ÜZENET DÖBRÖGINEK…

…ANYUKÁDDAL KONZULTÁLGASS, MENNYIRE BÜSZKE A TOLVAJ, HAZUG FIÁRA

Ismét belekezd a sehova nem vezető, semmiről nem szóló, senkit nem érdeklő, de legalább jó drága nemzetinek nevezett konzultációjába a hatalomnak nevezett Döbrögi. Akkora már a körülötte levő korrupciós katyvasz, és abból annyira látszik, hogy sehova nem vezet az általa gardírozott Döbrögisztán szekere, hogy meglátása szerint most térdre kell ereszkedjen előtte a kedves népe, mert beszélni óhajt velük.

És ha már rá figyel az a minimálbéres is, aki alig tudja kifizetni a qrmány által ráerőltetett fizetésemelés többletterhét, akkor válaszoljon neki azokra a kérdésekre, ahol a vajda vezette szarháziak qrmányának már amúgy is kész válaszai vannak, csak szeretné ezzel egy kicsit elfoglalni az emberek gondolatát, hagy érezze magát a szavazó egy kicsit fontosnak.
Na meg az is fontos, hogy ismét nagyon érezze a kedves választó egy újabb konzultációval: egy előre nem látható támadás indul a jónak mondott léte ellen, és Döbrögi meg akarja őt védeni, ha akarja az a szerencsétlen állampolgár ezt, ha nem. Mert itt vannak például ezek a qrva geci bürokraták, ott, a mesebeli Brüsszelben, ahol a gonosz konyhájában fortyog a demokrácia, és ezért azok mindenbe bele akarnak szólni. Megakarják mondani, akarja-e az ország a legmagasabb áfát fizetni az unióban, a többi harminc vagy negyven újfajta adóval együtt ami a nyakukon van. Mert akkor ezt nem szabad engedni, majd a vajda megmondja mi legyen az ő tündérországában. A magyarok szeretnek adózni, szeretik a befizetett közpénzből épülő baromi üres stadionokat, és az ezzel együtt szépen rothadó kórházakat.
Erre időben fel kell készülni, ezt előre le kell zsírozni, ezért kell konzultálnia a nemmzetthvezetőnek a népével. Ha a lakosság akar vele beszélni, amit egykor úgy hívtak népszavazás, az le van szarva, az nem fontos, mert ott a valódi akarat nyilvánulna meg. Na, azt nem szabad hagyni, csak az ilyen a vajda által irányított, senki által nem ellenőrizhető, előre megírt forgatókönyv szerinti álszent, előre megírt hazugságukra alapuló konzultálást szabad megcsinálni. Nehogy már az ország mondja meg, akarja-e a vasárnap zárva tartott boltokat, vagy az olimpia lángját a felcsúti kisvasúton! Lófaszt nekik, meg az akaratuknak. Még akkor, is ha csúfos bukáshoz vezet az eredmény a horda által nehezített pályán, ahol akkor a saját farkát kapta be a hatalom, és a torkán is akadt az eredmény.
Ha Döbrögi konzultálni akar, akkor lenne itt pár dolog amiről szívesen elbeszélgetne vele a vasvillát a ganéból kihúzó közmunkás, a lapátot a kezébe fogó minimálbéres, a kapát a vállára dobó föld nélkül maradt gazda, a kaszát fenő négymillió szegény ember, a csirkelábat szorongató nyugdíjas. Ők azok, akiket ővajdasága egyre beljebb rugdos az árokba, csak nem látszanak abban az egyre erősödő ország által hirdetett nagy kék szar plakátokon.
Ők szívesen megkérdeznék a nemmzetthvezírt, hogy miért vezette be az igazságtalan egykulcsos adót. Miért mondta azt, hogy meg lehet élni havi negyvenhétezerből. Miért adta oda a földeket a haveroknak, akiket csak a támogatás érdekel, a földet nem művelik meg. Miért adott megalázó nyugdíjemelést, és miért akarta, hogy ezt a nyugdíjas még meg is köszönje neki.
De szívesen megkérdezné a szülő is a vajdánkat, miért nevel futószalagon hülye betanított munkást az iskolába járó gyermekéből. Megkérdezné a beteg, miért kell megdöglenie, ha az egészségügy rendszerébe kerül, miért fizet azért még egyszer amit már egyszer megtett, és hol vannak a kórházakból az orvosok, az ápolók, a fűtés, a gyógyszer, a kötszer, a megfelelő ellátás, a wc-ből a csaptelep. Megkérdezné az anya vagy az apa, miért kellett az egyik szülőnek külföldön munkát vállalnia, és miért kell a nagyit csak az interneten látni az unokának. Megkérdezné a vállalkozó, miért a segg hülye gázszerelő nyer minden túlárazott közbeszerzést, és miért vásárol annak hasznából Döbröginek tetsző szállodákat, kastélyokat, médiát, kötvényt az az írástudatlan barom. És még mennyi kérdésre kellene válaszolnia a vajdának.
Mi van a letelepedési kötvényekkel? Mi van a Polt Péter vezette ügyészségen, hogy soha egy hordabéli gecit nem tudnak megfogni lopás közben, mikor az a hóna alatt a közpénzzel sétál a nyílt utcán fényes nappal? Mi van az elmebeteg Mekkmesterrel, aki már az adófizetők pénzét a saját csajozására is felhasználja, ha éppen dugni akar az íróasztalán? A többi agyhalott megnyilvánulását már kár is említeni ennek a nagy méltóságú intézmény alkalmatlan vezetőjének. Miért kell a Flórit annyira védeni?
Meddig megy a kisvasút? Hol a vége a lopásnak, mikor lesz már elég az ország kifosztásából? Hol a határ a hazugságban, miért nincs következménye a nyilvánvalóan hazug állítások gátlástalan ismétlésének?
Megannyi megválaszolatlan kérdés, és a döbrögista horda hatalomtechnikája egyre gyorsabban zakatol a “választások” közeledtével. Akik most éppen szétrabolják, tönkreteszik az országot, most már nagyon azon vannak, hogy megússzák a következményeket, és gond nélkül be tudjanak költözni a Várba, és onnan tekintsenek le a megalázott, hülyének nézett országra. Mindenki annyit ér a kormányban amennyije van, és amit otthonról hozott a családjából. Mert az nagyon fontos, főleg, hogy a saját lábán álljon.
Konzultálgass csak Döbrögi, konzultálgass. Váratlan lesz az eredmény, ha mindenkit hülyének nézel, és annak gondolsz miközben konzultálsz vele.
(kím)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

ÜZENET DÖBRÖGINEK… bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. olvasó szerint:

    Főhet döbrögi feje, hogy nézi a neki etalon 1984.George Orwell filmet és nála mégsem akar működni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.