Mert nagynéha mond Döbrögi nem csak hülyeséget is!

Kínos csöndben hallgatták az Európai Néppárt politikusai, ahogy Döbrögi hangyákhoz hasonlítja a menekülteket

Képtalálat a következőre: „Orbán-mém”

Mindössze néhány percig tartott Orbán Viktor magyar miniszterelnök tegnapi felszólalása az Európai Néppárt (EPP) politikusainak máltai találkozóján, de annál nagyobb hatást váltott ki a jelenlévőkből. A Financial Times helyszíni beszámolója szerint Angela Merkel német kancellár jegyzeteléssel foglalta el magát Orbán beszéde alatt, más küldöttek láthatóan feszengtek, míg a legtöbben kínos csöndbe burkolóztak.

Orbán legfontosabb kijelentései:
A bevándorlásról kiderült, hogy az a terrorizmus trójai falova; még a mi nemzedékünk idején létrejöhet a domináns muszlim jelenlét Nyugat-Európában.
A bevándorlással olyan jövevények érkeztek, akik párhuzamos társadalmakban élnek, és jelentős antiszemita potenciállal bírnak.
Ha belerúgsz egy hangyabolyba, ne csodálkozz, ha elárasztanak a hangyák.
Orbán beszédére közvetlenül egyetlen néppárti politikus sem reagált, de Merkel később elmondta: a menekültek nagy számban történő befogadása a nagy bevándorlási hullám idején, 2015-ben helyes döntés volt; az EU korábban félrenézett, így alakulhatott ki a humanitárius katasztrófa.
(444)
Bal-Rad komm: Aligha vallunk meg nagy titkot ha beismerjük: nem kedveljük a vajdát!
Képtalálat a következőre: „Orbán-mém”
A kocsmai stílusát néha-néha igen, de úgy összességében nem kedveljük.
Ám ha nem beszél hülyeségeket, akkor azt tudjuk díjazni. Elismerően. Ez a szösszenete pedig díjazandó volt, ahogy az alambélieket kioktatta. Ha talán ehelyett az antiszemitizmus helyett európai-ellenességet mondott volna…
Persze a migráncsroham idején mesteri módon élt a lehetőséggel. Mert amíg mindenki azzal foglalkozott, ő a saját maga által gerjesztett zűrzavart kihasználva a cimbikkel együtt ellopott egy csomó magyar földet.
Germánia Ribancza pedig jobban tenné ha kussolna! Az EU félrenézését ő maga szervezte/irányította, ami miatt nem humanitárius katasztrófaveszély volt, hanem etnikai katasztrófa LESZ! Itt, Európában!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Mert nagynéha mond Döbrögi nem csak hülyeséget is! bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Ficko szerint:

  Elismerem hogy megakadályozta a migránsok beözönlését Magyarországba ! Jó lépés.
  Ettől még nem fogok rá,és a Fideszre szavazni ! mert…
  Rettenetesen sok milliárdot költenek a “védvonalra” !
  Abból másra is futotta volna .
  Tusk mellett kiált ,holott a lengyelek a lengyelt nem támogatták . Ebből majd bonyodalom lesz .
  Aláírta az eu Néppárt nyilatkozatát Oroszország ellen,és mivé lett az illiberális nézet?
  “A valóság az, hogy a Kreml egy el nem ismert háborút vív Európa békéjének és jólétének alapját adó liberális értékrend ellen.”

  Támogat? Biztosit ? kinek is ,és mivel ?
  “Orbán Viktor jelezte támogatja Ukrajna területi integritásának helyreállítását, valamint az ukránok azonnali vízummentességének biztosítását az Európai Unióba. Megtárgyalták a donbasszi orosz agresszió ellensúlyozására az EU által bevezetett szankciók rendszerét és fenntartásuk szükségességét!”

  A hab a tortán ez !
  “A beszélgetésük során Nyalókakirály nyugtalanságát fejezte ki Döbrögisztán hatóságainak a Kárpátalján ösztökélt magyar területi autonómia miatt. A kijevi közlemény Döbrögi ebben a kérdésben kifejtett álláspontját nem tartalmazza.”
  A hazai média sem ! Ilyen -Olyan sem.
  “A miénk de nem kell ”
  Ez Magyar ,és normális !

  • Smith szerint:

   Valóban megakadályozta? Több százezret itt regisztráltak, valamint napi szinten írják össze őket a röszkei tranzitzónában. A dublini egyezmény értelmében ide lesznek visszatoloncolva.

   • Pozsony 907 szerint:

    Hova? Megfogta őket. Vagy válaszd párizst, vagy maradj csendben.

    • petymeg szerint:

     Ebben nincs igazad T.Pozsony 907!
     Hova rakják ,mit csinálnak a naponta regisztrált élősködökkel?

  • Pozsony 907 szerint:

   Orbán nem támogatja ukrajna területi integritását, Oroszország területi legitimitását támogatja, koszovótól-lengyelhonig, kőzèp-kelet európában.

 2. Fergeteg szerint:

  Ha te is azok közé tartozol, akik belerúgnak a hangyabolyba, ne csodálkozz, ha jönnek, kedves Vezér!

  “Ezek után beszéljünk a legfontosabb kérdésről, az elhibázott világpolitika áráról. Mindannyian tudjuk, hogy az a folyamat, amelynek a kellős közepében vagyunk, amely ha úgy tetszik, ránk rúgta az ajtót, az nem előzmények nélküli. Ha egy jelentős nemzetközi szereplő úgy dönt, hogy, mondjuk, Líbiában megdönti az éppen hivatalban lévő és neki nem tetsző kormányt, és ennek eredményeképpen vállalja annak kockázatát, hogy ott káosz alakul ki, tehát nem egy szervezett ellenzék lép a korábbi kormány helyébe, hanem majd elzavarjuk Kadhafit, mert nem felel meg a különböző nyugat-európai, amerikai érdekeknek, és nem felel meg az univerzális emberjogi eszményeknek, és ezért morálisan felhatalmazva érzi magát a világ – egyébként mi is támogattuk ezeket a lépéseket –, hogy eltávolítsa, és utána káosz jön létre, és nincs többé olyan állam, amely szigetelje az Afrika belsejéből érkező, jobb élet reményében meginduló tömegeket, nos, akkor ezek meg fognak érkezni Európába. Jól emlékszem arra, hogy Berlusconi miniszterelnök úr világosan elmondta nekünk, amikor arról tamáskodtunk az Európai Unió vezetői, hogy mi legyen: Kadhafi menjen, Kadhafi maradjon, szabad-e föllépni vele, mit és hogyan lehet tenni? Berlusconi világosan megmondta, hogy neki megállapodása van velük, pénzügyi és politikai megállapodása, ennek része, hogy biztosítják Líbia Európa felé eső határainak a védelmét és így onnan menekült áradattól Olaszországnak nem kell tartania. Ő ezt világosan elmondta. Azt kérte, hogy ne rombolják le a nagy nyugati hatalmak Líbiát anélkül, hogy gondoskodnának a mély Afrikából érkező menekültáradat megfékezéséről. Vagy hasonlóképpen: miközben döntés született a nemzetközi politikában arról, hogy Szíriában be kell avatkozni, és a legmodernebb haditechnológiát vetette ott be a Nyugat – szövetségesként egyébként, hallgatólagos támogatással mi is ott voltunk ebben, tehát amikor most beszélek, nem mások felelősségéről beszélek, hanem annak a nagy közösségnek, a nyugati, atlantista politikai közösségnek a felelősségéről beszélek, ahova mi is tartozunk –, amikor ezt megtettük, akkor senki nem gondoskodott arról, hogy egy ilyen beavatkozás után előálló, egyáltalán nem kizárható anarchia esetén mit fogunk tenni.”
  http://www.grotius.hu/doc/pub/MNSKJJ/2015-09-07_orb%C3%A1n-viktor-besz%C3%A9de-a-kulk%C3%A9pviselet-vezetok-%C3%A9rtekezlet%C3%A9n.htm

 3. hiteles szerint:

  Úgy hallani, vannak profi embercsempészek – előfutóval járnak – magyarországon, (egy háromfős csoportot most kapcsoltak le, nekik nem volt előfutó autójuk) és viszik ausztria felé a kijelölt menekülteket. Még az is lehet, hogy a titkos szolgálatok segítségével ?

 4. V.kutya szerint:

  És mi a helyzet a londoni hangyabollyal? Ott sok magyar hangya is lakik, nem csak vörös hangya!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.