Donbassz

 

 

 

Szinte biztosra vehető immár Dmitrij Peszkov februári prognózisa. A Kreml sajtóosztályának vezetője akkor ugyanis azt “jövendölte”, hogy július 7-8-án a germániai Hamburgban megtartandó G20-csűcson fog megesni az első személyes találkozó Vlagyimir Putyin orosz, és Donald Trump amerikai elnök között.

Az tudott dolog volt már korábban is, hogy az orosz államfő részt vesz a csúcson.
Tegnap a washingtoni Fehér Ház is bejelentette, hogy Donald Trump is részt vesz a G20-as országcsoport hamburgi csúcsértekezletén.
Trump Bohóc külügyére Rex Tillerson a soron következő NATO-latorszövetségi külügyéri Nagy Közös Lihegésen további intézkedések foganatosítását fogja javasolni Oroszországra! El nem tudják képzelni miért! Hát Donbassz miatt! És mert követeli Oroszország a minszki paktum betartását Kijevtől, holott éppen “agressziót követ el Maradék-Ukrajna ellen, és amúgy is fenyegeti szomszédait”! Ezt jelentette tegnap a State Departement.
A G20-randin lesz téma bőven!
Andrej Marocsko LNR katonai szóvivő tegnapi helyzetismertetésében kitért a Kramatorszk közelében 26-án “elektromos távvezetéknek ütköző, majd lezuhanó” ukrán helikopter esetére. A katasztrófában öt személy vesztette életét. A gép kétfőnyi személyzetén kívül annak a kijevi rovancsbizottságnak mind a három jelentéstevő ellenőre is, akik a balaklejai robbanás MEGELŐZŐEN csináltak leltárt a hadianyagraktárban. És hatalmas hiányt tártak fel.
A helikopterkatasztrófa színhelyén-de még a közelében sem-NINCS ELEKTROMOS TÁVVEZETÉK.
Bár a kijevi udvar és Liszenko főmegmagyarázó erről beszélnek:
A helyszínen készült videofelvételeken sem látszik még nyoma sem elektromos távvezetéknek. Csak egy jóval a fák koronáinál alacsonyabban húzódó normál villanyvezeték.
Látszanak viszont egy hihetetlenül szétroncsolódott helikopter maradványai. És tobb szemtanú állítja: A GÉP A LEVEGŐBEN FELROBBANT! Majd rázuhant egy normál villanyvezetékre.
Balakleja pedig még mindig hangos.
Donbassz pedig egyre hangosabb!
Az LNR területén lévő Frunze falut tegnap délután érte latortüzérségi csapás. Négy helyi lakos sebesült meg súlyosan.
A város Kijev kerületében a Sacco és Vanzetti utcában egy asszony a helyszínen belehalt sebesülésébe. Hat donyecki lakos sebesült meg súlyosan.
A kerületben 28 (!) lakóház/lakás vált romhalmazzá. A Petrovszkij kerület kilenc hajlékkal adózott a latortüzérség attakjának.
Este 11 óra tájban a Jaszinovataja elágazásnál és a repülőtérnél heves csaták kezdődtek, amelyek egész éjjel tartottak.
A legutóbbi avgyejevkai kudarc óta a horda nem kisérlezezik újabb csatározásokkal.
Ugyancsak nyugton vannak a kominternovoi legutóbbi beégésüket követően a “délvidéken” is. A rombolást ráhagyják a latortüzérségre. Az pedig teszi a dolgát!
Íme mai összefoglalónk végére egy kis mai ukrán történelmi népmese:

https://www.facebook.com/reznikovivan/videos/1051259018270517/

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    Úgy látszik, már a DNR belterületét is neki kezdtek pusztina a Galíciaiak, nem csak a DNR nyugati határterületeket, Frunze az Orosz határ és a DNR nyugati határ között majdnem középtájon van, szerintem .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.