Római pávatánc

EU-csúcs: Aláírták az évfordulós nyilatkozatot

Az Európai Unió tagországainak állam-, illetve kormányfői, valamint az uniós központi intézmények vezetői szombaton délelőtt Rómában aláírták azt a közös nyilatkozatot, amelyben kiállnak az unión belüli együttműködés folytatása, az EU előtt álló példátlan kihívások jövőbeni közös kezelése mellett.

Nem írta alá az unió elődszervezeteit alapító szerződések megkötésének hatvanadik évfordulójához időzített nyilatkozatot és nem is vett részt a szombati római csúcstalálkozón Nagy-Britannia, amelynek miniszterelnöke várhatóan napokon belül elindítja azt a folyamatot, amelynek végén az ország kilép az unió tagjainak sorából.
A nyilatkozat a nemzetközi migrációs válságot nevezi meg az EU-t érő legnagyobb kihívások egyikeként.
Az állam- és kormányfők azt is kinyilvánították, hogy a jövőben is együtt cselekszenek, “szükség esetén több ütemben és eltérő szorosságú együttműködésben, de mindig ugyanabban az irányban”, összhangban az alapszerződésekkel, és mindig nyitva tartva az ajtót azok előtt, akik csatlakozni akarnak a szorosabb együttműködéshez.
(Forrás: vg.hu)
Bal-Rad komm: “…Az állam- és kormányfők azt is kinyilvánították, hogy a jövőben is együtt cselekszenek, “szükség esetén több ütemben és eltérő szorosságú együttműködésben, de mindig ugyanabban az irányban”, összhangban az alapszerződésekkel…”
-Bizony! Döbrögink is ott volt, és ő is aláírta az ő zsebének annyira tetsző nyilatkozatot. Majd utána-jó szkásához híven.ismét nyilatkozott. Úgy, mintha ő ott sem lett volna!
Majd elment lepacsizni a “főcsuháshoz” a Vatikánba!
Hiszen ő Nagy Keresztény! Ki nem hagyná a lehetőséget. Lássák döbrögisztáni hívei: Őt-mint a keresztény Európa Legfőbb Védelmezőjét!-a pápa is…

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Római pávatánc bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Orbán naponta bizonyítja be, hogy tényleg ne figyeljünk arra amit mond. Itthonról uszít az EU ellen, kint pedig mindent támogat és aláír. Háttérhatalom ellen hirdet harcot, és közben a szabadkőművesek pápájához megy audenciára.

 2. Big szerint:

  Zsidó-cigány-keresztény?Siralmas!

 3. RANGER48 szerint:

  “A nyilatkozat a nemzetközi migrációs válságot nevezi meg az EU-t érő legnagyobb kihívások egyikeként.”

  Ki a [email protected] okozta és gerjesztette a migrációs válságot!?Lehet találgatni!Nem lesz nehéz.
  Álszent, köpönyegforgató, simlis banda!Ezek tényleg mindenkit hülyének néznek!Ez pont olyan mint az önbetörés, ahol arra bazíroznak a szarháziak, hogy majd a biztosító kifizet mindent amit bediktálásra elloptak.

  • vitorla123 szerint:

   Konkrétabban Izrael a bosszúálló zsidók ideológiáját tette át a gyakorlatba.Pedig Sztálin országot adott nekik.Megtehette,győzött a második világégésbe.Hálából megölték a bosszúálló zsidók Golda Mir? Izraeli nagykövet vezetésével.Ezek ilyenek!

 4. István szerint:

  Iiigen!
  Mint az önbetörés!!
  A cigány bemegy a rendőrségre,és bejelenti,hogy betörtek hozzá.Kiszáll a rendőrség,és a helyszini szemle során kérdezi a helyszinelők vezetője,hogy véleménye szerint mi hiányzik?
  A cigány sorolni kezdi:Hát…elvitték a sines televízsiót, a számítógépet,azs otomata mosógípet,a rádiót..,meg a rádiót…
  Cigány !Hát nincs is itt villany a putriban!!
  Jaaa!Meg azs agregátoromat is elvitték!

 5. stefimrich szerint:

  Iiigen!
  Mint az önbetörés!!
  A cigány bemegy a rendőrségre,és bejelenti,hogy betörtek hozzá.Kiszáll a rendőrség,és a helyszini szemle során kérdezi a helyszinelők vezetője,hogy véleménye szerint mi hiányzik?
  A cigány sorolni kezdi:Hát…elvitték a sines televízsiót, a számítógépet,azs otomata mosógípet,a rádiót..,meg a rádiót…
  Cigány !Hát nincs is itt villany a putriban!!
  Jaaa!Meg azs agregátoromat is elvitték!

 6. Szaszi szerint:

  Ooopsz..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.