Megint HELYZET VAN?!

A belügyminiszterről szóló dokumentumokat próbáltak kijuttatni az országból

Őrizetben van egy 58 éves debreceni férfi, aki a gyanú szerint a magyar belügyminiszterről szóló dokumentumok kijuttatására próbált rávenni egy ügyvédet, valamint arra, hogy beszélje rá házi őrizetben lévő védencét a szökésre.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és vesztegetés bírósági vagy hivatalos eljárásban bűntette miatt nyomoz a rendőrség egy 58 éves debreceni férfi ellen, akit március 14-én fogtak el Budapesten.
Az illető a gyanú szerint megpróbált rábírni egy ügyvédet, hogy beszélje rá a szökésre házi őrizetben lévő védencét, illetve Magyarország belügyminiszterével kapcsolatos dokumentumokat vigyen külföldre.
A miniszter nevét a rendőrségi közlemény nem említi. A védő a kérést visszautasította, ezért a férfi megfenyegette. Az ügyvéd az erőszakos fenyegetés hatására sem tett ígéretet ügyfele befolyásolására, ezért J. Róbert több millió forintot ajánlott a fogolyszökésért és a dokumentumok kiszállításáért.
A gyanúsított tulajdonában álló ingatlanokban tartott házkutatások során asztali számítógépeket, laptopokat, merevlemezeket, SIM kártyákat, pendrive-okat, CD-ket és a bűncselekményekkel összefügésbe hozható feljegyzéseket foglaltak le. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki J. Róbertet, aki az ügyvéddel történt találkozó tényét nem tagadta, a bűncselekmények elkövetését azonban igen. A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.
(HVG)
Bal-Rad komm: Na erre a hírre varrjunk gombot! A rábeszélési igyekezet a háziőrizetes meggyőzésére a szökésre is meglehetősen életszerűtlen dolog, DE EGY “MAGYAR” BELÜGYMINISZTERRŐL SZÓLÓ DOKUMENTUMOK kicsempészésének sztorija egyszerűen kacagtató kategória.
Ám ami miatt érdekes lehet a történet, az maga a hír!
Ezek szerint HELYZET VAN megint!
Most nem robbantós, nem rendőrlelövős, hanem titkos!
De ha titkos?!-akkor miért hozták napvilágra?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Megint HELYZET VAN?! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Hirszerzés szerint:

  Kik akarnak Don-rol adatokat?
  Van félni valoja Donnak?

  Se nyugatrol,se keletröl nem szabad félvárol venni,ha a cenruban a szervezettbünézés széket ver,mert mind kelet felé mind nyugat felé átérnek a csápjai.

  A BUDAPESTI HELYZET MEGOLDÁSA KÜLSÖ SEGITSÉGET IGÉNYEL.

 2. stefimrich szerint:

  És hol maradt a szívroham?!Na,má’ nem p.Satyáé!!

 3. r szerint:

  Egyre durvább minden. Pedig a torgyánorbánig még feszélyezték magukat. Ott az intő példa: Mexikó, Hebron, Nigéria… Mi meg tátott szájjal bámuljuk.

 4. Hun szerint:

  Helyzet van bizony! És az is lehet hogy nem sokára máshol is helyzet lesz:
  http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=102461

 5. Botond szerint:

  Ja, persze … hogyne … Amúgy az FBI nevezettről valamikor 2000 táján egy komoly súlyú dossziét ejtett a GOV asztalkájára, amelyben sok balhéja volt dokumentálva. Persze ez nem ingatta meg a kis genya töretlen “bizalmát” Sanyában … Na ja, ha valakinek fogják a mogyiját … 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.