18 éve történt…

Jeles nap a mai! 1999 március 24-én-éppen 18 évvel ezelőtt-vetették a NATO-latorszövetség harci repülőgépei az első bombákat Jugoszlávia civil infrastruktúrájára és katonai “célpontokra”!

Megkezdődött a két-és fél hónapig tartó bombázássorozat, a II. világháború befejezése óta először Európában.

Képtalálat a következőre: „Jugoszlávia bombázása-kép”

Tette mindezt a latorszövetség az ENSZ BT felhatalmazásának hiányában, egy szuverén ország törvényes kormányának tiltakozása ellenére.

Képtalálat a következőre: „Jugoszlávia bombázása-kép”

Képtalálat a következőre: „Jugoszlávia bombázása-kép”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

18 éve történt… bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. id Kiss László szerint:

  Változott valami? Nem! Most Szíriát bombázza Izrael maffia állama – Pityu meg nyúl?
  Nem kéne annak lennie, hisz tudjuk, hogy olyan technika van a kezében amivel MÓRESRE TANÍTHATNÁ azokat AKIK – bombázással terjesztik a “DEMOKRÁCIÁT” SZUVERÉN ÁLLAMOK ELLEN!

 2. Gonda István szerint:

  Szerintem Milosevics rontotta el a dolgot. Diktátornak mondják, de mégsem nem volt eléggé határozott. A NATO döntési mechanizmusai lassan indulnak be. Volt kb. 3 hónapja, hogy lerendezze Koszovót, és az összes albánt kiszorítsa Albániába. De töketlenkedett, nem mozgósította minden erejét, csinálta is meg nem is, nem kért orosz katonai segítséget, vagy pl. bejelenthette volna, hogy csatlakozni akar az Orosz Föderációhoz, de nem tette. Abban bízott, hogy majd csak megússza a NATO bombázást.
  Szerintem nagy tanulság, hogy háborús időkben nagyon határozottnak, keménynek és gyorsnak kell lenni. És ezt a leckét Szaddam, Kadhafi, meg Asszad sem tanulta meg rendesen.

  Admin:

  Ne felejtsd el: akkoriban Jelcin éppen kiárusított!

  • feketerigo szerint:

   Istvan a NATO elrendezte az URANIUM löszerrel a Koszovoi Albanokat, 10000 evre vagy meg többre! Ott most ugy hullanak mint a legyek a rakos es leukemias betegsegtöl! De meg a sajat katonai is akiket ott tartanak….Örülök neki!!!

 3. feketerigo szerint:

  En ezt elöben tuleltem, es soha sem fogom megbocsajtani ez eggy NATO terrorakcio volt a civilek ellen! 2600 aldozat, az orszag 30% infrastrukturajat szetbombaztak, hidakat civilekkel, korhazakat, iskolakat, vonatokat utasokkal, uranium golyokat hasznaltak, es most Koszovon a rakos es leukemias betegsegek 10 000% megnövekedtek, ugyhogy a NATO nem vedte meg hanem kifogja irtani a Koszovo nepet!!! Es minden ujjab nappal biztossab vagyok abban hogy a NATO egy privat katonai terrorszervezet!

 4. V.kutya szerint:

  Ohhhh, csorog a könnyem kedvenc nácijaink sűrű sajnálkozásán!
  Azok a kib.szott számok!
  1999.
  Lett volna csak 1998, ez a gonosz hazaáruló libsibolsi cionista kormányunk volt, ugye, ha emlékszik még valaki?
  Hahó, van odabenn valaki?
  Ki volt a miniszterelnök?
  Bocsánat, nagybetűvel kell írni: Miniszterelnök?
  Csak nem a Győzike?
  Csak nem Győzike tudtával használták a bombázók a magyar (!!!!!!) légteret, repülőteret, a logisztikát azért, hogy történelmi magyar városokat romboljanak, és magyar emberek vérét ontsák?
  Vajon miért is vártak ezzel az amcsik olyan sokat, és miért nem merték Horn Gyula idején ugyanezt megtenni, volt rá 4 évük, és ugyanennyi indok, mint ami 99-ben volt!

 5. "Szélsőjobb" :D szerint:

  A második képen Szarajevoi “életkép” látható, szerb tüzérségi támadás után.
  A többi dolog OK

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.