Légy jó mindhalálig…

Kritizálni merte a Mészáros-féle kivitelezést, helyretette az államtitkár

Képtalálat a következőre: „szilvásváradi lovasközpont-kép”

A hvg.hu birtokába került egy beszélgetés felvétele, amely Czerván György, a Vidékfejlesztési Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára és ifj. Bozsik József, a fogathajtók azóta posztjáról eltávolított szövetségi kapitánya között hangzott el januárban.

A telefonbeszélgetés apropója egy egy riport, amelyet a Jobbikhoz köthető N1 Tv készített januárban a szilvásváradi lovasközpontról és amelyben a fogathajtó a 6 milliárd forintból, kiemelt beruházásként felújított lovasközpont átadása után azt mondta: rendszeresen járnak külföldi versenyekre, „látják, hogyan kell egy ilyen lovaskomplexumnak kinéznie”, így itt valami nagyon nem stimmel. Igaza lehetett, ugyanis a milliós versenylovakat megfázástól kellett félteni, a nézőközönség is vacogott, ráadásul az elvileg “felszakíthatatlan, speciális talaj” darabokban szakadt fel a verseny során. A lovasközpont megvalósításra kiírt meghívásos pályázaton egyedüli ajánlattevőként – egy egri kft.-vel közösen – Mészáros Lőrinc cége, a Mészáros és Mészáros Kft. tarolt.

Képtalálat a következőre: „szilvásváradi lovasközpont-kép”

A beszélgetésben Czerván egy ponton azt mondja a kritikát megfogalmazó fogathajtónak:
“szövetségi kapitány vagy, és a lovasszövetségnek a kormány adja a támogatást a működéséhez, ne vicceljünk már.”
Megjegyzi azt is:
“arra kérnélek, hogy ezt ne csináld a jövőben, legalábbis, ha nem akarsz ebből problémát.”
Mikor a fogathajtó Czervánnak is igyekezett felsorolni a komoly hiányosságokat, a hvg.hu cikke szerint a fideszes politikus úgy reagált:
“Én politikus vagyok, én csak azt láttam, hogy egy olyan dologról nyilatkoztál negatívan ellenzéki médiában, ami kiemelt kormányberuházás. Ennyi.”
A hvg.hu megkereste Czerván Györgyöt, aki először azt mondta, hogy nem látta a Szilvásváradon készült N1TV-riportot, csak hallott róla. Azt állította, hogy ifjabb Bozsik Józsefet nem ismeri közvetlenül, csak az édesapját. A lap unkatársa ekkor játszotta le neki a hangfelvételt. A fideszes politikus szerint „butaság, hogy megfenyegette” volna a szövetségi kapitányt, aki viszont „hülyeségeket beszélt”, és „gázos interjút” adott, a a szilvásváradi beruházással “nincs semmi olyan műszaki probléma, ami meggátolná a versenyeztetést”.

(24.hu)
Bal-Rad komm: Hát tehet egyáltalán arról a Jó Lőrinc Koma, hogy 6 milliárdból CSAK ilyenre futotta? 12 kellett volna, (akkor meg az lenne a baj!) és akkor se ló, se néző nem fázna! Különben is: versenyezzenek nyáron.
Ifj. Bozsik József, a fogathajtók azóta posztjáról eltávolított szövetségi kapitánya IS megtanulhatta: HITBIZOMÁNYBÓL nem illik reklamálni. HITBIZOMÁNYBÓL csak dicsérni szabad. Ezért hitbizomány. HA JÓ VAGY MINDHALÁLIG A NER-HEZ!-a hitbizomány addig tart.
Czerván tartja magát a NER-alapeszméjéhez. A NER-hez-és annak vezérlő vajdájához-légy jó mindhalálig.
Ifj.Bozsik azt hitte, ebbe belefér egy kis jobbító szándékú reklamáció!
Tévedett! Már nem is kapitány!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Légy jó mindhalálig… bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. olvasó szerint:

    Szarháziak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.