NE FELEDD! HOLNAPTÓL…

 

 

 

Együtt otthonainkért a jövőnkért!

Béla Balogh fényképe.

Április 2.– án tíz órától április 14.-ig! Budapest Kossuth tér

Elég volt az adókból és minden olyan megszorításból, ami csak tovább növeli szegénységünket, nyomorúságunkat.
Sokan eltávoztak közülünk csak azért, mert egy szűk közösség saját érdekeit ránk erőltetve a nyakunkra telepedett és évtizedekig fojtogatott minket.
Mi már csak aratni szeretnénk. Elvettettük sok rossz magot, mely csak zsizsiket hozott. Mától új magokat ültetünk és saját akaratunk és tetteink alapján aratjuk le azokat. Mi vetjük el a nyakunkra telepedő kormány magjait is.
Csaltak a bankok és csaltak a kormányok. Csalt mindenki. Becsaptak mindnyájunkat. Ennek vége. Ha kell erőszakkal vetünk véget a rablásnak.
Honfitársaink ezrei vesznek oda értelmetlenül kórházakban. Kórházakat akarunk és nem stadionokat. Senki nem játszhat az életünkkel. Követeljük az Egészségügyi Minisztérium visszaállítását.
Semmi sem gusztustalanabb annál, mint elvitatni az idősek jogát a nyugdíjhoz egy végigdolgozott, végigharcolt élet végén. A magyar nyugdíjasnak nincs jövőképe. Nincs jövőképe, mert nem él már sokáig.
A kormányfő azt üzente: 2017 a lázadás éve! Hát tessék! Mutassuk meg, hogy az lesz!
IDEJE KIDOBNI A SZEMETET!
Győzni csak együtt tudunk. Szükség van az öregek bölcsességére, a fiatalok lendületére és a középkorúak erejére, tapasztalatára “Idézet: Dr. Katona Andrea”.
MERJÜNK HARCOLNI!
RAGADJÁTOK MEG AZT AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉGET!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: OTTHONVÉDELEM | A közvetlen link.

NE FELEDD! HOLNAPTÓL… bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. scout szerint:

  Na!Nocsak, Pösti Majdan indul?Hiába no Tatabányán kiképezték az amerikai lövészeket
  válogatás nélkül lőnek le mindenkit a gecibe.Zűrzavarkeltésre tökéletes.

  • tilla szerint:

   Fogadunk, hogy nem így lesz? 🙂

  • Realista szerint:

   Ne szaladj előre. Nem indul. Csak a szokásos. Ott lesznek, sátoroznak. Kimennek támogatók, megjelennek mindenféle ellenzékiek egy-egy fotó erejéig, sajtó is elfotózgatja a sátrakat, a demonstrálgatókat, aztán letelik a hét, jön a húsvét és hazamennek. Hazai fősodratúban nem nagyon lesz téma, országunk milliói elvannak politika nélkül, elég nekik a celebek való világa, a bulvár, izaura tv, meg a sorozataik. Ennél még a sorosgyuriegyetem körüli cirkusz is nagyobb, még ha az is el fog ülni előbb-utóbb. Az is szépen le lesz ültetve, hogy nem is úgy volt ahogy volt, nem az van amit mondanak és idő kérdése, a gőz kieresztve és kb félév múlva lecseng az is.

  • tilla szerint:

   acout

   De amúgy jó eséllyel lehet, hogy neked van igazad. Viszont akkor azt nem értem, hogy az oldal adminja miért biztat egy ilyen soros által finanszírozott, és pesti majdanra előkészített megmozdulásra való megjelenést??? Mi célja lehet vele? Ő kik mellett állhat valójában? Mi a célja azzal, hogy a Tatabányán kiképzett lövészek elé “hajt” mindenkit? Mennyit vagy mivel fizethetnek neki azért, hogy ártatlanokat verbuváljon az amerikai lövészek elé… ???

   • vitorla123 szerint:

    Senki és semmivel!Csak arról szól a történet,hogy gazdasági amnesztiát minden szerencsétlen deviza hitelesnek!pont ennyi.A többi a munkavállalók osztálya fejszével elintézi.A fejsze jó kéznem halálos fegyver.Hasad a koponya.

    • tilla szerint:

     Vitorla

     Fejszével a háztetőn megbújó tatabányán kiképzett amerikai mesterlövészek ellen? Voltál Te is katona 🙂 Ezért nem tudom eldönteni, hogy ez a toborzás admin részéről a felelőtlensége, vagy ahogy scout is írja, egész egyszerűen a zűrzavar keltés az érdeke a háttérből valakik által…

     • vitorla123 szerint:

      Marx:”Anyagi erőt csak anyagi erővel lehet legyőzni,de ha az eszme behatol a tömegekbe anyagi erővé válik!”Akár pusztakézzel is a házadért,a hazámért.Bem tábornok,”aki megfutamodik az hazaáruló,aki velm jön azt fiammá fogadom!”

 2. hiteles szerint:

  Az új accumulátor tipus, amit az öreg talált fel, úgy működik, hogy elvileg nem is működhetne. A műszaki alapelvek is megdőlnek, hát még Marx, meg Lenin.
  Ja Lenin: Putyin javaslata már a Moszkvai tanács előtt van, hogy a Lenin mauzóleumot, a Kreml mellett fel kell számolni.
  Szóval az új tipusú accu anód és Katód közt üveg van, és mégis 6 – 8 szoros energiát képes tárolni a régihez képest, és a feltöltése is alig pár órát vesz igénybe. Elektromos autókba kiváló. A Tesla vezetője akkora accu gyárat épített és még csak fel sem ismerhető berendezésekkel van tele, hogy a kapacitása több, mint a világ összes accugyára együttesen.
  A cikket egy Katona nevű írta, aki izraelből való.

 3. petymeg szerint:

  Ennyi kishitü faszt!

 4. RANGER48 szerint:

  A cél nemes és progresszív, támogatom a megmozdulást.Erőt, egészséget és kitartást kívánok a résztvevőknek.Egyáltalán nem biztos hogy ez az utolsó lehetőség.

 5. Hun szerint:

  Most vagy soha!

 6. tilla szerint:

  Most kezdődött a szabad oktatásért (CEO) tüntetés. Több tízezren vannak és a Kossuth tér felé tartanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.