Káprázatos döbrögista lopási lelemény

Hiányzott: végre van Puskás-ügyi nagykövetünk, nem is akárki

Rendkívüli és meghatalmazott nagykövetté nevezte ki Szöllősi Györgyöt Szijjártó Péter külügyminiszter javaslatára Áder János köztársasági elnök. A Nemzeti Sport főszerkesztője a magyar futball és a Puskás-ügyek nagykövete lett – derült ki a Tv2 I/I Azurák Csabával című műsorának felvételén.

A sportújságíróval annak apropóján készült interjú, hogy szombaton lenne 90 éves Puskás Ferenc, az Aranycsapat labdarúgója. Ahogy a tv2 ez ügyben született közleménye fogalmaz, Szöllősi György Magyarország hivatalos diplomatájaként folytathatja azt a munkát, amelynek lényege a magyar futball hagyományának és Puskás Ferenc örökségének nemzetközi képviselete. A Külgazdasági és Külügyminisztérium azt kéri a Nemzeti Sport főszerkesztőjétől, hogy koordinálja, segítse mindazokat a kezdeményezéseket, amelyek a gazdag magyar futballkultúrának állítanak emléket bárhol a világon.
A tv2-n Szöllősi György, aki Puskás Ferenc életrajzírója is, arról beszélt, hogy az olimpiai bajnok magyar labdarúgó népszerűsége és hírneve semmit sem kopott az elmúlt években. Puskás Ferenc a világszerte egyre népszerűbb futballnak olyan klasszikusa, akinek bizonyos eredményeit a mai napig nem tudták felülmúlni. Ilyen például az 1960-as BEK-döntőn szerzett 4 gólja a Real Madrid színeiben. Ezért is őrzi a magyar focizseni emléket világszerte számtalan szobor és tábla – mondta végül Szöllősi György.
(atv)
Bal-Rad komm: No emberek!-megnyugodhatunk, hátradőlhetünk! Ez is megvan. Puskás-nagykövet. Ez nagyon hiányzott az életünkből.
“…segítse mindazokat a kezdeményezéseket, amelyek a gazdag magyar futballkultúrának állítanak emléket bárhol a világon…”
-A döbrögista lopási lelemény páratlan a világon! Puskás-szobrot mindenhová! Főként külföldre. Lehetőleg bronzból, és hatalmasat. Jó drágát. Qrmányunk be fog szállni a költségekbe! Szöllősi pedig segít! Felderít, rábeszél, letárgyal. Mint rendkívüli és meghatalmazott nagykövet!
Éppen tegnapelőtti a hír: a legfrissebb UEFA-rangsorban Döbrögisztán a 33. helyet foglalja el. Európában. Közvetlenül Lichtenstein mögött!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Káprázatos döbrögista lopási lelemény bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Big szerint:

  Zsidó.

  • Smith szerint:

   És egyre többen lesznek. Csak tavaly több száz ingatlant adtak el Budapesten a külföldieknek, többségét ukránok és oroszok (zsidók?) vásárolták meg.

 2. Hun szerint:

  Ez egyértelműen egy tetűhintás! Elég szép példány.

 3. Fergeteg szerint:

  Önéletrajz
  http://sportujsagirok.hu/wp-content/uploads/Curriculum-Vitae_Szollosi_Gyorgy_150419.pdf
  Alighanem a göndör haj téveszt meg egyeseket. Itt inkább a papa életműve volt húzó. A fiú a 444-en felkerült a 30 legszervilisebb magyar listájára.

 4. Jakócs Gábor szerint:

  Nem az esetlege zsidóságával van a baj,hanem a baromsággal ,amellyel a sehol sem jegyzett ,vesztes futballba ekkora csinnadrattával ennyi pénzt és figyelem elterelést invesztálnak!

 5. Fekete István szerint:

  Hej, ha ezek egyszer kétkezi munkával védenék kis hazánkat, de szép lenne.

 6. petymeg szerint:

  Ez mutatja;van még mit tanulni hős vezetőinktől!

 7. forradalom! szerint:

  Melyik rendszerben lett világhírű Puskás?Ennek a mocsadék bandának el a kezekkel tőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.