TERMÉSZETESEN FOGY a magyarság

Rengeteg magyar halt meg januárban!  17 éve nem volt ilyen

Képtalálat a következőre: „influenza-kép”

Valamivel kevesebb gyermek született idén januárban, mint tavaly, viszont sokkal többen haltak meg, mint egy éve.

Ilyen sok embert vitt el az influenza?
2017 januárjában 7683 gyermek jött világra, ez mindössze 37-tel, 0,5%-kal kevesebb, mint a 2016. januári születésszám volt. Sokkal rosszabb számok érkeztek viszont a halálozásokról: az év első hónapban 14 064-en hunytak el, ami 19 százalékos növekedést jelent egyetlen év alatt. 2000 óta ez a legmagasabb halálozási szám.
A KSH kommentárja szerint – csakúgy, mint két éve – a tetőző influenzajárvány állhatott a háttérben.
Sokkal gyorsabban fogy a magyar
A halálozások számának jelentős emelkedése, valamint a születések számának enyhe csökkenése következtében a természetes fogyás a 2016. januári 4058-cal szemben 2017 első hónapjában 6381 fő volt, ami 57%-os növekedést jelent.

Képtalálat a következőre: „kereszt-kép”

Eggyel kevesebb hétvége = kevesebb házasság
A házasságkötések száma 2017. januárban mérséklődött az előző év azonos időszakához képest. Az év első hónapjában anyakönyvezett 1429 házasságkötés 2,8%-kal, számszerűen 41-gyel kevesebb volt az egy évvel korábbinál. Az enyhe csökkenésben naptárhatás játszhatott közre, mivel idén januárban eggyel kevesebb hétvége volt, mint tavaly.
(privatbankar)
Bal-Rad komm: Az influenzára hivatkozni a XXI-ik században, mint a halálozási statisztika ugrásának kiváltója, mosolyogtató volna – ha nem lenne tragikus és pofátlan is egyben. Az egészségügyi rendszer romjain kukorékoló dilettánsok már-már a tudatos népirtás határait súrolják. Az elhunytak szempontjából viszont, gyakorlatilag mindegy, hogy ezt butaságuknak és inkompetenciájuknak – avagy mindent lenyúló alaptermészetüknek köszönhetik. Az influenza főleg a nyugdíjasokat vitte. Több marad az államkasszában. Még pár ilyen év, és megoldódik a nyugdíj-kifizetés!
Az influenzán túl: nem múlt/múlik el nap, hogy ne hallanánk legalább egy vonatgázolásról. De szépen kaszálnak a lakástüzek is! Divattá vált a hidakról a Dunába ugrándozás is.
Aztmeg végképp fölösleges firtatni, hogy a zimankónak lehetett-e köze a csúcsdöntéshez. A’ zinflujenza a’ zoka mindennek! Igaz, az zömmel februárban tombolt.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

TERMÉSZETESEN FOGY a magyarság bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Magyarország (ebben is) jobban teljesít!

  • olvasó szerint:

   Nem kell tartani, ezzel nem fogják a médiumokat teleharsogni, hogy ezt is megcsináltuk.
   Pedig ezt az egyet tényleg megcsinálták!

   “Egyre jobban élünk!
   Magyarország erősödik! (nyugik nélkül)
   A kormány egyre jobban teljesít!”

   • vitorla123 szerint:

    A magyarság tényleges megsemmisítése folyik,kifejezetten a Soros koncepciójának megfelelően.Kiszedik az arany fogakat is,nehogy félreértés legyen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.