Ez Döbrögisztán! Pökhendi kivagyiskodás!

Még a lebuktatott államtitkárnak áll feljebb: Czerván összeférhetetlenséggel támad vissza

Miután a hvg.hu által nyilvánosságra hozott felvételből egyértelmű, ahogy Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár nekiment a lovas szövetség egyik szakemberének, a politikus közleményben próbálja megmagyarázni a történteket. Szerinte ő csak azt kifogásolta, hogy a szakember politizál, amikor a Jobbik tévéjének nyilatkozik, mert ez összeférhetetlen. Az ellenzéki pártok sorra szólalnak meg, és vonják kérdőre a kormányt, mi lesz a következménye az ügynek.

„A személyemet ért támadással kapcsolatosan el kívánom mondani, hogy az N1Tv nem független médium, hanem párt televízió, amelynek tulajdonosa a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Ezt Bozsik úr is nagyon jól tudja, így lényegében ifj. Bozsik József politikai állásfoglalást tett, amely a Magyar Lovassport Szövetség Fogathajtó Szakágának 1-es fogathajtó és póni szövetségi kapitányaként az ő pozíciójával összeférhetetlen volt. Ezt kifogásoltam. S ezt így gondolom ma is” – ezt a közleményt tette közzé szerdán délután Czerván György, a Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára.
Az államtitkár a hvg.hu szerdán reggel megjelent cikkére reagált, amelyben nyilvánosságra hoztuk a birtokunkba került hangfelvétel alapján, ahogy a fideszes országgyűlési képviselő megfenyegette az említett ifjabb Bozsik Józsefet, a lovasszövetség egyik szakemberét. A szövetségi kapitány ugyanis valóban az N1 tévé riportjában részletesen beszélt arról, hogy milyen hibákat tapasztalt a Mészáros Lőrinc cége által kivitelezett szilvásváradi kormányberuházás részeként megépült fedeles lovardában.
Bozsik szakmai kifogásokat sorolt – a pálya minősége, a fűtetlen csarnokban fázó nézők -, de erről állítja közleményében Czerván, hogy politikai megszólalás volt.
A Jobbik szerint Czervánnak nemcsak állami posztját, a közéletet is el kellene hagynia
A Jobbik elnöke, Vona Gábor már reggel a Facebookon-reagált az információra, mint írta: „itt a bizonyíték, hogyan működik Magyarország! A felfuvalkodott, ostoba államtitkár Döbrögiként fenyegeti a szövetségi kapitányt. Czerván úr, takarodjon a magyar közéletből!”
Mirkóczki Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselője délután sajtótájékoztatón reagált a párt nevében, mint mondta, Czerván ékes példáját adta a Fidesz féle arroganciának és gőgnek, és annak, ahogyan ez a mindennapokban működik. „Többszörösen hazudik, letagadja, hogy ismerné a szövetségi kapitányt, vagy hogy beszéltek, végül, hogy ez fenyegetés lett volna” – sorolta Mirkóczki, aki szerint ez egyértelműen burkolt zsarolás volt.
A Jobbik képviselője szerint nem elég, hogy a nemzet gázszerelőjére bízzák a szilvásváradi beruházás kivitelezését, de vélelmezhető, hogy azért lett silány ennek minősége, mert „elloptak belőle”. Amikor pedig ezt valaki erről elmondja a véleményét, mint ifjabb Bozsik tette, akkor „jön a retorzió”. Szerinte ugyanis nem lehet véletlen, hogy a szövetségi kapitányt azóta már nincs a helyén. Egy normális országban és pártban, „Czerván Györgyök” már nem hogy államtitkárok nem lehetnének, de a közéletet is el kellene hagyniuk – tette hozzá Mirkóczki. Szerinte pont ilyen „zsarolás” és „fenyegetés” hatja át az ország minden pontján a legkülönfélébb hivatalokat.
Abban a pillanatban, ahogy „mások is ifjabb Bozsik Józsefhez hasonlóan elmondják, hogy milyen presszió éri”, a társadalom Fidesszel szimpatizáló része is ráébred, mit művel a kormánypárt – fogalmazott.
(Forrás: HVG)
Bal-Rad komm: Íme a döbrögista dölyf és hatalmi gőg csodálatos LEGÚJABB példája.
HOGYAN MER egy a NER által menedzselt bárki is nem NER-es médiának nyilatkozni?! Amikor elmondhatná a baját akár a Lórinc Tv-ben is! (Úgyse nézi senki!)
Czerván ékes bizonyítéka annak, ami Döbrögisztánban zajlik! NER-elnevezés alatt! A NER fölemel!-a NER elbuktat! 
Nem! “EZEK” maguktól nem fognak eltakarodni a közéletből! “EZEK” mindaddig a nyakunkon fognak élősködni, amíg a magyar nép el nem takarítja őket!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ez Döbrögisztán! Pökhendi kivagyiskodás! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Hun szerint:

  Admin. Igy igaz!

 2. forradalom! szerint:

  Mocsadék szemétláda!De semmi nem tart örökké,te sem.Azonkívül ilyen vén marha korban már nem hazudik az ember,ha lenne szemernyi esze.De ez a tetű csak fenyegetni tud.Ha jön a vég,az ő helyében sem lennék szívesen.

  • olvasó szerint:

   Vigye el az ördög mind a törpe főnökével együtt !
   Kívánom nekik, hogy holtukban se legyen nyugodalmuk!

 3. Bisz szerint:

  Közérdekű információ:

  e-mail címe: gyorgy.czervan@fm.gov.hu
  telefonja: +36 (1) 7952102
  mobiltelefonja: +36 (30) 9430940

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.