Rezsiszili őrjöng

Rezsiszili kiakadt a Jobbik plakátjain, mindennek elmondta Vonát

A Fidesz szerint egy olyan furcsa koalíció alakult ki az ellenzéki oldalon, amelyben a baloldalt Soros György, a Jobbikot pedig Simicska Lajos rángatja, finanszírozza.

Németh Szilárd, a kormánypárt alelnöke vasárnap Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, a Jobbik szombaton indított sok százmillió forintos plakátkampánya a végső bizonyítéka annak, hogy a Jobbik egy milliárdos pártja, Simicska Lajos pedig marionett bábuként mozgatja Vona Gábor pártelnököt.
Kiemelte, a milliárdos Simicska Lajos azt követően gondolta úgy, hogy “kell keresnie magának egy parlamenti pártot”, miután a Fidesz-kormány nem úgy táncolt, ahogy ő gondolta, sőt a parlamentben neki nem kedvező döntéseket is kezdeményezett.
“Vona Gábort meg is találta, meg is vette dekára” – mondta Németh Szilárd, hozzátéve, Simicska Lajos a Jobbiknak juttatott pénzért cserébe azt kérhet a párttól, amit akar.
A Fidesz politikusa szerint Vona Gábor utasításai alapján a Jobbik teljesen meg is változott. Németh Szilárd hangsúlyozta, a Jobbik elnöke nem először cselekszik így. “Jól láthatjuk, hogy a pénzért és az áhított hatalomért, amelyet beígért neki ez a milliárdos, (…) Vona Gábor bármire képes” – mondta, hozzátéve, hogy a Jobbik vezetőjének a mostani médiamegjelenésért teljes egészében el kellett árulnia régi önmagát, a “Jobbik lelkét” és régi szavazóit.
Németh Szilárd szerint ezért lehet azt látni, hogy a “Jobbik rendezvényein gyakorlatilag nincsenek emberek”, hiszen korábbi támogatóik nem kértek abból a pálfordulásból, amelyet a régen magát nemzeti radikálisnak nevező párt végrehajtott “pusztán azért, mert Simicska Lajos megvásárolta őket”.
A Fidesz alelnöke a Jobbik pálfordulásának részeként említette, hogy a párt szerinte “agyonhallgatta” a kvótanépszavazást a részvételi arány csökkentéséért, majd nem szavazta meg a betelepítési kvóták ellen kezdeményezett alaptörvény-módosítást, továbbá “végig összeállt azokkal az álomgyilkosokkal”, akik az olimpia megbuktatásával akartak maguknak új politikai esélyt teremteni.
Németh Szilárd szerint utóbbi miatt a Jobbik meg is kapta a dicséretet “Heller Ágnes csodafilozófustól” és Kőszeg Ferenctől, a Magyar Helsinki Bizottság volt elnökétől. “Ők keblükre ölelték a Jobbikot, és azt mondták, hogy a Jobbik nélkül bizony mi nem tudunk semmik sem lenni” – fűzte hozzá. A kormánypárti politikus kitért arra is, hogy a Jobbikkal ellentétben a Fidesz-kormány nem engedett semmiféle üzleti, vagy politikai nyomásgyakorlásnak, és ezután sem fog.
Ellenben az nagyon nagy kérdés, hogy “Vona Gábor milyen hűségesküt tett Simicska Lajosnak” – folytatta Németh Szilárd, arra is rákérdezve, hogy a Jobbik vajon nem azt ígérte-e a milliárdosnak, hogy kormányra kerülésük esetén újra gyarapíthatja majd a vagyonát.
(Forrás: atv)
Bal-Rad komm: Jó ez a fölháborodott Rezsiszili, aki még vasárnap is képes világba ordítani a döbrögista horda szívfajdalmát a vajdát és főpénztárosát együtt látó lopós plakát láttán! Szili most úgy tombol, mint egy párzani akaró elefántbika a porcelánboltban. Csodás, ahogyan ez a primitív döbrögista bohóc szétkürtöli, hogy SIMICSKA A HORDAHATALOM ALATT LOPOTT!
Mert mi másra gondolhatnánk e tajtékzás hallatán: “…kormányra kerülésük esetén ÚJRA gyarapíthatja majd a vagyonát…”
-Márminthogy a Lajjos!
De miért is ne állhatna össze a Lajjos a Jobbikkal? Vagy éppen fordítva? Meg hát miért ne szórhatná a vagyonát arra amire akarja? Ebül szerzett jószág…!
A Jobbik rettenetesen belegázolt a döbrögista horda lelkivilágába ezekkel a lopós óriásplakátokkal!
DE HOL MARAD AZ ILYENKOR SZOKÁSOS FELJELENTŐSDI?
Merthogy Szili azzal nem fenyegetőzik! Nem tán úgy véli a horda, hogy egy jogi eljárás esetén még majd előáll a Jobbik valami EGÉSZEN KONKRÉT DOLOGGAL?
Márpedig ha elmarad a jogi elégtétel, a hívek egyre gyanakvóbbak lehetnek ám! Hogy esetleg mégiscsak van alja a dolognak?!
Valljuk be őszintén: JÓ EZ AZ ÓRIÁSPLAKÁT-KAMPÁNY!
Ebből a buliból a döbrögista horda csak rosszul jöhet ki!

 

Lehet, hogy a 30. hordaszülinap nem is lesz olyan mosolygós?
A 31. meg-március lévén-fogcsikorgató fagyban…?-Csukotkán…?
Szili vélhetőleg nem ok nélkül őrjöng!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Rezsiszili őrjöng bejegyzéshez 30 hozzászólás

 1. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Még csak ezután, 2018 elején jön a “NAGY BUMM”. Ez még csak “petárdázgatás” a JOBBIK részéről. Szerelik már a “MINDEN BOMBÁK ATYJÁT” a JOBBIK műhelyében, többek között épp a Simicska által szállított alapanyagokból is.
  A JOBBIK most épp csak annyira lődöz, amennyire okvetlenül muszáj. Nem pazarolják a muníciót. Ezek után jön majd a totális robbantás.
  Az nagyon nagyot fog szólni Orbánék feje tetején, vagy az ülepük alatt – kinek hogy tetszik.
  Már így is demoralizált a Fideszes horda, láthatóan már minden kis lövésre összerezzennek. Mi lesz velük, ha majd az igazi bombázás a nyakukba fog szakadni. 🙂
  Azt tudják már, ha a JOBBIK kerül hatalomra az elszámoltatást nem fogják megúszni.
  A JOBBIK nincs benne a “70/30%-s leosztásban”, őket nem tudják bezsarolni.
  Ezért igyekeznek Vonát és a JOBBIK prominensebb politikusait hazugságokkal, hamis rágalmakkal besározni. Csak már ezzel is egyre többször lövik tökön saját magukat. 🙂

  • Smith szerint:

   Azóta megy a fosás a Fideszben, amióta ifj. Simicska a Zsúrpubinak azt mondta, hogy Orbán meg fog bukni 2018-ban. Úgy látszik, hogy nagyon a szívükre vették.

  • hiteles szerint:

   Vona közéjük tartozik, még a felesége is.

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    Te meg a hülyékhez? Mégogy te “hiteles” ????
    Hisz ugyanazt a baromságot tolod mint a Habony média. 🙂

    • hiteles szerint:

     Vona törzsi származása nem zavar, de sajna abból fakadóan hazug, pénzéhes, és a hatalomért van ott, nem az elveiért. Azok ugyanis nincsenek.
     A felesége is a törzs tagja.

  • olvasó szerint:

   Csak időben gyújtsák meg annak a bombának a kanócát!

 2. Big szerint:

  A Jóbik már régen elárulták a Magyarságot,buta aki rájuk szavaz.

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Elterelő hadműveletnek nevezte Szávay István országgyűlési képviselő, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének elnöke a felsőoktatási törvény tervezett módosítását vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón. Az ellenzéki politikus hangsúlyozta: a tervezett törvénymódosítás a határon túli magyar egyetemek működését is veszélybe sodorhatja, ha nem kellő óvatossággal nyúlnak a kérdéshez.

   Emlékeztetett arra, hogy a magyar állam által anyagilag támogatott erdélyi magyar egyetemek sem államközi szerződés alapján működnek. Hozzátette: a Közép-európai Egyetem (CEU) versenyelőnye ellen nem a tönkretétel a megoldás, hanem a felsőoktatás “normális finanszírozása”.

   Ha aközött kell választani, hogy megmaradjon a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem és a Partiumi Keresztény Egyetem, aminek az az ára, hogy Magyarországon legyen CEU, akkor mi inkább ezt választjuk – mondta egy kérdésre válaszolva.

   Ugyanez áll a határon túli magyar civil szférára is – tette hozzá -, kifejezve azon reményét, hogy a kormány nem kíván fellépni azon magyarországi nemzetiségi szervezetek ellen, amelyek az anyaországuktól anyagi támogatást kapnak.

   Mint mondta, a CEU szellemisége “mindig is nagyon távol ált a Jobbiktól”, most sem “Soros György védelméről beszél” a párt, egyetértenek a külföldről finanszírozott egyetemek és civil szerveztek esetében az átláthatóság és a szabályszerűség fontosságával, de elutasítják azt a “bolsevik típusú hatalomgyakorlást, amelyet a Fidesz meghonosított”.

   A kormány a gazdasági problémákról, az oktatás és az egészségügy nehéz helyzetéről, valamint a mindent eluraló korrupcióról akarja csak elterelni a figyelmet, ehhez van szükség folyamatos ellenségképekre, ezt most Soros György és a CEU tölti be, legközelebb más lesz soron – jelentette ki a politikus.

 3. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Ahogy olvasom itt a hozzászólásomra a reagálásokat megtaláltam a választ arra, amire már rég kerestem: most már tudom miért tart itt ez az ország – a böszmék miatt.

 4. Öcsi szerint:

  Hát ha ezek Csukotkára kerűlnének egy fekete lyuk keletkezne, ami magába szippantaná Oroszországot és Kínát.

 5. Szaszi szerint:

  http://hircsarda.hu/2017/01/13/uj-musor-az-m1-en-maradj-taplon/
  Most láttam az ECHO TV-N, ( ! 🙂 )
  és tényleg,a facebook letiltotta a 888.hu-t
  Símacska melyik templomba jár,miután megtért?
  Botkát üti vágja a pártja,és a Fidesz,de Orbán földig hajolt előtte ottjártakor.
  Momentum az új SZDSZ
  Hír tv-n Kálmán Olga az ATV-ről…,de nem azért
  A Jobbik fújol a Soros egyetem mű baszogatására….
  Háááát,,,, “vakuljatok parasztok”,ez egészpályás letámadás,ha egy idegen szolgálat csinálná,azt mondanám teljes felszámolás,lebuktatás.

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Nem kár azért a mocsok oldalért

  • Smith szerint:

   A Facebook megkezdte a kamuhíreket közlő sajtótermékek közösségi oldalának a törlését. A 888.hu-t is azon hírportálok közé sorolhatták, amelyek orosz propagandát tolnak és/vagy kamuhíreket publikálnak.

   • tilla szerint:

    Jól teszik, mivel egy csomó orosz propagandát és számos kamu hírt publikálnak. De arról, hogy az emberek legfőbb vágya, hogy visszaállítsuk a szocializmust, egy mukkot sem írnak.

 6. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Simicska: „Ez egy büdös bűnöző banda, amelynek el kell takarodnia”

  Simicska Lajos kifakadt, folyamatosan fenyegető üzeneteket kap, de nem hátrál meg, a Fidesznek pedig takarodnia kell. Fia, Ádám “teljes coming outot” helyezett kilátásba Orbán Viktor családjáról, ha a fideszes média nem fejezi be a zaklatásukat.  

  Vasárnap délután írta ki saját Facebook oldalára Simicska Ádám – Simicska Lajos fia, hogy a paparazzik miatt nem tudnak kilépni a veszprémi házuk ajtaján. Ezért Győri Tibort hibáztatják, aki Habony Árpáddal közösen birtokolja a Modern Media Groupot.
  Ezután sikerült elérnie a hvg.hu portálnak Simicska Lajost, aki elmondta, hogy már hónapok óta megfigyelik őket a veszprémi házuknál. A felesége egyszer ki is ment megkérdezni, hogy mit akarnak, de azok nem válaszoltak, csak mosolyogtak. Azt pedig nem tudja elképzelni, hogy a Habonyhoz köthető médiumokon kívül ez bárkinek is érdekében állna.
  „Engem különösebben nem idegesítenek, de ez mégis csak a család, van három gyerekem, ez már sok.”
   – fejtette ki Simicska, majd azt is hozzátette, hogy őt nem tudják megfélemlíteni.
  „Ezek engem nem tudnak megfélemlíteni, nem hagyom magam, nem tudnak elkergetni, ez az én hazám, én meg megyek tovább azon az úton, amit elhatároztam.”
  Simicska azt is elmondta, hogy folyamatosan kap fenyegető üzeneteket, ezek pedig meg is sokasodtak a Jobbik óriásplakát-kampányának indulása után.
  A nagyvállalkozó határozottan állítja, hogy nem született egyezség közte és a párt között.
  „Állandóan azt terjesztik, hogy beálltam a Jobbik mögé. Nem vagyunk összebútorozva, nem állapodtunk meg semmiben.”
  Ettől függetlenül azt elismeri, hogy
  „Minden szimpátiám a Jobbiké.”
  A jelenlegi Fidesz-KDNP kormányról markáns véleménye van.
  „Ez egy büdös bűnöző banda, amelynek el kell takarodnia.”
  Ehhez azt is hozzátette, hogy ha a Jobbik nem győzi le a Fideszt 2018-ban, akkor ennek másra sem lesz esélye.
  A fidszmédia zaklatása alaposan felháborította Simicska Ádámot is, aki vasárnap este azt írta a Facebookon:
  Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset???? Ettől félsz te is! Ti vagytok a nagy keresztények???

  • vitorla123 szerint:

   Maradjunk annyiban,hogy a munkaadók marakodása nem hallatszik az égig.Egy darab párt van,ami az összes munkavállaló érdekeit képviseli ez pedig a Munkáspárt és vezére Thürmer Gyula. Mi is a munkavállaló alap érdeke.E szerint kellene szavaznia.Az az érdeke,ahogy Sztálin 1952-ben a 19 kongresszuson mondta,hogy 5 óra legyen a munkaidő,és annyit lehessen keresni,hogy abból kényelmesen meg lehessen élni.Mondta ezt azután,hogy 1933-ban az egész Szovjetunióban bevezette a 7 órás munkaidőt és az életfogytig tartó tanulást.Hogy a hadseregnek legyen képzett tüzére és harckocsizója.És igaza volt.Mert győzött. Thürmer meghirdette a 200 ezer forintos minimálbért és a 7 órás munkaidőt. Én ezt elfogadhatónak tartom.A többi párt a harácsolás mikéntjéről vitatkozik,azon,hogy lopjon meg minden nap,mint munkavállalót.Persze szigorúan betartva a kereszténység elveit!”NE LOPJ!”Mer ez fenn van tartva a munkaadói elitnek.
   Pedig a magyar (zsidó) munkaadói elit is bajban van!Egyrészt nem bírja a versenyt a nyugati konkurenseivel,mert hozzájuk képes picike.Másrészt ostoba módon felszámolták a határokat és a vámhatárokat is.Tulajdonképpen erre a munkaadói rétegre ami magyarul beszél a világnak nincs szüksége.Sőt !KIFEJEZETTEN KÁRUKRA VANNAK! Mert forrásokat vonnak el.Ahogy Marx előre látta a TŐKE NEMZETKÖZI,és bosszúálló zsidó!Ne feledjük a zsidó vallással semmi gond.A gond a munkaadó zsidókkal van!

   • vitorla123 szerint:

    Valamiért lassú a feltöltés.Figyeljétek a a feltöltésit folyamatot a forgó kék karikát.Csak utána váltsatok másik oldalra.

 7. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Simicska a választások előtt robbanthatja Orbán arcába a botránybombákat
  Március 30-án tartották az úgynevezett Blikk-esték első rendezvényét, ahol szóba került, vajon mikor rukkol elő Simicska Lajos valamivel Orbán Viktor ellen? Már, ha egyáltalán előrukkol.

  A témát Szilágyi János újságíró kezdte feszegetni, aki arra volt kíváncsi, hogy bár
  “az a bizonyos G-nap megtörtént, hol vannak Simicska gránátai?”
  Az újságíró tehát arra volt kíváncsi, miért nem sorozta még meg az üzletember különféle kényes ügyekkel a miniszterelnököt?
  A kérdést először Török Gábor politológus próbálta megválaszolni, aki rámutatott, hogy ilyen taktikázások során nagyon fontos szerep jut az időzítésnak:
  “(…) ha önnek vannak gránátjai, azt akkor használja el, amikor utána még újra lehet építkezni a gránáthasználat után, vagy amikor már nem?”
  Az elemző szerint Orbán Viktor kérlelhetetlen ellenfele a választási kampány olyan időpontjára tartogatja a kompromittáló információit, amikor ezekkel a lehető legnagyobb kárt tudja okozni, és amikor a Fidesznek már nem lesz ideje, hogy újjáépítse az ily módon megtépázott népszerűségét.
  “Nem tudom, hogy ő mit tud, de ha bármilyen információja van és akarja is használni, akkor azt szerintem neki racionálisan a legutolsó pillanatban érdemes megtennie”
  – vélte Török.

  • petymeg szerint:

   Ha Simicska megéli a választásokat!
   Bizonyitottan jó a csapat!/már a mafia/

   • Smith szerint:

    És vajon Orbán megéri? Simicska elkezdte kiteregetni a szennyest, ráadásul belekeverte az oroszokat is. Az oroszokról azt kell tudni, hogy békeszerető nép, de ha visszaélnek a jóindulatukkal és a türelmükkel, akkor igencsak morcosak lesznek. Tulajdonképpen hogyan kell érteni azt, amivel Orbán dicsekedett Simicskának, hogy a Roszatom majd megveszi neki az RTL Klubbot, hogy kedvére beszánthassa? Na mindegy is, mert gyanítom, hogy hamarosan telefont kap Moszkvából, és hasonló kellemetlen kérdésekre számíthat a focibuzi.

 8. Hun szerint:

  Kényszerzubbonyt. ennek a köcsög fideszes dagadt disznó rezsiszilárdnak.
  Szerintem már vágásérett 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.