Rávicsorított a Gazda Döbrögire

Az Egyesült Államok is megszólalt a lex CEU-ügyben

Kapcsolódó kép

Az Egyesült Államok nagy aggodalommal tekint a magyar kormány által kedden benyújtott törvénymódosítási javaslatra, amely súlyosan akadályozná a Közép-európai Egyetem (CEU) működését Budapesten – írta a budapesti amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivője az MTI-hez szerdán eljuttatott nyilatkozatában.

David Kostelancik közölte: magyarok ezreit oktatta és alkalmazta az egyetem, amely az Egyesült Államokban és Magyarországon is rendelkezik akkreditációval.
“Elsőrangú felsőoktatási intézmény, kiváló hírnévnek örvend Magyarországon és szerte a világon, a tanszabadság fontos központja a térségben” – jellemezte az egyetemet.
A CEU az amerikai-magyar kapcsolatok sikertörténete, amely erős kétpárti támogatást élvez az Egyesült Államokban – hangsúlyozta, hozzátéve: országa ellenez bármilyen törekvést, amely veszélyezteti az egyetem működését vagy függetlenségét.
Palkovics László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának oktatásért felelős államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján a felsőoktatási törvény javasolt módosításáról azt mondta, a jövőben akkor működhetne oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezne. Az államtitkár nemmel felelt arra a kérdésre, hogy a CEU ellehetetlenítése-e a kormány célja, és jelezte: szerda este ülnek le tárgyalni az egyetem rektorával.
(atv)
Bal-Rad komm: Valamivel több mint két hónappal a Fehér Házba való beköltözést követően Döbröginket megbúbolta az új lakó! Sorost nem bántani!
“…A CEU az amerikai-magyar kapcsolatok sikertörténete, amely erős kétpárti támogatást élvez az Egyesült Államokban…” (Értsd: Soros befolyása érvényesül továbbra is!)
-Aligha kétséges, hogy egy ilyen figyelmeztetés nagyon komolyan veendő! Döbrögi rosszat húzott, a Gazda rávicsorított!-és ezt a honi sorosisták is érzékelik ám!
Nagyot nem tévedünk ha úgy gondoljuk, hogy a Trump-adminisztráció “szemének fölnyitása” gyorsulni fog. A vajda most túllőtt a célon!
Vélhetőleg kissé tolódni fog Ődöbrögisége washingtoni vizitjének időpontja! Csak nehogy amerikai “delegáció” érkezzen rendreutasítani!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Rávicsorított a Gazda Döbrögire bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Ficko szerint:

  Igazam van ,nincs ,de igen mert a törvényt amit én alkottam úgy rendelkezik !
  A Magyarországon a magyarnak biztosan !
  Jó lenne aki elmagyarázná Viktorunknak a világegyetem nem körülötte forog !
  Ebből még nagy bukta lehet nekik !
  Ja meg nekünk , de azt már megszoktuk 28 éve.

 2. Smith szerint:

  Nem bír magával a felcsúti Maradona. Az új amerikai kormánynál is ki fogja húzni a gyufát. Ha lenne valódi ellenzék, akkor Orbán napjai meg lennének számlálva. Mivel nincs, így legfeljebb csak a népharagtól kell tartania. Kérdés mikor fogy el a nép türelme?

  • Ficko szerint:

   A nép haragjától nem kell tartaniuk, a törvényt ők alkotják !
   Inkább kell a külföldi eltartóiktól tartaniuk , csak hát idehaza nem ezt kommunikálják ,hogy velük vannak Ők .Se nem kívülről se nem belülről Magyarországot nem védik !
   Kívülről nem tudják Magyarországot megvédeni ,vagy nem is akarják !
   Belülről meg úgy tesznek mintha megvédenék Magyarországot.

  • Hun szerint:

   +1

 3. Kósa Lajos szerint:

  Ez a David Nem Dowid kostelnichow? Ecte’s Zsúrpubi-a Zsiráfok törzséből..Innentől hiteles az egész!

 4. jános szerint:

  Pedig ezt az ilumináti fő kiképző, és társadalomromboló, a közéletet tematizáló gennyes fekélyt azonnal el kellene pusztítani. Rektorostól, takarítónőstől diákostól.

  • V.kutya szerint:

   Még jó, hogy itt vannak nekünk a jezsuita papjaink, akik nádpálcával nevelik gyermekeinket, néha letérdepeltetik majd őket (nem mindig az oltár előtt), ez a mi fényes jövőnk, robogunk a sötét középkor felé. De úgy látom, ez a trend itt elfogadott, mint általános értékrend. Éljen a magyar trágyadomb, világ proletárjai, közösüljetek!

 5. V.kutya szerint:

  Weöres Sándor: A birka-iskola

  Egyszer volt egy nagy csoda,
  Neve: birka-iskola.
  Ki nem szólt, csak bégetett,
  Az kapott dicséretet.

  Ki oda se ballagott,
  Még jutalmat is kapott,
  Így hát egy se ment oda,
  Meg is szűnt a iskola.

  – Szóval, a dolgok lényege: a 10 évvel ezelőtti tudás alapú társadalom után most a teljesen magyar és totál nemzeti kormányunk hirdeti a munka társadalmát.
  Ez nyilván visszalépés, a tudás leépítése, mert ennek a kretén, náci rendszernek természetes ellensége a művelt ember. Ide bunkóbotos, és kalapácsos emberek kellenek, most újra ezeknek van az ideje.
  Ez visszalépés az itteni kommunista-nemzetiszocialista szlenggel jelzett “zsidrák” kormányhoz képest, egyenesen a jobbágyságba. “A parasztnak elég annyit tudnia, hogy ha esik az eső, álljon az eresz alá!” – régi földesúri mondás, jókat nevettek rajta a kocsmai kártyacsaták közepette.

 6. Fergeteg szerint:

  Trump még kevés időt töltött el a pozíciójában, aligha tudta kedve szerint átalakítani az amerikai diplomáciát képviselő vaskos mélyréteget. Nincs is annyi tapasztalt, megbízható embere, akikkel ezt megtehetné, úgyhogy kénytelen az eddig eredményeket elérőkkel megelégedni, akik hozzák magukkal a régi kottát. Ezzel az a helyzet állt elő, hogy míg Trump elvileg “jó” a magyarországi kormánynak, a nagykövet egyelőre rossz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.