A horda 29. szülinapjára! (18+)

Pornófilmet forgattak a pesti Belvárosban

Még igazán el sem kezdődött a tavasz, de máris felnőttfilmet forgattak Budapest utcáin.

Egy anyaszült meztelen nőt pórázon vezettek a Duna korzón, a háttérben jól kivehető az Er­zsébet híd és a 2-es villamos is. A feltűnő séta után a telt keblű szépség még egy népszerű lipótvárosi szökőkútban is megmártó­zott az őt kísérő páros parancsára. Az átszellemült hölgyet jól láthatóan nem za­varta, hogy az arra járó idős párok és turisták elképedve fotózták, ő erről tudomást sem véve, lubickolva élvezte a szökőkút és a napsütés varázsát.
A szexfilm második felében a fővárosi fiatalok körében egyik legnépszerűbb, Erzsébet körúti kocsmában zajlottak az események. Amíg két Combino elhaladt a háttérben, a meztelen főszereplő lányt válogatott módokon alázták. Sok minden történt, az egyik pornós lány például levizelte kolléganőjét, amit a népes közönség szemrebbenés nélkül nézett végig.

A március 20-án megjelent egész estés mozi záró mozzanataként a főszereplő mosollyal az arcán mesélt aznapi élményeiről, miszerint za­varban volt az utcai jelenetek közben, de amint elmondta, hamar feloldódott a rendkívül felelősségteljes munka során.

A Bors kedden írásban megkereste az V. kerületi önkormányzatot az arcpirító forgatás kapcsán, hogy adtak-e ki engedélyt hozzá, tegnapi lapzártánkig azonban nem kaptunk rá választ. Ugyanakkor a kocsmát képviselő személy közölte: nem kívánnak nyilatkozni.

(bors)
Bal-Rad komm: “…pórázon vezettek a Duna korzón…”
-Lehetne jó szaftosan kommentelni a storyt, de mi nem tesszük! De megjegyezzük, hogy DEMOKRÁCIA VAN! A döbrögista horda pedig a keresztényi erkölcsösség és Döbrögisztán legfőbb védelmezője, meg…
Eh! Hagyjuk is!
Lesz még pórázon vezetés a Duna korzón!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A horda 29. szülinapjára! (18+) bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Keresztény-konzervatív Orbánisztán? Szerintem a szélsőliberális Californiában is letartóztattak volna mindenkit, aki részt vett ebben a kis színdarabban.

 2. stefimrich szerint:

  Remélem a pórázon vezetett Orbán nem lesz meztelen!Felöltözve is gusztustalan!

 3. Nagy. szerint:

  A fia szerint meg vonzó férfi test.

 4. Jocó szerint:

  Teljesen kifosztják az országot, nem csak anyagilag, erkölcsileg is. Ezért vállaljanak a fiatalok gyereket, hofy a fiúkból rabszolgák, a lányokból meg szexrabszolgák legyenek?!
  Ez a kereszténység?!

 5. Szaszi szerint:

  “DE MI NEM TESSZÜK”
  Kár.Épp tegnap volt egy riport egy prostival,gyakorlatilag teljesen mindegy,mit csinál,tetten érik vagy sem,három naponta módszeresen mennek a kerület rendőrei,és behajtják az aktuális bírságot,vagy 72 óra elzárás.
  Sarcolják őket a rendőrök.
  Hol a sok szoptatós anya,akik elárasztották a Mekit nemrég,mint anyaság,és erkölcs meg húúúú mittudomén .
  De vélhetően szoptatni,és szopatni fényes nappal közterületen, ugyanaz.
  Ilyet még a Cinóberék se csináltak az “átkosban” és nem azért mert nem merték.

 6. Realista szerint:

  Ez nem idei felvétel. Amúgy pornófilmet elég rég forgatnak Magyarországon, lévén a csehekkel együtt pornó nagyhatalom vagyunk. Amúgy a legtöbb pornós aki nálunk él és forgat Orosz. Minden kormány alatt volt. Gyurcsány alatt a Hősök terén, aztán Horn alatt a Határ úton volt akkor cikk, mivel a vizelő ribancot egy nyugdíjas úr jól picsán rúgta. Nyolcvanas években is bőven forgattak pornófilmet. És fognak egyre többet, mert van rá kereslet. Legyen bármilyen kormány, pornó lesz. Ebből kár politikát csinálni, kínai pornó is bőven van a piacon. Ha utáljuk is döbrögit, ezt összekapcsolni aktuálpolitikával elég beteg dolog. Mint maga a szóban forgó pornó. Tömény demagógia. Én egy ilyen cikk után nem aktuálpolitikára asszociálok, hanem az undorító legalja liberális drogos kurvás világra. A társadalom amerikanizálódására, leépülésére. Ettől függetlenül egy szennylap hamis hírének bedőlni ellenőrzés nélkül elég ciki. Nem kell minden mocskot csípőből átvenni, ki kell menni a duna partra, azért még nem zöldültek ki ennyire a fák. Ráadásul a google az ember segítője, és hamar ki lehet deríteni, hogy a filmet elég rég feltolták a net szennyes bugyraiba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.