Satya öntököndöfött

Pintér szerint azért támadják őt, mert Magyarországon szűkül a bűnözők mozgástere

Képtalálat a következőre: „Pintér Sándor-kép”

Nemrég megírtuk, előzetes letartóztatásba került J. Róbert, akit azzal gyanúsítanak, hogy ügyvédjén keresztül rá akart venni egy házi őrizetest, hogy Magyarország belügyminiszterével kapcsolatos dokumentumokat vigyen külföldre.

Pintér sajtófőnökén keresztül a Magyar Időknek közölte, nem ez az első eset, hogy személyében, beosztásában támadás éri, de a konkrét ügyről nem nyilatkozik. A miniszter hozzátette:
“az ország egyre javuló közbiztonsága következtében mindinkább szűkül a bűnözők mozgástere, amely egyes hazai körök törekvéseit sérti, a kormányzat migrációval szembeni következetes fellépésének határozottsága pedig határainkon kívül vált ki nemtetszést. A javuló tendenciák várhatóan folytatódnak, a kormány pedig nem enged elveiből, így várhatóan a személye elleni támadások is ismétlődnek, ehhez szakmai és politikai pályafutása során már hozzászokott. Ahogy hozzá kell szokniuk mindazoknak, akik ezeket a nemtelen, minden alapot nélkülöző karaktergyilkosság jellegű támadásokat intézik ellene, hogy büntetőeljárás indul ellenük.”
A rendőrség csütörtökön számolt be arról, hogy kedden elfogtak Budapesten egy 58 éves debreceni férfit. A gyanú szerint J. Róbert először pénzzel próbálta meggyőzni az ügyvédet, majd fenyegetni kezdte, hiába. Úgy tudjuk, először azzal az ürüggyel környékezte meg T. György jogi képviselőjét, hogy szakmai tanácsra lenne szüksége, majd a következő találkákon folyamatosan adagolta, hogy mit is szeretne valójában.
Mint írtuk, információink szerint J. Róbert a Kerepesi úti ügetőn történt 1996-os gyilkossági kísérlet egyik vádlottjával akart „üzletelni”. A vádlottig azonban el sem jutott az „ajánlat”, a védő ugyanis – ahogy azt a rendőrség is közölte – visszautasította. A férfi azt akarta elérni, hogy azokat a bizonyos dokumentumokat vigye külföldre, majd tartson egy sajtótájékoztatót és „leplezze le” Pintér Sándort. Hogy pontosan mi szerepelt azokban a bizonyos dokumentumokban, nem tudni, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője, Gál Kristóf megkeresésünkre annyit közölt, hogy hamisított dokumentumokról van szó.
Úgy tudni, a gyanúsított, J. Róbert az Egymásért Egy-másért Alapítvány vesztegetési ügyének egyik kulcsfigurája. Mint ismert, az alapítvány a vád szerint adófizetés nélkül hozott Ázsiából vámárut milliárdos értékben, mondván, hogy adomány, ám azok áruházak polcaira kerültek.
A Magyar Idők Jakubinyi Róbert “kiváló” szocialista kapcsolatairól is ír, igaz, ezt nem részletezik.
(24.hu)
Bal-Rad komm: Sintérnek tulajdonképpen igaza van. ŐK annyira leszűkítették a BÚNELKÖVETHETŐK körét, hogy nagyon sok hazai és külföldi bűnöző orrát szúrja a dolog.
Persze a szűkítés miatt a bűncselekmények száma nem csökkent, értéke viszont horribilisre növekedett. Ez most a NER! A Nemmzetthy Együttlopás Rendszere! Aki pedig nem sorolt be a Rendszerbe, őket üldözi is a mi Satyánk.
De ha nagyot akarna a NER ütni az üldözendőkön, a “hamis dokumentumokkal” ezt megtehetné. Egyszerűen csak cáfolni kéne-bizonyíthatóan persze-és máris megvan a bűnözői kör hatalmas öntököndöfése.
De itt mintha a mi Satyánk csinált volna igen látványos öntököndöfést!
Várhatjuk a folytatást!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Satya öntököndöfött bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. stefimrich szerint:

  Admin,miért nem lehet kommentet küldeni a postjaidhoz?Nem csak én kérdeztem már!Ennyire támadnak,korlátoznak?!

  Admin:

  Óránként irdatlan mennyiségű komment érkezik. Viagra meg sexhirdetések. Furcsa dolgok vannak! Csak vívok vekük mint malac a jégen!

  • Jocó szerint:

   Pedig le a kalappal most még elég jól is fut az oldal ahhoz képest mint amilyen 1-2 héttel ezelőtt volt! 🙂

 2. stefimrich szerint:

  Szerintem már a pacek elfogása,meg előtte az ügyvédhez fordulása szintiszta kamu!Ha ki akar juttatni illetékes helyre dokumentumokat,azt minden alja ügyvéd megkérése nélkül,pláne egy bűnöző szökésére alapozva a kijuttatást,megtehette volna!
  Ez,szerintem,Pintér önigazoló,és nagyon átlátszó mutyija!

 3. stefimrich szerint:

  A szar,semmitmondó,rövid kommentek átmennek,de a komoly mondanivalójú,és hosszú kommentek nem!Mintha valaki már írás közben figyelné,és a neki nem tetsző tartalmúakat eltüntetné!!

 4. Smith szerint:

  “A verseny bűn.” (John D. Rockefeller) Putyin is azt csinálta, hogy a sok kis maffiát felszámolta és egy nagy maradt (Orbán őt másolja), amit Egységes Oroszországnak neveztek el, nálunk ezt Nemzeti Együttműködési Rendszerének hívják.

 5. forradalom! szerint:

  Az arc a lélek tükre.Satyára ez sokszorosan vonatkozik.Hogy lehet valaki ilyen eszméletlen ronda,és ezzel a pofával még az utcára is kimegy.Inkább ásná el magát,ha hív,segítek földez dobálni rá,nehogy még egyszer előjöjjön.

 6. stefimrich szerint:

  Smith!
  Putyin azért 30%-t emelt az életszinvonalon,ráadásul újra világhatalommá tette Oo.-t!Nem mindegy ám!Majd ha Orbán ugyanezt megcsinálja,akkor újra rá fogok szavazni!

  • Smith szerint:

   Nem vitatom. Viszont Oroszország más helyzetben van, mint mi. Nálunk az életszínvonal növekedésnek a legnagyobb gátja, hogy nincs magyar ipar és gazdaság. Nos, az oroszoknak csak piacokra van szükségük a termékeiknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.