A “RENDSZER” stabilizálva

Nem segítenek a külföldön dolgozóknak

Noha a felmérések szerint a határon túliak nagy többsége a Fideszt támogatja, épp fordított a helyzet a külföldön dolgozó, de magyarországi lakcímmel rendelkező magyarokkal, akik csak személyesen a külképviseleteken szavazhatnak.

Emiatt sokan nem is regisztrálnak a külképviseleti névjegyzékbe, hiszen akár több száz kilométert is kell utazniuk, hogy a voksukat leadják. Korábban több ellenzéki párt, például a Jobbik is a levélszavazás kiterjesztését akarta elérni erre a körre, csakhogy ezt a Fidesz nem támogatja. Kósa Lajos ezzel kapcsolatban annyit mondott, hogy a külföldön dolgozók esetében 1990 óta nem lehetséges a levélben szavazás, és szerinte jó, ha a választási rendszer „stabil”.
Mindez azt is jelenti, hogy a jövő évi választáson a külföldön dolgozó magyaroknak ugyanolyan nehezített pályával kell megküzdeniük, ahogy eddig. Arra a felvetésre pedig, hogy a levélben szavazás könnyítése nyilván a Fidesznek hozna pluszmandátumokat, Kósa Lajos azt mondta, a kettős állampolgársági 2004-es népszavazás óta az MSZP és Gyurcsány Ferenc a legtöbb helyen szitokszó lett a határon túli magyarok körében.
(Forrás: mno)
Bal-Rad komm: A döbrögista horda “stabilizálta” a választási rendszert. 600-700 ezer magyart elüldözött. Ha ők szavazni akarnak!-utazhatnak.
Bezzeg a megvásárolt határon túliak szavazatai…! Jöhetnek levélben. Amiket utólag bontogatnak fel a hordamegbízottak. Amikor már a hazai eredmények tudottak. És mivel az “arra illetékes hordabizalmikon” kívül mások nem láthatják a levélszavazatokat, hát oda csoportosítják, ahol a legnagyobb szükség lesz!
Nagyjából hatszázezer határon túli voksra számíthatnak. Meg ugyanennyit le fog szállítani az isteni Flóri is a moretársadalomból. Lesz még egy-másfél milliónyi hazai nem teljesen normális embernek a voksa, oszt’ megvan a kétharmad!
8,3 millió lehetséges szavazóból voksolni fog kb. ötmillió. Ezek közül a horda besöpör összesen kb. 2-2,5 milliót! EGYHARMADOT! EBBŐL LESZ A KÉTHARMAD!
A választási rendszer tehát stabilizálva! MERT EZ ÍGY NEKIK JÓ!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A “RENDSZER” stabilizálva bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. mkarcsi szerint:

  Ha szavazni akarnak??? . . . . Gyanítom, hogy sokan akkor sem élnének a szavazati jogukkal, ha a munkáltatójuk szabadnapot biztosítana arra a napra, és valahogy megtérítenék az útiköltségeiket. (Mondjuk, az épületes látvány lenne, amikor a külföldi képviseletek előtt 100-150 ezer magyar várna a sorára?!) Volna akkora botrány belőle, mint ide Lacháza.

 2. Fergeteg szerint:

  Egyáltalán nem kapcsolódik a fentiekhez, mégis hasznos lehet elolvasni az alábbi írást. Különösen Admin figyelmébe ajánlom.
  nemzeti.net/balint-laszlo-a-leleplezo-arccal-es-nevvel-avagy-tobb-sebbol-verzik-az-index-volt-titkosszolgalati-vezetojenek-fo-fotanacsadojanak-tortenete-8644787.html

 3. hiteles szerint:

  Kire lehetne szavazni ?

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  http://uaport.net/news/ru/go/UN17032818331 D. Peszkov álitólagos látogatása Luganszkban NEM IGAZ, NEM FELEL MEG A VALÓSÁGNAK. És ha meg ellátogatot volna ,az egy nemes cselkedet,- GESZTUS LETT VOLNA szerintem.

 5. olvasó szerint:

  Így meglehet rosszabb esetben belefér a pakliba, hogy a Kárpát Medencében újra 5 millió határon túli magyar él, és ezekből 4 millió szavazójogú mind a fityeszt támogatja levélszavazatával.
  Csak a törikönyvek adatait kell kissé módosítani és máris hihető lesz.

 6. forradalom! szerint:

  Már egyszer leírtam,de ismétlés a tudás anyja.Ausztráliába,Kanadában,Új-Zélandon már gőzerővel írják ki a temetőkből a magyar feliratokat.Lesz itt még 4/5 is.Meg a homo sine cerebro fidesznyikből.A többi tisztességes magyar meg úgy csak hazaáruló.Szinte nem is számítanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.