Trumpnál nincs ingyenebéd?

Trump Bohóc inkább üzletember mint politikus. Erre most ékes példával szolgált.

Sokakat meghökkentett a Germánia Ribanczával szemben tanúsított durcáskodása amikor randiztak Washingtonban. Bár a kanzlerina hajlott volna egy baráti és szövetségesi pacsizásra, a jó Donald az újságírók követelésére sem.

Persze ha a merkeli kézben lett volna egy aláírt átutalás 346 milliárd euroról, a jó Donald lehet hogy nyájasabb lett volna vendégével.
A jó Donald ugyanis elsősorban is megmaradt bizniszmennek. A Germán Lotyó érkezte előtt pedig tollat meg papírt ragadott, és kalkulált egy kicsit. Addig-addig matekozott, amíg a summa kijött 346 milliárd eurora. Márminthogy tartozás gyanánt. Amivel Germánia tartozik a NATO-nak. Bár inkább a most (még) Trump által gardírozott USA-nak.
Persze lehet az is, hogy a matek eredményét AKKOR MÉG nem közölte vendégével. Ez könnyen elképzelhető, hiszen ha közölte volna, annak ismeretében Bundesmutti aligha tolmácsolt volna a zsurnaliszták által annyira óhajtott követelést a kézfogóra. Hanem inkább hazáig röpül köszönés nélkül.
Mindenestre a hétvégén kiszivárgott, hogy a trumpi követelés befutott a berlini kancellári hivatalba.
A Sunday Timesnek nyilatkozó-egyik magát megnevezni nem akaró-berlini miniszter szerint a kanzlerina “nyugodtan viselte” a hírt.
Hogy a jó Donald mennyire veszi saját követelését komolyan, arról a jövőben meggyőződhetünk. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy nem mélyítette el Germánia szívében az érte való rajongást. A kanzlerináéban legalábbis biztosan nem!
A szóban forgó berlini miniszter fölháborítónak, provokatívnak, és zsaroló jellegűnek nevezte a számla benyjtását.
Persze jó lenne tudni, hogy mit tervez a jó Donald nemfizetés esetére. Lebombázza a kanzlerina berlini bunkerét esetleg?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Trumpnál nincs ingyenebéd? bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Próféta szerint:

    Ez csak egy indok, hogy miért támogassa Németország Amerikát az Oroszok elleni harcban. Mert arra felfigyelnének, ha azt mondanák, hogy az orosz háborúra adunk pénzt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.