Kijev élelmiszerjegyek bevezetésére készül

Maradék-Ukrajna lakossága hamarosan döbbenetes dolgokkal fog szembesülni. A kijevi udvar “élelmiszerjegyek” bevezetését tervezi.

Valójában nem afféle fejadagrendszerről, hanem egyfajta kiegészítésről van szó. Élelmiszer van a valcmani birodalomban, csak rengeteg alattvalónak pénze nincs rá. Legalábbis elegendő. Viszont ha az udvar nem akar éhséglázadással szembenézni, valamilyen módon segíteni kell az éhező tömegeket.
Az udari televízióban megkezdődött a helyzet “népszerűsítése”-amerikai példával, ahol már 43 millió szegény ember részesül ebben a kormányzati kegyben. Ott 188 dollárnak megfelelő kupont kap négy ember-havonta.
Nyikolajev Régió Tanácsának tagja szerint félő, hogy-mivel csak meghatározott körű élelmiszerre lehet a jegyeket beváltani-az élelmiszerszemétnek teremt a hatalom piacot.
Pjotr Palamarjuk szerint inkább hatékonyabb lehetne a hatósági árak központi bevezetése, de ez nem lenne kifizetődő a “gyártóknak”!
A Majdan beérett! Szláva Ukrajinye!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Kijev élelmiszerjegyek bevezetésére készül bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Fergeteg szerint:

  “Ukrajnában folyamatosan nő a kifizetetlen bérek mértéke az ipari termelés csökkenése, valamint a nehéz gazdasági helyzet miatt- közölte Andrij Pavlovszkij, szociálpolitikai kérdésekkel foglalkozó szakértő a Golos.ua újságírójának adott interjújában.”
  karpatinfo.net/cikk/gazdasag/ukrajnaban-tovabbra-no-berhatralek
  “Andrij Reva, szociálpolitikai miniszter a Legfelsőbb Tanács szociálpolitikai kérdésekkel foglalkozó bizottságának ülésén kijelentette, hogy 2017. március 17-ére az országban a bérhátralék a munkavállalókkal szemben hivatalosan elérte a 1,5 milliárd hrivnyát.”

 2. János szerint:

  Tényleg, Oroszországban nincs kenyérjegy. A sötét Amerikában meg egy Angliára való népesség az ingyen kenyérjegynek köszönheti, hogy nem döglik éhen! Ez aztán „Jólét és a demokrácia”! Ezért irigyelték meg a liberális kutyák a valódi jólétet, ami a Szocialista Magyarországon volt! Ezért csinálták a rendszerváltást, hogy az ő szintjükre süllyedjünk, fizikai és szellemi szinten. Hogy behozhassák a beteg rasszista néger faji felsőbbrendűség eszméjüket, melynek két alap pillére: „Halál a nyugati kultúrára! Halál a fehér férfiakra!” Amíg nincs elég nagyszámú nigger csürhe Magyarországon, addig a sötét férfigyűlölő feminista szörnyetegek terjesztik a Soros György féle rémálom világ barbár eszméit! Pl. az ALDI ahol: Fehér nő és nigger félmajom a szerelmespár! De pártunk és kormányunk is lépésről lépésre hátrál a feminácik elől, pallosjoga van a nőknek-a szabad magzatgyilkosságra, eddig kb. 9.000.000 megölt gyerek nyomja a rossz nők nem létező lelkét! Minden kockázat nélkül felrúghatják a házasságokat és minden vagyon, a lakás, a gyerek a gyerektartás az övék-mérlegelés nélkül! Aztán, mint „egyedül álló anya” minden fronton emelt juttatást kap. Többet, mint a családban élő igazi nők! És eme szörnyszülött nők öntelten vigyorognak az arcunkba!

 3. Balázs szerint:

  Éhséglázadás?

 4. Tarna szerint:

  Kiev 8 évvel ezelőtt jómódú gazdag város volt.
  Az utak tele voltak olyan drága autókkal, hogy Budapesten jó ha 10 év múlva lesz hasonló. Az áruházak roskadásig fel voltak töltve áruval, de mégsem volt jó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.