Fő a BÉKESSÉG

Tüntetésre készülnek a fóti gyerekváros egykori lakói

Békés demonstrációra készülnek április elején a fóti gyermekváros volt növendékei az otthon bezárása és a nevelők ellehetetlenítése ellen tiltakozva – írta a Népszava.

“Ki kell állnunk azokért, akik felneveltek minket. Ők a mi szüleink, nem hagyhatjuk, hogy utcára tegyék őket. Szeretnénk megvédeni azt a több mint száz gyereket is, akiknek szintén a fóti gyermekváros az otthonuk” – mondta a Népszavának Julcsi, egy egykori növendék, miután bejelentette, békés tiltakozást szerveznek Fóton a gyermekváros – ahogy ők nevezik, a Gyeri – bezárása ellen.
A demonstrálók ugyancsak aggódnak az otthon 150 dolgozójának sorsa miatt.
A lap felidézte, Czibere Károly szociális államtitkár januárban jelentette be, hogy 2018 közepétől a gyermekváros, mai nevén Károlyi István Gyermekközpont, befejezi a gyermekvédelmi szolgáltatást.
(HVG)
Bal-Rad komm: “Békés demonstrációra készülnek…”
-Helyes! Meg ne sértődjenek az Új Tulajdonosok!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Fő a BÉKESSÉG bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. id Kiss László szerint:

  László Kiss
  1 perce ·

  László Kiss A hazaárulókat a magyar istenre bízta azaz egy fára ma is nyírfának nevezik – mert a felcsapódó ágak széthasították nyírták a hazaárulót! Tudd minden magyar ide tartozik a Kárpát hazába – hiába trancsírozták fel azt, lényegtelen és aki ezt kétségbe vonja a nyírfa várni fogja!
  Tetszik · Válasz · épp most…” ez egy üzenet és mindazokra tartozik akik közvetve vagy közvetlenül pusztítják a magyart – mérgezik élelemmel – vízzel – orvoslással és lebutítással és stb-vel ártanak neki! …”

  folytatva – és azokra is akik a fóti ügyben felelősök!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.