Jelző vagy jelzés?

Egyetlen szó, amit tudni kell a 2018-as választási kampányról

Képtalálat a következőre: „Németh Szilárd-kép”

Huszonnégy órán belül két kormányzatközeli nyilatkozat, ugyanaz a téma, ugyanaz a jelző. Véletlen? Majd kiderül.

Először Németh Szilárd Fidesz-alelnök interjúja jelent meg a 168 órában. A 2018-as választási kampányra vonatkozó rész így hangzik:
„Még egy teljes év van a választásokig. Brutális lesz. […] Nyilván óriási támadás ér majd minket Brüsszelből, a liberális média részéről, lesz lejáratás, karaktergyilkosság, kapunk majd hideget-meleget.”
A fentiekhez olvassuk hozzá Semjén Zsolt mai (pénteki) Magyar Időkben olvasható gondolatait!
„Azt gondolom, hogy brutális kampány lesz, mert az ellenzéknek a 2018-as választás igazi tétje a puszta megmaradás. […] Ezek az emberek a politikai életben maradásukért küzdenek.”
A jelszó tehát: brutális. A képlet nem bonyolult: az önkorlátozó, kifejezetten visszafogott kormányzati gépezetet Brüsszel és az ellenzék közösen sodorja majd bele a legalja kampányba.
(valasz)
Bal-Rad komm: BRUTÁLIS LESZ! Bizony az lesz! MAFFIÁINK LÉTE A TÉT!
A döbrögisták az ÉLETÜKÉRT KÜZDENEK, az álellenzék a túléléséért! A NYERTES BOSSZÚJA kegyetlen lesz!
Csak a vesztes kiléte a biztos!
Mi leszünk azok!-A MAGYAROK!

Képtalálat a következőre: „Brutális-kép”

Akik mazochista gyönyörrel figyeljük hóhéraink marakodását kínzásunk-kivégzésünk jogáért!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Jelző vagy jelzés? bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Gonda István szerint:

  Az az igazság, hogy fideszes körökben már attól félnek, hogy annyira jók a közvélemény kutatási eredmények, hogy az már túlságosan jó, szinte gyanúsan jó, ehhez még ők sincsenek hozzá szokva, és keresik ezen a helyzeten a fogást. Ennek a “brutális lesz” kifejezésnek a sulykolása is ebből fakadhat, hogy tegyenek egy kicsit úgy, mintha nagy baj lenne. Legalább a nagy választási harc illúzióját adják meg az embereknek, ha már az ellenzék egyre bénább. Meg a saját tábort sem lehet mozgósítani a semmire. Ha már az ellenzék magától nem félelmes, akkor legalább játsszuk el az embereknek, hogy Brüsszel, Soros, stb. félelmes.

  • Hun szerint:

   Ja kb. annyira megbizhatóak a fityiszes közvélemény kutatási eredmények mint amilyen a brexit vagy donald trump esetében voltak. 🙂

   • Fergeteg szerint:

    A haknizás még a határon túl élő magyarok körében is folyik.
    erdely.ma/gazdasag.php?id=206224
    2016-ban 264 ezer csomagot küldtek ki a határon túli, magyarországi lakóhellyel nem rendelkező szavazóknak, ezek többsége a Fidesz pártján áll. A Jobbik a kétféle “kedvencek” körében nem túl népszerű, így ők majd jobb híján – ill. Flóriék szervezése miatt – szintén a Fideszre, vagy valamelyik ballib formációra adják a voksukat, ha szavaznak egyáltalán.

 2. Nagy. szerint:

  Már nem biztos Orbán túlélése.

  • petymeg szerint:

   A próféta szóljon belőled!

  • Smith szerint:

   A politikában semmi sem biztos, és nem Orbán tervei szerint zajlanak az események. A hollandoknál maradtak a liberálisok, a franciáknál nagyon kicsi az esély Le Pen hatalomra kerülésére. A németeknél már csak az a kérdés, hogy Merkel vagy Schulz? Trump támogatottsága zsugorodik, valamint a republikánusok sem állnak egységesen mögötte. Trump kitűnő üzletembernek, de pocsék politikusnak. Lemondani szerintem nem fog, hanem lassan meghunyászkodik a neokonok előtt. Orbán nyugalmának ebben az esetben vége, mert a McCain-félék azonnal támadni fogják. Ha Schulz lesz a kancellár, akkor Orbán jövője bizonytalanná válik, Botka pedig kap egy erős támogatót a jövő évi országgyűlési választásra.

 3. Nagy. szerint:

  Az or.osz.ok nem f.ogják megbuktatni. A nyugatiaknak megfelel a j.obbik is, ha a törzshőz tart.ozó V.ona áll az élen, és a M.omentum, mert csak így kerülhető el egy későbbi erőszak.os k.ormányváltás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.