A germánok kiszerettek Kardiganból

Germánia hivatalosságainak is kezd megtelni a hócipőjük az ankarai maffia fölforgató akcióival.

“Mostantól megtiltják a törökországi alkotmánymódosító népszavazáshoz kapcsolódó kampányrendezvényeket a németországi Saar-vidéken” – közölte kedden a tartomány miniszterelnöke.

A “törökországi belső konfliktusoknak nincs helyük Németországban” – jelentette ki Annegret Kramp-Karrenbauer, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusa.

Annegret Kramp-Karrenbauer kiemelte, hogy a török miniszterek németországi és hollandiai rendezvényei körül kibontakozott viták nyomán a tartományi kormány “minden lehetőséget megragad, hogy megtiltsa az ilyen rendezvényeket Saar-vidék területén”.

A saarbrückeni vezetés a tiltást a külföldiek tartózkodását szabályozó törvény 47. paragrafusára hivatkozva rendeli el, amely lehetőséget ad valamennyi tartománynak a németek és külföldiek békés együttélését veszélyeztető politikai tevékenység megakadályozására.

Kedden a szövetségi kormány belügyminisztere, Thomas de Maiziere is éles hangú nyilatkozatban ítélte el az ankarai vezetés nyilatkozatait és tevékenységét az áprilisi ügydöntős népszavazás kampányával kapcsolatban. Léteznek “nagyon világos határok, amelyeknél véget ér a toleranciám” – mondta a CDU-s miniszter.
Bundesmutti kabinetfőnöke, Peter Altmaier pedig azt mondta, a berlini kormány nem zárja ki, hogy megtiltja a török politikusok germániai fölforgató tevékenységét.
“Ismerjük Hollandiát és a hollandokat a srebrenicai mészárlásból.
Képtalálat a következőre: „Erdogan-kép”
Tudjuk, mennyire romlott a jellemük a 8000 bosnyák legyilkolásából”-hergelte tegnap Ankarában a már amúgy is felajzott híveit Kardigan Keresztapu.
Az ankarai maffia feje tulajdonképpen azon ügyködik, hogy a nyugat-európai törököket a muszlimellenesség emlegetésével szembefordítsa a többségi társadalmakkal, rájátszik mindennapi sérelmeikre, és a védelmezőjük szerepében tetszeleg.
A német Der Spiegel idéz egy, a holland polgárháború lehetőségére célozgató Yeni Akit című újságot: „Hollandiának 48 ezer katonája van. És 400 ezer török él az országban”, emlékeztet nem sok jót sejtetően a kardiganista török újság. Már csak a miheztartás végett is érdemes felfigyelni erre a “jószándékú” figyelmeztetésre. Ha pedig a török maffiafőnök úgy dönt, hogy ráuszítja Európára a mindenféle muszlim migránsbandákat, abból még komoly nagy baj származhat! Az európaiaknak!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A germánok kiszerettek Kardiganból bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. rotyibá szerint:

  nem mintha a saját elefántjuk szebb lenne!!

 2. Hirszerzés szerint:

  Mi Zumbájspil ( például ) mind germániával,mind Türkijjel
  szinpatizálunk.

  De abban igaza van a törököknek,hogy a németcégek piacszerzése agresziv,
  és tönkre tették keleteuropát Görögországot nyomor szintig.

  A Török falba belefurodott a Germán piacszerzö faltörökos.

  A Törököt,ha egyszer felbosszantod az addig megy utáénad mig szétnem tapos.
  Nagyon barátságos nép,de ha feldühitik öket mig megnem ölöd nem fog megbocsátani,és kitapossa az ellenfelei belét.

  Imátkozunk a Germánokért ,mert most rájuk fér.

 3. Pex szerint:

  Kardigan elfelejti, hogy nem a hollandok voltak mészárolni, hanem a gyarmatosító uraik. Azok meg nem hollandok. Talán iskolába kellett volna járni, amikor a népekről tanultak, meg a történelemről… Ráadásul még most sem tanult, hiszen ott áll a kondér mellett, nem nézett még mindig körül, hogy melyik nép van ott körülötte?!

 4. Ébresztő barmok !!!! szerint:

  Nézzétek a szemét !!!! Nézzétek az arcvonásait !!! Ez NEM EMBER !!! Ez egy BIOROBOT !!! Akit a fehér emberek ellen irányítanak az urai !! Ébresztő emberek !! Ha még olvasnak itt egyáltalán emberek !!! Ez most már nagyon komoly !!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.