Donbassz

 

 

 

Washingtonban a Bundesmutti vizit egyik legfontosabb témája az ukrán-donbasszi válság. Trump szerint a gondot orvosolhatná Maradék-Ukrajna és Oroszország kapcsolatainak rendezése. Fölhívta a kanzlerina figyelmét ugyanakkor arra, hogy a germán-gall ravaszdipárosnak talán többet kéne tennie az eddigieknél a donbasszi konfliktus békés rendezése érdekében.

Bundesmutti pedig egyre inkább igyekszik rábeszélni az amerikaiakat a minszki folyamatba való bekapcsolódásba. Kapott is némi igéretet. Örül is neki nagyon.
Az amerikai-germán-NATO stb.-Krímmel kapcsolatos-kaffogásaikra válaszolt Marija Zaharova, az orosz külügy szóvivője.
Facebook bejegyzésében CSAK ennyit írt: “Крым — святая русская земля!-A Krím – az szent orosz föld!” És illusztrációként még beillesztett egy képet is:

Érthető válasz! (Normális emberek, normális politikusok számára érthető.)
Donbassz frontjain pedig régen nem tapasztalt pezsgés volt tegnap egész nap. Plusz mára virradóan.
Régen (legalább két hete) nem látott hevességű latortüzérségi támadás érte Jaszinovataját, Gorlovkát, Prvomajszkot, és a donyecki repülőtér területét.
Csak Jaszinovatajában 16 embert szállítottak kórházba súlyos sebesülésekkel. Gorlovkában jobbára az anyagi károk dominálnak.
Marinykában hosszú idő óta ismét áttöréssel próbálkoztak a valmanista latrok.
Kominternovo és Dokucsajevszk térségében szintén közvetlen harcérintkezések voltak.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. TERMMI8ATOR szerint:

    Érthető válasz ! (Normális emberek, normális politikusok számára érthető). Igen, csakhát az a kérdés, hogy azok a politikusok, akik ilyeneket brekegnek,vajon a normálisak közzé sorolhatóak-e ?! Már sokszor volt itt felsorolva a Krími félszigetnek a történelme, hogy kinek vitathatatlanul a VITATHATATLAN JOGA visszakövetelni az ominózus félszigetet,de nincs értelme, de anyi biztos,hogy EGYETLEN EGY JOGA NINCS sem az ukránoknak ( valcman), sem a nyugatnak, az USA-ának meg semmi joga területi igényekkel FELLÉPNI -rikácsolni- oroszországgal szemben. Oroszország IS követelhetné az USA-tól ALASZKA VISSZAADÁSÁT ! Tudjuk miért BORS a Nyugat szemében a KRÍM FÉLSZIGET, egyrészt stratégiai jelentősége van, másrészt Oroszországot TELJESEN ELSZIGETELNI. Bántja SAMU BÁCSI ORRÁT hogy megelőzték őket, a JOGTALAN terület rablásukban, mégha Valcmanon keresztül is !

  2. TERMMI8ATOR szerint:

    https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0ahUKEwjolsn5teDSAhXHwxQKHeRlB34QFggrMAI&url=https%3A%2F%2Fok.ru%2Fmakeevkat%2Ftopic%2F66615037318642&usg=AFQjCNFXXKy6yHv6Wovx8oQUeOn1RudqZw Már a harmadik Európában : a DNR külképviseleti irodát nyit Görögoeszágban március 21-én, azaz a jövő héten kedden, ATÉNBAN, Görögország fővárosában, elsőként, Európában harmadikként, közölte a DNR külügyminiszteri hivatal.

  3. TERMMI8ATOR szerint:

    https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0ahUKEwjolsn5teDSAhXHwxQKHeRlB34QFggjMAE&url=http%3A%2F%2Fantifashist.com%2Fitem%2Fuzhe-trete-v-evrope-dnr-otkryvaet-svoe-predstavitelstvo-v-grecii.html&usg=AFQjCNF-zTB7KecDUh0ZLszKwyKZcoTiLQ Eztet akartam küldeni,de valahogy tlvétettem. Már a harmadik Európában : a DNR külképviseleti irodát nyit Gor9gországban -ATÉNBAN, a görög fővárosban először, március 21-én, azaz a jövő héten kedden. Görögországban ez lesz az első, Európában viszont már a harmadik, közölte a DNR külügyminisztériumi hivatala .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.