Medvetáncoltatás helyett táncoltató Medve?

Orosz-szál a Pintér ügyben?

Összefügghet az orosz sajtóban Orbán Viktor és Pintér Sándor állítólagos lefizetéséről szóló cikk megjelenése és a most Pintér Sándor körül kirobbant, fabrikáltnak tűnő kémbotrány – véli az Amerikában élő S. Balogh Éva történész, a Yale egyetem volt dékánja, aki az angol nyelvű Hungarian Spectrum című blogjában nyomon kíséri a kormányfő és a belügyminiszter körül bonyolódó, kémjátszmát sejtető híreket.

S. Balogh Éva lapunknak elmondta: feltűnő, hogy éppen azután kezdődött a nyomozás a Pintér Sándor befeketítésének kísérletével vádolt Jakubinyi Róbert ügyében, hogy Oroszországban megjelent Ansztaszija Kirilenko cikke arról, hogy az orosz hatóságoknak bizonyítékaik lehetnek arról, hogy Pintér Sándor és Orbán Viktor a kilencvenes években kenőpénzt fogadott el Szemjon Mogiljevics keresztapától. Az átadásról titokban videofelvétel készült, ami az orosz hatóságok kezébe került. A Kirilenko-cikk szerint ez magyarázhatja, hogy a korábban oly harcosan oroszellenes Orbán, miért lett hirtelen a Kreml egyik legfőbb EU-n belüli szövetségese.
„Természetesen csak a megérzéseimre tudok támaszkodni, de egyre inkább úgy gondolom, hogy Ansztaszija Kirilenko feltevésében lehet valamennyi igazság” – mondja S. Balogh Éva. Szerinte nagyon is elképzelhető, hogy egy külföldi kormánynak van valami kompromittáló dokumentum Pintér vagy Orbán ellen, vagy legalábbis Pintérék azt gondolják, hogy van. S. Balogh Éva felteszi a kérdést: nem lehet-e, hogy a Pintér köré szőtt zavaros történettel a kormány megelőző lépést tett és egy esetleges későbbi, Pintért vagy Orbánt érintő leleplezést akar hitelteleníteni?…
(nepszava)
Bal-Rad komm: A történet veleje az, hogy az EU-NATO martalócszövetség élesen Oroszország ellen fenekedik. Logikus és értelemszerű, hogy Oroszország nem szívleli a bűntársulást, és igyekszik ellehetetleníteni. Nyilvánvaló, hogy az ellenség gyengítésére a felek-így Oroszország is-minden rendelkezésükre álló eszközt-információt bevetnek/felhasználnak.
Amennyiben Oroszország rendelkezik olyan belső gyengítő eszközzel az EU-ban amivel céljaihoz közelebb jut, természetes és logikus, hogy azt felhasználja! Nem tesznek másként ellenfelei sem.
A döbrögista horda jellemtelenségét-pontosabban bűnre hajlamos jellemét-ismerve szinte biztosra vehető, hogy van rájuk nézve terhelő anyag. Abban is biztosak lehetünk, hogy Döbrögi markában is van az EU gazembereiről néhány info. (Évekkel ezelőtt maga a vajda rendelkezett beszerzésükről!) Azoknak pedig nemmzetthesseynkről! Szép kis gombolyag lehet ez.
Ha-mint azt a cikk is sugallja-Oroszországnak LEHETNEK meggyőző érveik, azokkal operálhatnak is! Ami természetesnek tekinthető! Előre bocsájtva egy dolgot: A MEDVE NEM FELEJT! Értsd: Oroszország Döbrögi személyében egy tiszteletre egyáltalán nem méltó, ám adott esetben egy cél érdekében fölhasználható alakot lát!
Ez esetben viszont Döbrögi vajda két kő között morzsolódik. Mígnem elporlik.
Hogy ez mikor lesz? Nem tudjuk. Amiért az oroszokra haragudhatunk az mindössze annyi, hogy még nem törték ki a nyakát. De hát mi ahhoz kicsik vagyunk, hogy a Medve a mi kedvünkre tegyen. De hiszen tudjuk: “a Medve oda fekszik, ahová ő akar!”
(Ennek a mondásnak már csak azért is van jelentősége, mert nemzeti ünnepünkön a vajdáné éppen Azerbajdzsánban, Baltás Alijev asszonyával bótolt éppen. Gondolhatunk éppen bármit is. De egy familiában általában az asszony a pénzügyi irányító!
Márpedig Anikó asszony bakui vizitje-mondjuk így-föltűnt a Medvének is.)
Tévedés és hiba lenne azt gondolni, hogy az orosz állami és politikai vezetés el lenne ragadtatva vajdánktól.
Viszont Döbrögink-MOST MÉG-jó pofát kénytelen vágni a dolgokhoz! Sokat tudó Satya komájával együtt!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Medvetáncoltatás helyett táncoltató Medve? bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. fatum szerint:

  Bolond vagy admin. Nem látsz az orbánfóbiádtól. Nem veszed észre hogy világszerte a nyugati rablóhorda azon erőlködik, hogy azon országok vezérkarát lefejezze, akik közel vannak az oroszokhoz.

  • joz szerint:

   Én sem értek egyet az Adminnal. Egy EU és NATO tagország miniszterelnökét “kézben tartani” sokkal nagyobb haszonnal jár mint megbuktatni.

   Admin:

   Egyetértünk! “Kézben tartani” hasznosabb, mint…

   Csakhogy Döbrögi már azt hiszi, hogy Ő TART KÉZBEN mindenkit! Nem az oroszok fogják megbuktatni! De menteni sem fogják.

  • Hun szerint:

   1. Mindenki magából indul ki! 2. orbán és bandája pedig nem az Oroszokhoz áll közel hanem szívvel lélekkel a cionista gazdái érdekeit tartja szem előtt.

 2. Fergeteg szerint:

  Évának a női megérzéseket más területen kellene kamatoztatnia, ott talán nagyobb sikere lenne.
  Az OCCRP-hez (mely az USAID és az Open Society Institute szervezeteken keresztül a CIA-hoz ill. Soros birodalmához kötődik) partnerként kapcsolódó Átlátszó foglalkozik kiemelten Pintérrel, már jó ideje. Az eredményeket az Átlátszó leadta az OCCRP-nek, több anyaguk vizuális összefoglalója felbukkant az oldalon (kapcsolati hálók). “Nemzetközi” (értsd: amerikai, Trump köreit nem túlzottan kedvelő mélystruktúrák médiakapcsolatain keresztül történő) támadás sejthető Pintér ellen, az információkat a jelek szerint Soros kedvencei szállítják. Fontos az álcázás, tehát szokás szerint beindult az oroszozás is.
  Fatum megjegyzésére csak annyit mondanék, a Vajda jóval közelebb áll látszólagos “európai” “ellenfeleihez”, mint az oroszokhoz.

  • fatum szerint:

   Nézzük, hogy kinek mi az érdeke. Az oroszoknak és a kínaiaknak Magyarország léte, mert selyemúti logisztikai központ vagyunk. A nyugatról az iszlám horda elől menekülő népségnek és a zsidóknak is érdeke Magyarország léte. Van hova menekülni. A vajdának is érdeke, mert tudja, ha nem lesz Magyarország ő is kipurcan. Velünk együtt. Mert a nyugatiaknak és a cionista háttérhatalomnak a magyar föld csak műveleti területként való használata fontos az oroszok ellen. Ezért akarják nálunk is a NATO/ISIS csürhét. A vajda tudja, hogy csak az oroszok képesek garantálni a magyarok biztonságát. Ezért táncikál a kötélen a cionista zsidók által vezetett nyugat és az oroszok között. Az igazi gond, hogy a zsidók európai új Izraelnek nézték ki a hazánkat. Nem a vajda.

   • Fergeteg szerint:

    Ezzel csak az a gond, hogy “a zsidók” kategória sok, egymással gyakran konfliktusba kerülő csoportot jelent, de még “a cionisták” is túl tág kör ahhoz, hogy egyértelműen a Páva ellen vagy mellett foglaljanak állást. A Fidesznek jó kapcsolatai vannak Izrael jelenlegi vezetésével, így az sem volt furcsa, hogy a Páva “hűségnyilatkozatot” tett Trump felé. A Politico (amely 100% eséllyel szerepel a Páva tanácsadóinak szemlelistáján) már tavaly márciusban közölt egy cikket “Miért szereti Izrael Donald Trumpot?” címmel, melyből kiderült, hogy Trumpnak jó fogadtatása volt Izraelben, ráadásul olyan figura, aki akkor “semlegességet” hangoztatott a palesztin-izraeli vitában, ellentétben a demokraták kétállami, tehát palesztinoknak kedvező, bár a számukra fontosabb dolgok miatt különösebben azért nem erőltetett megoldásával. A Páva a begyében tarthatta az információt (akárhonnan vette), majd amikor a Clintonné körüli botrányok miatt úgy tűnt, hogy Trumpnak reális esélyei lehetnek, pár hónap múlva tett egy politikailag kockázatos tánclépést, amely bejött neki. De ezzel sem “a zsidók”, sem “a cionisták” összességének jóindulatát nem nyerte el. A hazai és európai ballib körök zsidó és/vagy Izraelt ugyan támogató, de jobboldali vezetését bíráló tagjaiét biztosan nem, márpedig ezek az EU-ban erősek, nagyon jó kapcsolatrendszerük van (ezért hatékonyak). Ami pedig jó az EU erős ballib köreinek (a Vajda kiesése a hatalomból), az egyben kedvezőbb forgatókönyvet jelent az Egyesült Államok jelenleg háttérbe szorított, de a csúcson kívül mindenhol masszív, nehezen változó mélystruktúráinak, akik az utóbbi évtizedekben félelmetes kapcsolatrendszert építettek ki, és ehhez segítségül hívták többek között Soros ballib hálózatát is. Ők ahelyett, hogy csendben siratnák az elvesztett gazdasági és politikai lehetőségeket, inkább támadnak. A támadás célpontjai közé tartozhat bárki, aki kedvezően értékelte a Trumppal beköszönő fordulatot, illetve korábban szembehelyezkedett velük vagy az elveikkel. A Páva – volt kitartottként, jelenleg orosz üzleti partnerként és pávatáncosként – ettől nyilvánvalóan fél.
    Ami Magyarországot, mint a zsidók menekülésének célpontját illeti, szerintem ez egy régi mítosz. Bőven van hová menniük (nekik kedvezőbb helyekre), Magyarország lehetőségei csak az üzlet, a tanulás, a szórakozás/utazgatás és a helyi kapcsolataik miatt kelenek nekik. A Páva ezt éppenséggel megkönnyíti nekik, tehát emiatt nem haragudhatnak rá, a gondok pedig úgysem kellenek nekik, csak az előnyök. Ez az egész sokkal inkább amerikai körök erőforrásai által felkarolt “európai” ügynek látszik, ahol a bonyolult kapcsolatrendszerek cselekvői végül a Páva és közvetlen körei hiteltelenítését kísérlik meg (persze nem zörögne a haraszt, ha nem fújná a szél). A Páva pusztán jól felfogott üzleti okokból táncol néha az orosz felé is, de ahogyan Admin már jelezte, ők úgysem fogják megvédeni, és ezt a Páva pontosan tudja. Miképp az őt eltávolítani igyekvők is tudják, ezért csak megtévesztésből mossák össze néha a Pávát az orosszal, hiszen máskor, mint most is, kifejezetten azt sugallják, hogy az oroszok akarják kivonni őt a szalonképes politikai forgalomból. Vagyis hazudnak, terelnek, mert az orosznak a megkötött üzletei és távlati tervei miatt valójában érdeke a hatalmi stabilitás, hiszen számára – jelenleg – egyszerűen nincs a Pávánál alkalmasabb politikai vezető a magyar választékban (Vona politikai sikere most például egy oroszozó milliárdostól és kapcsolataitól függ).
    No persze az is lehetséges, hogy nncs itt semmi különös, csak a szokásos adást állították jóval erősebbre nyugaton, és erre a veszélyre, mint lehetőségre, a politikai marketing is lecsapott. Így aztán meglehet az egyik fő téma a választásig, ami a kockázat mellett segíthet összerántani a megtépázott hordát, viszont nem jelenti azt, hogy a már jóval korábban elindított bomlasztó folyamatok teljesen hasztalanok lennének.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.