“A’ zoroszok vaútak…!”

Sajtótájékoztatót röffentett össze ma Varsóban a lengyel főügyész-helyettes.

Képtalálat a következőre: „A szmolenszki légikatasztrófa-kép”

Marek Poschenek ezen bejelentette, hogy kellő számú biznyítékot gyűjtött be arra vonatkozóan,hogy bizton kijelenthesse: “a’ zoroszok vaútak!”
Márminthogy a 2010 április 10-én Szmolenszk repülőterén bekövetkezett repülőgépszerencsétlenség okozói. Amelyben meghalt a fedélzeten utazó hullarészeg akkori lengyel elnök Lech Kaczhynsky. Meg mindenki, aki a gépen utazott.

A legyel főügyész-helyettes közölte, hogy egyértelműen a szmolenszki repülőtér légiirányítói IDÉZTÉK ELŐ SZÁNDÉKOSAN a TU-154-es repülőgép katasztrófáját.
Ezért aztán a nemzetközi jogsegélyegyezmény alapján indítványozza az illetékes orosz társszerveknél, hogy a bűnös légiirányítókat az ő varsói irodájába leszállítsák. Hogy ő ott kedve szerint vallathassa őket.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“A’ zoroszok vaútak…!” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. János szerint:

  A légiközlekedés szabályait naponta több tízezer gép betartja. Esetleg megpróbálhatták volna ők is!

 2. Balázs szerint:

  Megbolondult szegény Kaczhynsky.

 3. turulking szerint:

  nem baleset volt

 4. turulking szerint:

  én arra lennék kiváncsi hogy miért nincs egyetlen felvétel sem egyetlen áldozatrol sem hogy akkármelyik is elérte volna lengyel repteret s felszállt volna gépre…..egyik áldozat férje másnap kiment reptérre hogy felesége audiját elhozza de nem volt ott ahhol szoktak repülés elött parkolni igy kérte biztonsági szolgálatot hogy nézzék meg kamera felvételt hogy hová állt de sehová sem állt mert nem érkezet meg reptérre…senkiröl sincs felvétel hogy reptéren lett volna pedig rengeteg kamera van—már elötte lekapcsolták öket majd egy géppel orosz katonai támaszpontra vitték öket ahhol agyonverték,majd teherautokon idöközben letrükközött kormánygép roncsai közé szétszorták hullákat……láttam olyan video felvételt ahhol pisztolylövéseket lehetett hallani géproncsoknál….piloták holttesteit nem lehetett azonositani mert annyira összeégtek—-csak éppen felvételeken még korom sincs pilotafülkében….tehát itt összeesküvés s gyilkosság volt de nemcsak oroszok hanem lengyel titkosszolgálat s az izraelieknek is közük volt hozzá

 5. turulking szerint:

  ha mutatnak egy felvételt is hogy bármelyik utas megérkezet reptérre akkor csak képzelödök de nincs ilyen felvétel–senkisem érkezet meg reptérre–márpedig csak észreveszik reptéri alkalmazottak hogy államföjük ott van

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.