Itt a vég…

Fidesz: Támadás indult Magyarország ellen

A Fidesz szerint a napokban több irányból érkező támadás indult Magyarország ellen, amelynek “közös nevezője” a magyar nemzeti érdekeket nyíltan sértő “szélsőséges emberi jogi fundamentalizmus”.

Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a támadás egyrészt a megerősített jogi határzárat éri, a Soros-szervezetek ugyanis Brüsszeltől várják Magyarország megbüntetését.
Az Amnesty International például bejelentette – idézte -, hogy a megerősített jogi határzár miatt levélben fordul az Európai Bizottság elnökéhez, a migrációért felelős biztoshoz, az Európa Tanácshoz és az ENSZ-hez. A politikus ezt úgy kommentálta: a Soros-szervezetek “fűhöz-fához rohangálnak azért, hogy Magyarországot bemártsák”. A brüsszeli bizottságot külön kérik, hogy indítson kötelezettségszegési eljárást, és szóba hozták Magyarország uniós szavazati jogának felfüggesztését is – tette hozzá.
A kommunikációs igazgató értékelése szerint ezzel a bevándorláspárti szervezetek ismét az illegális migrációt segítik, arra biztatják az illegális bevándorlókat, hogy szegjék meg a hatályos jogszabályokat, játsszák ki a magyar hatóságok figyelmét, és így érkezzenek meg az EU-ba törvénytelenül.
Hidvéghi Balázs másrészt bírálta a strasbourgi bíróság múlt heti döntését, amellyel elmarasztalta Magyarországot két bangladesi menekültkérelmének elutasítása miatt. Az ítélet szerinte szürreális, minden létező jogelvet figyelmen kívül hagy, és felháborító lenyomata annak, hogy milyen szélsőséges és torz irányba ment el az emberi jogi bíráskodás és gondolkodás Európában.
“Ez az ítélet nem más, mint a szélsőséges emberi jogi fundamentalizmus egyik újabb megjelenése” – mondta, hozzátéve, hogy szerinte ez a “torz gondolkodás” meggyengíti az EU-t, és okolható azért is, hogy Nagy-Britannia úgy döntött, elhagyja az uniót.
Azt végképp abszurdnak nevezte, hogy “magukat jogvédőknek nevező Soros-szervezetek és más nemzetközi szervezetek” még pénzt is kapnának azért, mert illegális bevándorlásra buzdítanak.
A Fidesz ezért felszólítja a kormányt, hogy nyújtson be fellebbezést az ítélet ellen, és ne engedjen Magyarország migrációs politikájából, álljon ellen minden külföldi befolyásolási kísérletnek – mondta Hidvéghi Balázs.
Arra a kérdésre, hogy tervezik-e esetleg Magyarország kilépését az Emberi Jogok Európai Egyezményéből, a politikus azt válaszolta: erről korai beszélni, szerinte szembe kell szállni az emberi jogok torz értelmezésével. Egyúttal reményének adott hangot, hogy Paczolay Péter, a strasbourgi bíróság új magyar bírája “a mostaninál egy józanabb gondolkodást képvisel” például az emberi jogok kérdésében, mint az eddigi magyar bíró, Sajó András.
A 3-as metró felújított szerelvényének meghibásodását firtató felvetésre a fideszes kommunikációs igazgató azt felelte: a legfontosabb az emberek biztonságának garantálása, ha a felújított metrókocsikkal műszaki problémák merülnek fel, akkor azokat orvosolni kell, és ha valóban meghibásodás történt, azok kijavítása bizonyosan garanciális.
Az önkényuralmi jelképek kereskedelmi használatának tilalmáról szóló törvényjavaslatról Hidvéghi Balázs azt mondta: Magyarországon senki sem élhet vissza a hatalmával, az erejével, még a Heineken sem. Szerinte egyébként a törvényalkotás folyamata akár több hónapot is igénybe vehet, és nagy valószínűséggel csak az őszi ülésszakban várható róla parlamenti döntés.
(atv)
Bal-Rad komm: Ajjaj! Megjelent a véres kard, amit a horda hamarosan körbe fog hurcolni Döbrögisztán minden négyzetméterén.
Mese nincs! A ‘zúnijóból nekünk is ángolosan távoznunk kell! A NATO-BÓL NEM! OTT MARADUNK!
“…A Fidesz ezért felszólítja a kormányt, hogy…”
-Azaz: Döbrögi a tükör elé állt, és rászólt önmagára? Ajjaj! Lassan cihelődhet a birkamenet. A Brüsszel-dúlás nem marad el!
“…Magyarországon senki sem élhet vissza a hatalmával…”
-Így igaz! DE HOL VAN MÁR MAGYARORSZÁG?
Döbrögisztán van! AMIT CSAK JOGI HATÁRZÁR VÉD! A méregdrága csodaGYODA nem!-vagy csak itt-ott!
Valóban egy öncélú és nemtelen támadás indult Döbrögisztán ellen! Az EU-részéről. Viszont ennek MI-KISMAGYAROK-fogjuk meginni a levét!
Döbrögiék pedig elkezdik vetíteni a kudarcot! JÖNNI FOGNAK A MIGRÁNSOK! És alig egy év múlva “választások” lesznek! A migráncsoktól pedig CSAK ŐK MENTHETNEK/VÉDHETNEK MEG MINKET! Ha rájuk szavazunk!
Lám! Most is értünk harcolnak!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Itt a vég… bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. forradalom! szerint:

  Ki ez a franc humanoid,olyan,mint a neander völgyi ősember.

  • Hun szerint:

   +1

  • V.kutya szerint:

   Ugyanezt mondtátok sokan a momentumos szakállas fiatalemberre! Ja, az libsi, ez itt meg nem! Van, akinél baj a szakáll, és jelent valamit (!!!!!), másokon a szőrzet a kurucosság jelképe, értem én! Már majdnem Rákóczi kinézetű!

   Ami a többit illeti:
   Az EU-ban nem Magyarországot támadják, hanem a FIDESZT!
   A fidesz nevű bűnszövetség túszul ejtette a Nemzetünket, és minket használ élő pajzsként, ha őket támadják!
   Nem ismerős ezt a technika? Utoljára az ISIS nevű akármi tett ilyeneket, nehogy már valakinek eszébe jusson őket bombázni (mégis megtették, sok ártatlan ember meg is halt, mindegy, milyen “színű” bombától).
   Senkinek ne legyen kétsége: ez a bűnszövetkezet semmivel sem emberségesebb, mint azok, akik ellen épp a vélt háborúját vívja!
   Ezek simán beáldozzák a magyarok millióit, ill. már meg is tették, amikor simán lehazaárulózták a sok százezer nyomorult, földönfutó magyart, akik előlük menekült el épp oda, azok közé a népek közé, akiket ez az emberszabású most a mi pénzünkön átkoz!
   Mikor lesz ennek már vége?

 2. Fergeteg szerint:

  Döbrögi, mint a népét az EU-ból kivezető Mózes? Na, azt szívesen megnézném!

 3. ficko szerint:

  Most a kormány vagy a Fidesz tudja jobban a dolgokat ?
  Mi az hogy a párt “A Fidesz ezért felszólítja a kormányt, hogy nyújtson be fellebbezést az ítélet ellen, és ne engedjen Magyarország migrációs politikájából, álljon ellen minden külföldi befolyásolási kísérletnek – mondta Hidvéghi Balázs.”
  Ki a kormányfő ,és ki a párt vezetője . Nem beszélnek egymással ? 🙂
  A fogathajtók szövetségi kapitányát kevesebbért kirúgták:
  http://www.balrad.com/2017/03/22/legy-jo-mindhalalig/
  igaz ő csak a kivitelezést kifogásolta,de nem felszólította a kormányt !
  Akkor most a Fidesz retteghet ,hogy megszűnik ?
  Ja nem !
  Akkor viszont Orbán retteghet !
  Ja nem ,de ez az állapot nem tartható sokáig !
  A diktátorok bukásához mindig belső dolog kell ,és vagy így vagy úgy végzi !

  • Fergeteg szerint:

   Marketingfogás, illúzió keltése az illiberális demokráciában.
   Törődik velünk a Párt…

 4. petymeg szerint:

  A sok nyomorult gittegyletet meg elzavarni a francba!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.