Döbrögi varázsa

Nagyjából egyetérthetünk abban, hogy ritka “magasztos” nemzeti ünnepet tartottunk 15-én.

Egy teljesen megtébolyodott és félrebeszélő-hatalomféltő-szónokló kegyúrral, innen-onnan összefuvarozott nem kevésbé tébolyult VÉRSZOMJAS híveivel, és a hatalomvágyba beletébolyodott füttyögőkkel.

Egészen elképesztő jelenetek játszódtak le az “ünneplés” közepette! Próbáljuk megérteni a dolgot!-de nem megy! Azazhogy…
Az alábbi videot elnézve TALÁN megértjük a döbrögizmus lényegét. Hülyíts be, és ugrassz egymásnak embereket!
Láthatunk ebben a videoban behülyített-agymosott Döbrögi-fanokat, magából kifordult, szereptévesztett udvari írdonáncnőt (erőteljesebb jelzőt csak Germánia kanzlerinájára használunk!) meg inkább szánalomra méltó füttyös bohókodókat.
A lényeg erre a Jurák Kata nevű “újságírónőre” van kihegyezve. Aki ilyesmikre képes, mint amit a videon produkál…
Hát még a “A fideszbérenc prosti” címet viselő mai szösszenete!
Olvassák csak:
“Ezúton szeretnék lehetőséget biztosítani azoknak, akik álprofilok mögé bújva akarnak megbaszni, hogy személyesen találkozzunk. Várom őket a Hősök terén, szombaton 10 órától.
„Nem is értem, mit képzelek magamról, hogy nem nézek a 24.hu kamerájába, bár többször üvöltik, hogy »Nézz a kamerába«, akik csak onnét vágják meg a felvételt, ahol nem látszódik, hogy idős embert védtem meg és persze alkotmányos joguk, hogy csak ők beszéljenek és hogy képzelem, hogy kérdezni merek tőlük, amúgy »hisztérikusan«, mert a helyszínen a hangodat sem lehet hallani a füttyögéstől, persze a fotelből otthonról másként hangozhat.
Amúgy meg fideszrinbanc vagyok, bértollnok, unintelligens barom, akit le kell szopatni és meg kell baszni. Egészen szerencsés, hogy ők igazi férfiak, és még véletlenül sem iszkoltak el, miután már nem védte őket a tömeg.
Azt gondolom, hogy annyira jellemző rájuk, hogy amikor már nincs más eszközük, akkor jönnének a lejáratással…de tudjátok, a »csendes többség«, az ország kétharmada is tud egy vonalat húzni, amikor már nem lesz elnéző, nem tűrjük, hogy meggyalázzák az ünnepünket, ami nekik nem jelent semmit, tényleg semmit, csak egy napot, amikor felhívhatják magukra a figyelmet, végre uszíthatnak, feszültséget szíthatnak, bomlaszthatnak…ahogy Juhász Péter mondta: »erre vártunk«…
És mi tűrjük, mert amúgy megpróbálnak mocskolni, hazudnak és bújnak a sípjaik mögé.
Ezúton szeretnék lehetőséget biztosítani azoknak, akik álprofilok mögé bújva akarnak megbaszni, hogy személyesen találkozzunk. Várom őket a Hősök terén, szombaton 10 órától.”
-Igazi, a vajdáért ölni is képes döbrögista perszóna. Tulajdonképpen egy kis senki! Egy aprócska szegecs a gépezet burkolatában.
Mennyi idős lehet ez a kanzlerinai jelzővel illethető döbrögista futóbolond? Talán harminc éves ha van? Mit tudhat “EZ” a szocializmus korszakáról?
SEMMIT!
Éppen ezért fogalma sincs, hogy imádottja mekkora kárt okozott ennek a magyar népnek! De számára nem is lényeg. Ő is kap belőle egy kis morzsát, amit igyekszik megszolgálni. (Bár a nemi élte az fölöttébb hiányos lehet! Ejh-ejh fidelitasos ifjak! Prosti srácok!)
Mint ahogy a Döbrögi-fan nyugdíjasok ismerete is csak a nyugdíjig terjed. De hogy az miből van?-az már őket nem érdekli. Pedig ha sejtenék, hogy MEDDIG TART MÉG KI?-hát lenne anyázás az ő részükről is. (Na majd 2021-ben! Jah! Akkor már a vajda árkon-bokron túl lesz?)
Szóval ha megnézték azt a videot, meg elolvasták Kata “újságíró” kihívását, talán megértik, hogy miért lehet még hatalmon az őrült?!
A föttyszó itt nem old meg semmit!
A füty…-az talán. Katának sem ártana a jelek szerint! Bár ilyen fölhívásra nagyon részeg férfiak jelentkezhetnek csak!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: BLOGOK | A közvetlen link.

Döbrögi varázsa bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. ficko szerint:

  Szerencséje hogy nem verték meg !
  Lehet ez volt a cél .
  Oszd meg és uralkodj !
  Emlékeznek még Budapest lakosai amikor Orbán Viktor lebontja a parlament elé húzott keritést ? Az jogszerü volt ? Igen mert védte őket a mentelmi joguk.
  A mostani szabályok szerint nem tehetnénk meg.
  Soros meg nagyban játszik, kár tagadni kinek adott pénzt, és kit taníttatott.
  Mindenkinek aki most politikus Magyarországon.
  Aki kurvának áll az ne csodálkozzon ha megb…..k!

 2. Smith szerint:

  Az biztos, hogy pénzért térdepel le napi szinten a varangykirály lehúzott slicce elé. Nos, akkor nem prosti?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.