Adatait legyen szives…

Népszavazás: Az elmúlt húsz év összes kormánytagját átvilágítaná az új párt

Korrupcióellenes népszavazási kezdeményezést nyújt be Gémesi György új pártja az Új Kezdet, amely ma tartotta alakulógyűlését.

Gémesi György, Gödöllő polgármestere március 15-i ünnepi beszédében jelentette be az Új Kezdet elnevezésű párt megalakulását. Mai sajtótájékoztatójukon azt emelték ki, hogy a párt népszavazási kezdeményezést nyújt be.
A pontos kérdés így hangzik:
“Egyet ért-e ön azzal, hogy a magyar országgyűlés alkosson törvényt, mely kötelezően előírja azt, hogy a NAV vagyonosodási vizsgálatot rendeljen el minden olyan személlyel és közeli hozzátartozóival szemben akik 1987 március 15. és 2017 március 15. között a magyar kormány tagja vagy képviselője, polgármestere volt, illetve amennyiben a fent hivatkozott személyek bármelyikével szemben a NAV szankcióval járó megállapítást tesz, úgy a megállapításban érintett személy és közeli hozzátartozói a megállapítástól számított öt éves időtartamra tiltsák el minden közhatalmi funkciótól és közpénz felhatalmazásával járó tevékenység végzésétől.”
Az Új Kezdet célja, hogy a mindenkori kormány tagjait átvilágítsa és kiszűrje a korrupciót.
(atv)
Bal-Rad komm: “…amennyiben a fent hivatkozott személyek bármelyikével szemben a NAV szankcióval járó megállapítást tesz…”
-AMENNYIBEN!-lenne a tárgyban népszavazás, és AMENNYIBEN!-lenne törvényi foganatja!-könnyen elképzelhető, hogy a döbrögista Tállai Busafej által dirigált NAV ELSŐKÉNT ÉPPEN GÉMESIVEL szemben tenne szankcióval járó megállapítást. Mert CSAK!
Gémesiék ha azt hiszik, hogy Új Kezdet csak referendummal lehetséges, nagyon leragadtak.
Új Kezdet az RENDSZERVÁLTÁST KELL HOGY JELENTSEN! A ’87-től ‘X-ig HABZSOLÓK-HAZAÁRULÓK PEDIG MAJD A SZIBÉRIAI LÁGERBAN KI LESZNEK FAGGATVA!
Megvigasztaljuk Gémesit! REFERENDUMOT AMÚGY IS CSAK A DÖBRÖGISTA HORDA KEDVÉRE VALÓT…
Nem biztos hogy szerencsés dolog NEVEK-ADATOK BEGYŰJTÉSÉVEL, LISTACSINÁLÁSSAL KEZDENI! (A mai világban? Amikor Döbrögiék éppen a letartóztatandók-megfigyelendők, A VESZÉLYESEK miatt készülnek törvényt írni!) 

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Adatait legyen szives… bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Harcos szerint:

  A lágerekben ki lesznek faggatva és fagysztva igy jó a sorrend!!!!!!!!

 2. joz szerint:

  Új Kezdet? Mivel tudomásom szerint nincs mögötte “finánctőke” közelébe sem jutnak a szükséges szavazat mennyiségének.

 3. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Új kezdet régi gazemberekkel?
  Röhejes

 4. petymeg szerint:

  Melyik NAV vizsgálná??

 5. RANGER48 szerint:

  Tele van a tököm az ilyen “népszavazósdival”.Népszavaznak, na és akkor mi van?Majd saját maguk ellen fognak törvényt alkotni…Ne mááá!
  Igaza van az Adminnak, mikor ezt írja:
  “Nem biztos hogy szerencsés dolog NEVEK-ADATOK BEGYŰJTÉSÉVEL, LISTACSINÁLÁSSAL KEZDENI! (A mai világban? Amikor Döbrögiék éppen a letartóztatandók-megfigyelendők, A VESZÉLYESEK miatt készülnek törvényt írni!)”

 6. Nagy. szerint:

  Ezek népszavazósdit játszanak, miközben a kórházban tök részeg fő.orv.os d.olg.ozik.
  Persze a zsidók más kórházba járnak, vagy a zsidó orv.os.ok magánbetegei.
  Az önk.ormányzat.ok megint hatalmukat fit.ogtatják, f.ogyaték.ossal szemben járnak el, az meg nem is érti mit tesznek ellenne. Tök mindegy ki van hatalm.on, Sz.oci vagy fidesz, a hatal.om az szemét maradt. Az összes vezetői helyet zsidók töltenek be

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.