A Nagy Pávatáncos ismét belehúzott!

Miért hallgatja el a sajtó, hogy Döbröginek még egy oroszellenes állásfoglalásra is volt ideje?

Képtalálat a következőre: „pávatánc-kép”

Orbán Viktor Máltán részt vesz az Európai Néppárt kongresszusán, amitől az origo szerint a nemzetközi sajtó is elájult, mert közelről láthatták munkabírását. Ezen elfogadtak egy, az orosz dezinformációs politikát keményen támadó nyilatkozatot, erről viszont a kormánybarát hírportálokból tájékozódó honfitársaink nem értesülhettek.

Orbán Viktor keményen dolgozik, olyan keményen, hogy a külföldi média is a csodájára jár, szólt az Origo médiatörténeti jelentőségű beszámolója a miniszterelnök máltai, európai néppárti tárgyalásairól (mármint a nemzetközi sajtónak az a része, amely nem a CEU sajtótájékoztatóján volt szerdán). Az MSZP Európa Parlamenti képviselője, Ujhelyi István posztolta ki, hogy a média csupáncsak egy részletről felejtett el beszámolni: a Néppárt elfogadott egy oroszpropaganda- és dezinformációellenes nyilatkozatot.
Ez, valamint “az Európa-ellenes erőknek nyújtott támogatás aláássák az Európai projektet és a transzatlanti együttműködést egyaránt, illetve általánosságban a nyugati demokráciákat is”. Teljességgel elfogadhatatlan Oroszország folyamatos törekvése a tények elferdítésére, a valóság manipulálására, a demokratikus berendezkedés elleni gyanakvás szítására, és a nyugati államok választási folyamatába történő beavatkozási kísérletei is.
„Az információs háború integrális részét képezi Putyin Európa-ellenes harcának.”
A stratégia eszköztárába beletartoznak katonai, bűnügyi, titkosszolgálati, üzleti, diplomáciai, média, cyber, és politika technikák is, mind a Kreml szolgálatába állítva. Ugyan a Néppárt törekszik arra, hogy minden szomszédjával – így Oroszországgal is – jó kapcsolatot ápoljon, az EU nem engedheti meg, hogy Oroszország félelmet és gyűlöletet szítva erodálja Európa demokratikus berendezkedésű társadalmait (…) A valóság az, hogy a Kreml egy el nem ismert háborút vív Európa békéjének és jólétének alapját adó liberális értékrend ellen. Minél korábban beismerjük ezt, annál korábban megtalálhatjuk rá a válaszlépéseket.”
Az mindenesetre érdekes, hogy a hirado.hu és az Origo tudósításaiban eddig ennek a nyilatkozatnak nem találni nyomát.
(HVG)
Bal-Rad komm: Hagyjuk az álságos és hülye néppártos russzofób baromságokat, amit összehordanak a nyilatkozatukban. Meg hagyjuk Újhelyi kötelező fröccsenetét! Még ha van is “alja” a dolognak, a kifogások teljességgel érthetetlenek. Hiszen Oroszország ez esetben csak ugyanazt a fegyvert használja, mint amit őellene bevetnek a nyugati “demokráciák”!
Van viszont két dolog!
Az egyik a nyilatkozat nem idézett része, amely a “LIBERÁLIS EURÓPAI UNIÓT” és “értékeit” félti a’ zorosz ármányoktól!
A másik, hogy vajdánk egyetlen nyösszenet nélkül aláírta ezt a nyilatkozatot! Vagy inkább nyalitkozott? Bár inkább hajlandóak vagyunk azt hinni, hogy Döbrögi ismét őrült mód belehúzott a pávatáncba!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A Nagy Pávatáncos ismét belehúzott! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. IB szerint:

  Bizony dolgoznikell az orosz propaganda ellen,mivel azok a gazok leirják az igazat amit a mi demokratikus,libsi sajto soha nem irna le…

 2. petymeg szerint:

  Remélem egyszer valaki nagyon megtépi a tollát!
  Dehát a majomnak nem is tolla van!

 3. petymeg szerint:

  Na kezdi már megint?

 4. petymeg szerint:

  Remélem valaki megtépi egyszer a tollát!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.