Hülyítés a ‘la Harrach

KDNP: életbe lépett a bírósági végrehajtásról szóló törvénymódosítása

A törvénymódosítás értelmében már nem lehet végrehajtás alatt álló ingatlanokat a becsérték 100 százaléka alatt árverésre bocsátani.

Életbe lépett a bírósági végrehajtásról szóló törvény módosítása, amelynek értelmében már nem lehet végrehajtás alatt álló ingatlanokat a becsérték 100 százaléka alatt árverésre bocsátani – mondta Harrach Péter, a kisebbik kormánypárt frakcióvezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
A KDNP-s politikus felidézte, hogy a módosítást két héttel ezelőtt hagyta jóvá a parlament, s azzal a végrehajtásokat és az árverések körüli problémákat kívánták rendezni. Harrach Péter kitért arra is, hogy korábban az ingatlanokat a becsérték akár 70 százalékán is lehetett értékesíteni árveréseken. Ezt változtatták meg száz százalékra, azaz piaci áron lehet csak árverést tartani.
A módosítás értelmében egy év sikertelen árverezés után is csupán a becsérték 90 százalékán lehetne elárverezni a végrehajtás alatt álló ingatlant – tette hozzá a kormánypárti politikus. Megjegyezte: lehet ugyan ennél alacsonyabb értékről is megállapodni, de akkor több részletet a pénzintézet már nem követelhet.
Harrach Péter azt mondta, az volt a céljuk, hogy ne alakulhasson ki olyan helyzet, amikor nem az emberség, hanem a piaci érdek, a gazdagodás és haszonszerzés szándéka érvényesül.
(hirado)
Bal-Rad komm: Elmondanánk ennek a vén csirkefogónak, hogy csak hülyeségeket brunnyog! Vagy ha tisztában van a helyzettel, akkor pedig hazudik!
ŐK UGYANIS CSAK A CSEBERBŐL ÁTÖNTÖTTÉK A VEDERBE AZ ADÓSOK TÖMEGEIT!
Most ugyanis a bankok “portfoliotisztítás” címen a fedezeti ingatlanokat a fenálló hiteltartozás összegének harmadáért-negyedéért adják el a hiénacégeknek! Például az “Intrum Justitia” nevű bűnszervezetnek. Meg hasonló bandáknak.
Ezek a lakásmaffiák pedig a TELJES HITELÖSSZEGET, plusz kb. 20 százalékot követelnek az immáron NEKIK TARTOZÓ ADÓSTÓL, egy-két esztendei futamidővel. A nóta vége pedig kilakoltatás!
ILLETVE VÁRJUK CSAK MÉG KI A NÓTA VÉGÉT! Amikor a hiénák egymással kórusban fognak fájdalmukban vonyítani!
Egy Népstadion+vizes VB.+zsidóolimpia árán MEG LEHETETT VOLNA OLDANI ezt a problémát!
A döbrögista horda és társszervei nem akarják! A Duna parti Cirkuszház csendes! Most még!
Harrach elégedetten brunnyog! Azt hiszi, hülyék a’ zemberek!
TÉVED!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hülyítés a ‘la Harrach bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. forradalom! szerint:

    Ez a halálmadár már teljesen olyan,mint egyélőistendöbrögicigányvajdafiókhitler főnöke.Már a ő nyelve is kilóg a szájából.Totál demens,már rég kezelés alatt kellene állnia.de ő csak löki az ökörségeit.Na de semmi sem tart örökké,még ő sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.