Donbassz

Ma megérkezett Albionból Észtországba a NATO-latorszövetség nemzetközi martalóczászlóaljának első kontingense. 130 páncélozott csapatszállító, tank meg miegyéb, és háromszáz latoregyed.

Irány az orosz határ! Elővigyázatosságból persze.

Maradék-Ukrajnába pedig az amerikaiak készülnek. Az amerikai fegyveres erők honlapján az “USA army.mil”-en közölték az örömhírt. A 45. Lövészdandárjuk hamarosan útrakel. Hosszú ottartózkodásra berendezkedés szándékával.

A hétvégi “délvidéki” kominternovoi kaland során nagyon késbe szaladtak a valcmanista latrok. Legkevesebb harminc martalóc került idáig a népköztársaságiak hűtőkamrájába, de még vannak a terepen begyűjtendők. Pedig volna rá lehetőségük hogy sajátjaikat összeszedjék, régi jó szokásaikhoz tartják magukat. Hulláikat hátrahagyják.
Donyeck “Putyilov” lakókerülete tegnap:
Nagyjából ugyanez volt a jellemző egész Donbasszra.

Anton Gerascsenko a kijevi Rada helyettes főnöke elkeserítő dologról számolt be tegnap. Televízióműsorban firtatták őt, hogy az udvari légierő miért nem támadja Donbasszt?
A döbbenetes válasz: azért nem, mert Oroszország légvédelmi rendszere lefedi Donbassz területét. Egy repülőgépünk pedig több mint 10 millió dollárt ér!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. TERMMI8ATOR szerint:

  A minap-pontos dátumot nem tudok, vagy itt, a bal-radon, vagy a dnr.news-en olvastam,hogy egy Galíciai repülőgép behatolt a DNR felségterületére. Hányszor 20 milió dolláros repülőgépük van a Galíciaiaknak Mariupol és környékén, vagy Kramatorszk repülőterein ? Szerintem meg a dnr-istáknak ott kellene hagyniuk az elhullot galíciaiakat ahol födhözvágták magukat, egyrészt elrettentő példának, az ujjab támadóknak, másrészt meg energiaspórlás miatt is. Éppen elégé kárositják őket,-a donyeckieket a galíciaiak. Meg aztán rájuk vinné a légáramlat, illetve a szél, a hulla szagot, meg a nyavalyát. Kevesebet kellene a donyeckieknek eltenni láb alól, megspórolnák a rengeteg municiót. Igaz attól függ, hogy merre felé fuj rendszeresen a szél.

 2. TERMMI8ATOR szerint:

  KOREKCIÓ : Hányszor 10 miliárd dolláros………. ?

 3. zls-179 szerint:

  Amerikai katonák valahol megértelek benneteket,külföldön talán még van esélyetek az életre!De otthon egész biztosan hogy nincs,mert hazátokban élni életveszélyes!Hazátokban már nincs olyan hogy demokrácia, ami egyébként a törvény diktatúrája! Hanem, kőkemény fasizmus van!!!

 4. furnan szerint:

  ….” Hosszú ottartózkodásra berendezkedés szándékával.”….

  Ez a lényeg az USA-nak. és ezért képmutató módon a jelenlegi helyzet fenntartására törekszik. Oroszországot Nyugat felől is katonailag bekeríteni……

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.