Unokák nélküli ország lesz Döbrögisztán?

Ijesztő kilátások

478624014

Orbán Viktor kormányzása alatt 78 ezer gyermeket veszített el az ország. Az LMP által kikért friss adatok alátámasztják azt a szomorú tényt, hogy ha a Fidesz-KDNP-n múlik, akkor Magyarország unokák nélküli ország lesz – írja közleményében a párt.

Az LMP adatkérésének köszönhetően kiderült, hogy a magyar gyermekek majdnem 15%-a külföldön születik már. A külföldön született gyermekek hazai anyakönyvezése vonatkozó kérelmek számának alakulásából következtethetünk erre, amely adatokat Budapest Főváros Kormányhivatala szolgáltatta az LMP-nek. 2010 óta közel 78 ezer gyermek született külföldön, amely nagyságrendileg megegyezik az éves hazai születésszámmal.
Ráadásul egyre több gyermek születik külföldön, a rekordhónap a tavaly december volt, több mint 1500 anyakönyvezési kérelemmel. Mindeközben az itthoni születésszámot tekintve a 2011-es mélyponthoz képest, amikor is alig több mint 88 ezer gyermek született Magyarországon, alig tudtunk elmozdulni. A tavalyi év adata még mindig csak 93 ezer fő.
A fiatalok főként az otthonteremtés és elhelyezkedés nehézségei, valamint a dolgozói szegénység miatt nem tudják megvalósítani családalapításra vonatkozó terveiket. Az LMP nem akar unokák nélküli országot. Ennek érdekében a fiatalok itthoni boldogulását és a külföldön élők hazatérését segítenénk az oktatás minőségi reformjával, a felsőoktatási tandíj eltörlésével, valódi béremelésekkel és a mindenkire kiterjedő bérlakás- és családpolitikával – írják a dokumentumban.
(nepszava)
Bal-Rad komm: Ennek az írásnak minden betűje igaz LEHETNE…-ha nem lenne részrehajló. De ezt nem róhatjuk fel egy álellenzéki bűnszerveződésnek. Objektivitást nem várhatunk el tőlük.
Országunk embervesztesége a rendszerváltás óta meghaladja a II. világháborús veszteségeinket! A “minőségi” veszteség pedig katasztrofális, és jövőtlenítő! (Anyagiakban pedig többszörös a veszteség mértéke.)
A problémát csak Döbrögi és bűnbandája nyakába sózni nemcsak hogy felelőtlenség, hanem egyenesenbűnpártolás.
A veszteség egy eredendően gonosz, emberellenes politikai rendszer bűne! Ránk-MAGYAROKRA-a rendszerváltással a kapitalizmus legembertelenebb rablófajtáját szabadították. Rendszerváltóink! A külföldi megrendelők és érdekeiknek hűséges honi kiszolgálói!
Hogy “unokák nélküli országgá” leszünk, az egy bűnös társadalompolitika eredménye.
Abban pedig döbrögista horda és acsarkodó-zsákmányleső álellenzéke messze egyetért, hogy ezt a politikát KELL FOLYTATNI!
Pozitív változást csak fundamentális kiterjedésű politikai rendszerváltás hozhat(na!)
Erre viszont-bár lenne rá széles társadalmi igény-politikai bűnbandáink nagy egyetértése okán nincs esély.
Ebből pedig könnyen kikalkulálható a következmény!

Képtalálat a következőre: „szociális parcella-kép”

EZÉRT PEDIG CSAK MAGUNKAT OKOLHATJUK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Unokák nélküli ország lesz Döbrögisztán? bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. szemcsi szerint:

  A megszületett gyerekekről is ki kell kérni a szülészektől (nem a kormány hivataloktól) az adatokat, hogy milyen az etnikai megoszlás.

 2. zls-179 szerint:

  Ha mindenkit legyilkolnának kivétel nélkül, és csak az 5 évesektől lefelé hagynák életben akkor is riasztó lenne a kép, nem kicsit hanem nagyon!

 3. DUNAI JANOS szerint:

  CSAK AZ ORBÁN 7 ÉVE ALATT 7×6=42 MILLIARD EURÓT KELLETT VOLNA BEFEKTETNI A BESZEDETT EVI MINIMUM 55 MILLIARD EURÓNYI ADÓBÓL.0,8 MILLIARD EURÓ EGY KECSKEMÉTI AUTÓGYAR VAGYIS A42 FELÉBÖL 26 DARAB MERCEDESZGYARAT EPITHETTÜNK VOLNA.A BALOLDAL ALATT -12 ÉV- 40 DARABOT.NEM AUTOT AUTÓGYARAT!! MINDENT ELLOPTAK AMIT CSAK LEHETETT ES AZ UZSORAS SEGGET NYALVA HASONCSUSZVA NYALTAK MINDENKINEK AKI IDOTOLTA A RETKES UZSORAS MOCSKOS POFAJAT.AMIT A HABORUTÓL EGY FORRADALOMMAL SPÉKELVE IS-PALOTAFORRADALOMNAK INDULT!!-FELÉPITETTÜNK EGY VIRAGZO ORSZAGOT AMIT A BEFERKÖZÖTT SZABADKÖMUVESEK A FEKETE JANOS TETTESTARSUKKAL ELRABOLTAK ES EZ FOLYIK A MAI NAPIG.AMIT MEGTERMELUNK ELVISZIK MEG ENNIVALORA SEM HAGYVA VAGY HA ESZEL UTCARA KERÜLSZ DE VANNAK AKIKNEK SEMMIRE NEM JUT MERT 28 EZER FORINTBÓL DOLGOZO EMBEREK KIPUSZTITASRA VANNAK ITELVE.MINDEZ EGY 200 ÉVES RABLOBANKÁR TARSASAG ERDEKEBEN ELADTAK MINKET .FORRADALMAT MERT TÓDOZAS FODOZAS AZ IS CSAK ALIBI KAMU MUTATVANY VALTOGATVA EGYMAST A RABLOHORDAK NEM LEHET.BASSZUK SZET AZ ÓLAT.ELLOPTAK A SZAVAZATI JOGUNKAT.EZ A HATALMUK ALAPJA .MEGVETT RABLOPARLAMENT SZAVAZGAT BOHOCKODIK A NEVUNKBEN PEDIG NEM VOLT NÉPSZAVI A RENDSZERVALTASKOR HOGY MILYEN TARSADALMI FORMABAN FOLYTASSUK.A KÖZVETLEN ELSÖ EMBERVALASZTAST AKI MI A NÉP ELLENÖRZÜNK MEGVALASZTASA UTAN MASODPERCALAPU RENDSZERBEN AZT ELSUSMÁKOLTÁK A MOCSKOS TAKNYOK.SZAKSZERVEZETI OSSZEFOGAST.VALAKI INDULJON KI SZAZADMAGAVAL A REMIZBÖL ES ALJON KERESZTBE MINDEN HIDON UTON VASUTON A TOBBI KÖVETÖVEL.MERT EGY COMBOS INDITAS AZONNALI KOVETÖKRE TALAL.AZ EGESZ UTCA EGY FEGYVER A KEZUNKBEN .ÁLLITSUK MEG OKET ES NEPSZAVIS VALASZTAST .TIZ NAP ALATT ELTÜNNEK.A “LEGNAGYOBB GEPEK HASA IS A FOLDET SUROLJA A SOK RABLOTT HOLMITOL” DE MENJENEK VIGYEK ROHADJANAK MEG CSAK TAKARODJANAK.HIDRA VASUTRA KÖRGYÜRÜRE OTTHON MINDENÜTT ES MUNKASTANACSOKAT MINDENÜTT A JO KURVA ANYJUKAT TAKARODJANAK

 4. Próféta szerint:

  Már évek óta több cigány születik mint magyar… Szar lesz a mostani nyugdíjasokon kívül mindenkinek…. Ránk telepedik a sötétség, ha ezek felnőnek…

  • vitorla123 szerint:

   Ezt a technikai fejlődés hozza magával.Egyik írónő jól írja le “MEM MEGBASZÁSOM TÖRTÉNETE!” című írásában a lényeget.A magyar férfiak nem akarnak gyereket.Mindent,kocsit,házat,de gyereket nem.Mert azzal csak a baj van.Pár tízezer forintért szilikon golyóval terméketlenné teszik magukat.Pörög a verda kulcsa a mutatóujjukon.Baszni képtelenek!A lányok meg mennek Amszterdamba a Nyíregyháza utcába szakmát tanulni.No ebből nem lesz unoka.Mert a magyar képtelen önmagát újra termelni az Európai Unióba.Soros újvilágrend politikája miatt.ASmit Orbán és bandája tökéletesen valósít meg ebben az országban.Röviden:A FEHÉR EMBER KIHAL!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.