jövőben nem lesz köteles politikai hovatartozása feladására hivatalba lépését megelőzően.
A módosítás kiszélesíti a mindenkori államfő jogköreit, aki a végrehajtó hatalom feje lesz. Ő jelölheti ki és függesztheti fel hivatalukból a minisztereket, illetve egy vagy több alelnököt állíthat maga mellé. A lépéssel megszűnik a Török Köztársaság 1923-as megalakulásával létrejött miniszterelnöki intézmény.
Egyszóval élete végéig szóló kalifai hatalmat szeretne Kardigan, aki a világ szeme láttára épít ki török Döbrögizmust. Már most jelentősen korlátozta a szólásszabadságot, a végrehajtói intézmények jogkörét és ellehetetleníteni igyekszik az ellenzéket. Közben romlik a gazdaság állapota, a líra leértékelődik a főbb kereskedelmi devizákkal szemben, nő a külföldi tőkétől való gazdasági függésük.
Miniszterei a hét végén már Európában kampányoltak Kardigan hatalmának kiteljesítése mellett. Szerettek volna Németalföldön is kampányolni, az alkotmány módosítására biztatni a szavazati jogokat birtokló hollandiai alattvalóikat a népszavazáson, de a hollandok hallani sem akartak arról, hogy országukban hergeljék az ott élő törököket. Nem is engedték a repülőgépeiknek a leszállását Hollandia területére, akik meg földön érkeztek, visszafordították őket. Ezt követően zavargások törtek ki az ország számos városában.
Egy héttel ezt megelőzően Germániában tiltottak be számos fölfordulással kecsegtető Kardigan-imádatot a hatóságok. Ott is ramazurik törtek ki a tiltás miatt.
Hollandiában kb. félmillió török él. A galloknál 800 ezer–1 millió. A germániai létszámuk 3,5–4 millió, és minden felé növekszik.
Bonyolítja a helyzetet Nyugat-Európában, hogy lakossága csökkenne, ha nem lennének újonnan érkezők, számos betöltetlen állás lenne, és a nyugdíjrendszerek is súlyos kihívásokkal szembesülnének. Ők a múlt század hatvanas-hetvenes éveitől tudatosan importálták saját jólétük garantálására a törököket. Most viszont a fő kérdés, ha a Nyugat-Európában élő törökök igennel szavaznak az alkotmányuk módosítására, teljes mértékben az európai értékek ellenpólusaként felfogható rendszerre szavaznak.
Azok, akik ITT ÉLNEK EURÓPÁBAN!
Ez pedig fölvet egy nagyon-nagyon fontos kérdést. Ez vajon azt jelenti-e, hogy már gyökeret vert egy új, az európaitól eltérő, párhuzamos társadalmi berendezkedésről szóló felfogás ITT-Európában.
És hát nem szabad elfelejteni: vannak ám Nyugat-Európában a törökökön kívül más, még tán a törököknél is viharosabb lelkületű bevándorlók! Vagy háromszor annyian, mint a törökök.
Ha az EU most engedne a török óhajnak, akkor mi tartaná őket vissza egy SAJÁT ENKLÁVÉ létrehozásától?
Hiszen már Zohre Esmaeli, egy afgán menekült lány lett “Németország új arca”. Az imázskampányban Claudia Schiffertől vette át a stafétabotot.
A lány 1999-ben, gyerekként menekült családjával Németországba a tálibok elől.

Köszönhetően Nyugat-Európa hatalmas étvágyának!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nyugat-Európa önpusztítása bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. scout szerint:

  Nostredamus jóslatai jutnak eszembe.

  A 2 nagy világégés után a 3. Vallás hívei egymásnak fordítják a 2 másikat.

 2. TERMMI8ATOR szerint:

  Meg köszönhetetően MIGRÁNSbuddeszmutti, illetve Holland -Ferike OSTOBASÁGAINAK.

 3. TERMMI8ATOR szerint:

  KOREKCIÓ ! Meg köszönhetően MIGRÁNS bundesszmutti, illetve HOLLAND-FERIKE OSTOBASÁGAINAK !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.