HELYZET VÁRHATÓ?

Nemzetközi botrány várható Pintér Sándor körül?

Képtalálat a következőre: „Pintér Sándor-mém”

Elképesztő történetet hoz címlapján a Magyar Idők. Fogolyszöktetés, magas rangú kormánytag, „vélhetően kreált” dokumentumok, elfogás, 20 milliós vesztegetés. Karaktergyilkossági tervek.

Címlapján hozza a Magyar Idők, hogyan vették őrizetbe kedden a kormány egy magas rangban levő tagja ellen szervezett lejáratási akció miatt bizonyos Jakubinyi Róbertet, aki több más ügy vádlottja is. A történet annyira valószínűtlen, hogy azt valószínűsítjük: a kormány arra számít, a következő napokban tényfeltáró cikk várható valamelyik kormánytagról a nemzetközi sajtóban.
Tehát nézzük a hír állításait:
Jakubinyi Róbert arra próbált rávenni egy fővárosi ügyvédet, hogy beszélje rá egyik védencét a szökésre.
A szökött rabnak az lett volna a feladata, hogy „A kormány magas rangban lévő tagjáról – vélhetően kreált – dokumentumokat vegyen magához és azokat a nemzetközi sajtóban jelentesse meg”.
Az ügyvéd elutasította a kérést, erre 20 millió forintot ajánlottak neki a karaktergyilkosságért.
Jakubinyit kedden őrizetbe vették.
Jakubinyi Róbert megéri a pénzét, ő az Egymásért – Egy-másért Alapítvány botrányának egyik főszereplője, az ellene folyó büntetőügyben a vád azt állítja, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal jogászainak tudtával követett el bűncselekményt, és az ebből befolyó pénzt visszaosztotta a hivatal vezetőinek.
A mostani történet azonban annyira nyakatekert, hogy logikusnak látszik a kérdés:
miért lenne „a kreált dokumentum” hihetőbb attól, ha egy szökött rab jelenteti meg a nemzetközi sajtóban, mint ha azt például egy ügyvéd teszi?
S miért kell egy rabnak megszöknie ehhez és magához venni a dokumentumokat a digitális világban, amikor néhány gombnyomással eljuttattatható bármilyen irat bárhová?
Erősen az ötvenes évek hangulatára emlékeztet a hír, zavarba is jöttünk tőle. Vajon arra akar felkészíteni, hogy valamilyen leleplező cikk várható hamarosan a világsajtóban?
A rendőrség mindenesetre saját honlapján erősítette meg a Pesti Srácok információját, hogy Pintér Sándor belügyminiszterről van szó.
(valasz)
Bal-Rad komm: “…valamilyen leleplező cikk várható hamarosan a világsajtóban?”
-Tulajdonképpen a magyarokat érheti még meglepetés? Esetleg kiderül a Sintérről valami malacság? Legfeljebb csak részleteket tudunk meg bármiféle históriából. Ami egyébként “en block” ismert, miszerint maffiózók dézsmálják kormányzás címszó alatt országunkat és benne a népet.
Döbrögisztán lakossága botránytól-botrányig él. Még rágjuk az egyiket, de már a nyakunkban az újabb. Hozzáedződtünk, beletörődtünk, megszoktuk. Nincs az az újabb botrány, amin igazándiból fölháborodnánk. Elintézzük egy legyintéssel, egy sóhajtással: “hát Istenem! Politikusok!”
Hacsak most valami olyasmi nem készül, amivel a Gazda akarja Döbrögi nevű rakoncátlan kutyusát móresre tanítani.
De hát ahhoz nem az eb szokott előre csahogni! (Bár egy kellően okos kutya olvas a Gazda gondolataiban!)
Lehetséges hogy VALAMI LESZ! De hát BÁRMI IS VOLT, eddig mindig elég volt, ha Döbrögi azt mondta: NEM IGAZ! Ezután is elég lesz! Mert ugye a HIT ereje hat!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

HELYZET VÁRHATÓ? bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. N.agy szerint:

  Itt olvastam, h.ogy Orbánnak és Pintérnek közös szigete van az adrián.

  Admin:

  Emlékeztetnélek-TE ÁLLÍTOTTAD EZT KOMMENTBEN! Más egyéb jelesek birtokfölsorolásával együtt! Hogy a Gyurcsánynak…hogy a Putyinnak…stb.

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Van szigetük az Adrián. Meg az Égei tengeren is.
   Monacóban pedig egy majd 100 méter hosszú luxus jachtjuk.
   Svájcba luxusszálloda.
   Ez tényleg így van.
   Az Orbán érdekeltség körébe tartozó cégek (hazai, külföldi és offshore) teljes vagyonát valamikor 2016 elején 32-35 milliárd euróra becsülte a Der Spiegel egyik nyomozó riportere, aki a nyomába eredt az Orbán vagyonoknak.
   Ennek a linkjét akkor az egyik Bal-Rad írás alatt be is másoltam.

   • Fergeteg szerint:

    Teljesen függetlenül attól, hogy a Spiegel által kinyomozott dolgok mennyire fedik a valóságot (nyilván nem zörögne a haraszt, ha nem fújná a szél, hiszen simán elképzelhető a honi “mészárossegéd” gazdagodását látva, hogy bonyolult offshore hálózaton keresztül, általunk nem látható szerződésekkel, strómanokon és ügyintézőkön át egy kézben futnak ösze az érdekeltségek), azt azért érdemes tudni, hogy a nagyhírű médium körül sincs minden rendben.
    Nem árt, ha a szemfülesek összevetik az éveket a szolgálatok hibái miatt könnyen leleplezhető internetes és – erősen feltételezhetően – intellektuális csalások évszámaival:
    –http://www.balrad.com/2015/09/12/az-elso-bizonyitek-a-terroristakra/#comment-92630
    –http://www.balrad.com/2016/10/18/de-miert-nem-az-usa-a-cel/#comment-149417
    Hogyan jön ez ide? Az a minimum, hogy az “Öt Szem” közül legalább az amerikai és a brit, illetve néhány alkalmi “szövetséges” titkosszolgálatnak vannak kapcsolatai a lapnál. Ha a Vajdáék ellen támadást indítanak, azt több fronton teszik, hogy “nemzetközinek” tűnjön. A Spiegel német részről benne lehet majd. Az információt Soros-kedvencek szállítják, és az amerikai mélystruktúrák érdekeit szolgálják. Meg másokét is, természetesen, ami járulékos haszon.

    • "Szélsőjobb" :D szerint:

     Orbán rossz kutya. Magának akarja nemcsak a csontot, de a húst is. Csupán ezért támadják. Orbán megfordította a “szokásos elosztási rendszert” – többet lop magának a koncból, mint amit a gazdi szeretne.
     Ennyi a történet.

     • Fergeteg szerint:

      Szólhat lopásról a történet, de itt hatalmat lopott, ez fáj leginkább a korábbi támogatóinak. Többet szerzett belőle, mint amennyit kiosztottak rá annak idején.

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Visszatértek a Rákosi idők – koncepciós eljárások, lejáratások, karaktergyilkosságok, hamis vádak, jog és törvényellenes eljárások, ítéletek.

 3. Fergeteg szerint:

  Bonyolódik az ügy. Ezek tényleg rettegnek a Birodalomtól:
  civilhetes.net/mire-hasznalja-nemeth-szilard-a-titkosszolgalatokat
  (Egy hozzászólásban látott hivatkozás alapján jutottam el a cikkhez.)

  • Smith szerint:

   Soros a nagy, Orbán pedig a kishal. Nos, az a természet rendje, hogy a nagyobb megeszi a kisebbet. Soros György rendkívül őszinte ember, aki kerek perec kijelentette, hogy Orbánt meg akarja buktatni. Az általa is szponzorált alternatív hírportálok, blogok és NGO-k mind-mind ezt a céljait szolgálják. A kormány nem véletlenül akar leszámolni velük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.