Hordadiadal!

Hordatag nyert Szarvason

Babák Zoltán Antal (Fidesz) nyerte az időközi képviselő választást Szarvason vasárnap, amelyet a körzet ugyancsak fideszes képviselőjének halála miatt kellett kiírni – tájékoztatott Melis János jegyző.

Elmondta: Samu Tamás Gergő (Jobbik Magyarországért Mozgalom) 108, Csanádi László Attila (Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete) 168 és Dallas Péter (Magyar Munkáspárt) 4 szavazatot kapott. A névjegyzékben 1480 választópolgár szerepelt, közülük 477-en jelentek meg a választáson, a részvételi arány 32,23 százalék volt. Egy érvénytelen szavazat született – tette hozzá.
(MTI)
Bal-Rad komm: Szokás mondani, hogy a helyhatósági választás AZ MÁS mint a parlamenti, mert ilyenkor a választók az általuk-többnyire-személyesen is ismert jelöltekre szavaznak. Tehát viszonylag objektív a dolog. Ami igaz is.
Szarvason tegnap a horda jelöltje győzött, és NYERT A DÖBRÖGISTA HORDA! Igazolást nyert! Mindenféle kártételük ellenére IS a vajda bandája a Nagy Esélyes.
Fanyaloghatunk, hogy alacsony részvételi arány, meg alig 200 szavazat a LEHETSÉGES 1480-ból. A jelölt személye és a horda azért összekapcsolandó!
Sajnos a vajdatábor neve még mindig nem elég riasztó a választók számára.
A döbrögista bűnbanda komoly morális munícióhoz jutott tegnap Szarvason!
Még tán örömtüzeket is gyújtanak. De az biztos, hogy lesz mit hallgatnunk!
Figyelmeztetésnek viszont remek alkalom lehet(ne) az önjelölt megváltó álellenzék számára a tegnapi szarvasi eredmény!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hordadiadal! bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. Big szerint:

  Itt tisztán látni a kb 15%-os támogatottságot,ami országosan is jellemző a fityesz hívőkre.A munkáspártnak vége!!A több induló miatt nyert a fityeszes képviselő,meg a rengeteg pénz miatt,amivel megveszik a szavazóikat.

  • vitorla123 szerint:

   A 0,838% nem is rossz.Még egy szavazót elvittek volna kocsival,meg van az 1 %.Ez elég a költségvetési támogatáshoz.Az,hogy nem nyerte meg a választást az meg a Te bajad,meg a munkavállalóké! Nagyon közel van a működést biztosító 1 %-hoz.A programja megvalósúlásához meg az emberek felismerése kell.Nem ismerték fel,mert szeretnek nyomorogni.Ez történt.

   • Nagy. szerint:

    Hülyeség

   • hiteles szerint:

    0,4 % csak.

   • olvasó szerint:

    Valami statisztika írta, a Munkáspártra 4-en szavaztak,
    nem lehetett volna -csak a látszat kedvéért- egypár havert elvinni?

    • vitorla123 szerint:

     Igazad van!Akik a z ajánló íveket aláírták azokat el kellene vinni szavazni.Ha ne a Munkáspártra szavaznak akkor is.Ugyanis az aláírások száma mert nyílt szavazás(Aláírások száma) osztva a megjelentek egy százalékával,mindjárt 5% körüli eredményt ad.”Nem tudunk mit kezdeni az “ugyse”! és a feleslegesen nem erőlködök magatartásával.Akik meg sohase mennek el szavazni arról nem is beszélek.Zömmel munkavállalók!

 2. Smith szerint:

  Nem lennék meglepődve, ha a következő országgyűlési választáson rendkívül alacsony lenne a részvétel. Az ellenzék rém gyenge, a kormányból egyre többeknek van elegük. A Fidesz alacsony támogatottság mellett is teljhatalmat gyakorolhat ’18 után is. Szép kilátások.

 3. jános szerint:

  Teljesen nyilvánvaló hogy változás csak akkor lesz ha, valami külső hatásra elemi erejű folyamatok indítják be a teljesen lecsövesedett, vesztenivalóval nem rendelkező emberek ingerküszöbét.
  Nagyon jó lenne ha idén kitörne a harmadik világháború. Vagy az még jobb lenne ha pénteken.

 4. Jakócs Gábor szerint:

  Jánost kellene az élvonalba küldeni az általa annyira
  óhajtott harmadik világháborúba!Kíváncsi lennék ,hogyan várná a pénteki napot,amikor akár szitává is követhetné magát!Lehető legrosszabb verzió a világháború!Egy kis ízelítőre ki lehet menni Donbasszba!

 5. hiteles szerint:

  A munkáspárt három választáson összesen 0,4 % -ot kapott. Ez zero eredmény.
  Az emberek nem kérnek a hazugságból. A múlt egy nagy hazugságra épült, akkor sem a melós volt az első, hiszen a Rózsadombon csak az elit kapott szép, nagy lakást. A melós meg albérletet Kőbányán.

  • vitorla123 szerint:

   Ezt te elhiszed? Orbánék hány lakást építettek a rendszereváltás óta .Mi több milliót.Ma is abban él a lakosság zöme.Horthynál annál igen Koporsó lakásban élt Budapest zöme,meg ágyrajáró volt.(Emeletes ágy elfüggönyözve!) Apám abba élt Angyalföldön mikor inas volt.
   Ami hiányzott és az tényleg hiányzott a nyugati verda.Hát most már lehet látni,hogy annak milyen következményei vannak.Budapesten, be kellene tiltani a magán gépkocsik használatát.Mert tönkre megy a város az őrült forgalom miatt.A levegőszennyezésről nem is beszélve.

   • olvasó szerint:

    A bibi csak az, hogy az Ő idején 20-30 as években építették a fél Nagykörutat.
    Az embereknek meg azért is kellett nyomorogni, mert a románok mindent elvittek 1920-ban, sok ház lett az enyészeté a szerencsétlen 133 nap alatt, meg a határon túlról magyarok milliói menekültek el nincstelenül a frissen alakult nemzetállamok vendégszeretete elől, akik még ösztönözték is őket a menekülésre; pl a rácok egy hátizsáknyi vagyonnal kergették át a délvidéki magyarokat.

 6. hiteles szerint:

  Hazugságra épült múltal nem lehet nyerni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.