Qrrva Brüsszel megájjcsak!

Bárhová-bármilyen irányba fogunk is nézni, hamarosan ezt fogjuk látni:

Kicsiben, közepesben, óriásban.

Döbrögisztán ismét harcban áll! Qrmányunk a háborút Brüsszel ellen vívja, zümmel a Brüsszelből folyósított júdáspénzekből. Azaz: azokkal csak pótolja a döbrögisztáni büdzsé adóbefizetésekből finanszírozott háborús kiadások miatti kiadásait.
De egy háborúnak is van nyertese, még ha döntetlen is lesz az eredmény. Ez esetben is Ragály Tonyó plakátoló szomszédja.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Qrrva Brüsszel megájjcsak! bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Jobban örülnék egy olyan civil kezdeményezésű plakátnak, amin ez szerepel: “Állítsuk meg Orbán Viktort! A lázadás éve 2017”

 2. olvasó szerint:

  Támogatom!
  Állítsuk meg Brüsszelt! Itt Budapesten és ne is engedjük tovább, amíg ezt a népnyúzó rezsimet el nem viszik magukkal a fejünk felül, valami hidegebb égtájra.

  • furnan szerint:

   Támogatom én is !
   Sajnos a rendszert nem fogják elvinni, azt a ma romokban heverő hazai baloldalnak (nem álbaloldalnak !) kell az egyszerű emberek érdekében átalakítani….

 3. forradalom! szerint:

  Állítsuk meg Brüsszelt!Mától kezdve egy fillért sem fogadunk tőlük.Csak mi fizetünk,akár a sokszorosát is,ha ez ára a megállításnak.Elvégre szarnyalunk,dübörgünk,és már mindenkit lehagytunk,aki számít ezen a földtekén./A plakátkészítő haver figyelmébe,mert az eredeti ötlettelennek tűnik/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.