Jósolt a qraffy

Semjén: brutális kampány lesz

A miniszterelnök-helyettes egyszerűbbé tenné a levélszavazást és a kedvezményes honosítást. Semjén Zsolt a Magyar Időknek adott interjúban arról is beszélt, hogy brutális választási kampányra számít, ugyanakkor szerinte sem a “káoszos balliberális oldal”, sem a Jobbik nem tekinthető reális kihívónak.

Semjén Zsolt a lap pénteki számában megjelent interjúban közölte: a honosítást Magyarország leghatékonyabb eszközének tartotta a határon túli magyarság asszimilációjával szemben, amelynek tekintélyét azonban éppen ezért a magyarok beolvasztására törekvő utódállamok titkosszolgálati eszközökkel, például dezinformálással próbálják aláásni.
Ezen dezinformációk közé sorolta azt a hírt, hogy Roman Naszirov, az ukrán pénzügyi felügyelet vesztegetéssel vádolt egykori vezetője magyar állampolgár lenne. “Csak a miheztartás végett mondom, hogy ellenséges titkosszolgálattal való tudatos együttműködés magyar nemzeti célokkal szemben: hazaárulás” – jelentette ki.
Eddig 940 ezren kaptak állampolgárságot, többségük a Kárpát-medence lakójaként, 110 ezren azonban a diaszpórából kérték azt.
A politikus hazugságnak nevezte az esetleges visszaélésekről szóló híreket is. Elmondta: a szigorú ellenőrzés eredményeként eddig 32 ezer kérvényt utasítottak el – főleg Ukrajnából -, a büntetőeljárásig fajuló ötvenöt ügyet pedig elenyésző számúnak tartja. A rendszert inkább túlzottan szigorú – tette hozzá -, ezért például a nyelvtudást illetően enyhítene a szabályokon.
Semjén Zsolt arról is beszámolt, hogy biztonsági megfontolásokból túl komplikált szabályok születtek a levélszavazásra, ezért kezdeményezik ezek orvoslását egy törvénymódosításban.
A lex Heinekenről szólva úgy fogalmazott: ha minimális nemzeti érzék lenne a baloldalban, akkor megértené, hogy ez az ügy nem a kormányról szól, hanem a székelység megmaradási küzdelméről. Úgy folytatta: “abszurd, ahogy a balliberálisok azért sipítoznak, mert meg akarjuk tiltani, hogy önkényuralmi jelképeket – például horogkeresztet – anyagi haszonszerzés céljából fel lehessen használni kereskedelmi termékeknél.
Különben igaz, ami igaz, ezt már eleve be kellett volna emelnünk az önkényuralmi jelképek tilalmáról szóló törvénybe, ha hibáztunk, az az volt, hogy ezt nem tettük meg akkor”.
A miniszterelnök-helyettes ősztől “eksztatikussá váló” kampányra számít. Szerinte az teszi majd brutálissá a választás előtti versengést, hogy az ellenzéknek a 2018-as választás igazi tétje a puszta megmaradás. “Mivel reális, életképes alternatív programjuk nincs, kétségbeesésükben csak a gyalázkodás marad. Főleg, ha ehhez külföldről megrendelést és muníciót kapnak” – vélekedett.
A Fidesz-KDNP-nek szerinte a kampányban elsősorban azt kell hangsúlyoznia: milyen veszélyektől kell megvédeni az országot, de meg kell védenie a kormányzás eredményeit is.
(atv)
Bal-Rad komm: Nehéz dolog egy döbrögista potentát nyilatkozata után indulatoskodás nélkül véleményt nyilvánítani! Kiváltképp nehéz egy kimondottan parazita életvitelt folytató udvari sereglet vezéregyedének hablatyolása után.
“…elsősorban azt kell hangsúlyoznia: milyen veszélyektől kell megvédeni az országot…”
-HÁT PONTOSAN AZ ILYEN PARAZITA BŰNBANDÁKTÓL! Kellene! Amire viszont-lássuk be-semmi esély momentán. Persze ez nem a döbrögista bűnözőhorda kizárólagos érdeme! Ez össznemzeti érdem! Mondhatnánk hogy a mi hülyeségünk!
De hát elvégre magyarok vagyunk! Egyetlen-A HÜLYESÉGHEZ VALÓ JOG-jogunkkal mesterien tudtunk/tudunk élni!
Brutális kampány lesz! Ez biztos, mert már van egy ideje! Persze a horda nem bízza a véletlenre a “választásokat”!
“… komplikált szabályok születtek a levélszavazásra, ezért kezdeményezik ezek orvoslását egy törvénymódosításban…”
-A migráncsreferendum IGAZI EREDMÉNYE MEGSZÜLETETT! Felmérte a horda a technikai problémákat, és korrigál. Legalább 800 ezer határon túli voksot KELL BIZTOSÍTANI önmaguk számára! Hatszázezret a Flóri leszállít! Egymilliót a kiskirályok intéznek!
MEGLESZ A HÁROMNEGYED!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Jósolt a qraffy bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Smith szerint:

    Ha tényleg nem lenne reális kihívó a Jobbik, akkor nem karaktergyilkolnák őket a nap 24 órájában a hét minden napján. Túl sokan szeretnék Orbán bukását elérni (belföldön és külföldön egyaránt), és ezért joggal tartanak attól, hogy az ellenzéki sajtóban olyan kényes ügyeket fognak boncolgatni (olajszőkítés, maffia-ügyek, stb.), amibe belebukhatnak. (Ezért mondják, hogy brutális kampányra készülnek.) Voltak annyira elvakultak, hogy a híveik körében a baloldalt a sátánnal párosították, ezért ha olyan ügyek kerülnének napvilágra ami a párt népszerűségvesztésével járhat, akkor a szavazóik a Jobbikhoz áramlanának át.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.